Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Zdravím. Zaujímalo by ma aké cestovné poistenie dat na cestu do BG.
@ddaannkkaa bežne cestovne poistenie kazda poistovna to ma na stranke
@ddaannkkaa Myslis zdravotne,alebo poistenie auta na cestu do zahranicia?
@doly7 skôr auto.
@ddaannkkaa Urcite asistencne sluzby napr.Mobilita 24,ale treba pozriet ponuky.Nam sa osvedcilo.
Prida sa niekto jednotlivy /á/ na dovcu Primorsko? Autom,ubytko zabezpecim...datum nieje podstatny. Ubytko 7 eu. Mam.1 volne miesto v aute
17-19. augusta by sme chceli spravit Piestany - Slnecne pobrezie, najlepsie cez Rumunsko a s jednou zastavkou na prespanie. Ja bych to najradsej na jeden sup, ale zena je proti. Nejde niekto z nasho okolia PN v tomto termine kto sa vyzna?
Tiez by niekto vedel odporucit v Rumunsku overene ubytko, z ktoreho sa da potom v pohode dojst na Slnecne pobrezie?
@dudoprdola my budeme spat po ceste v tomto moteli, je to hned pri hlavnej ceste https://www.booking.com/hotel/ro/motel-topolog....
@kiralyz dakujem za tip, uz ste tam spali?
@dudoprdola este nie bude to prvykrat. raz sme spali v giurgiu cestou tam ale to je uz moc daleko, dosli sme tam o pol druhej v noci 🙂 cestou naspat sme spali v Brane asi 4 krat lebo sme chceli ist na hrad, minuly rok na jednej chate asi 40 km od Branu tam bolo super v horach, aj domaci boli super a to prostredie nadherne 🙂
@dudoprdola Ked je tu spominany Bran spali sme v mestecku Fagaras penzion White house cestou do Bg.Je to 80 km od Branu tak na druhy den navsteva hradu a cesta k moru.Penzion bol uzasny.Cisty ,plny kvetov,parkovanie vo dvore,ranajky na terase vonku.Cena 35 eur za dvojpostelovku.Urcite sa tam vratim.
na co prespavat? na supu sa to da prejst cez noc a to mam 1500km a dve deti
@ubosek Nikto sa Ta nepytal ci moze prespat.A je to rozhodnutie kazdeho z nas.Majstri sveta ako Ty mozu na supu robit aj 3000 km.Ze sa kazdy rok potrebujes niecim pochvalit.Najprv autom ,potom robis BG za 12 hodin,tento rok si neznicitelny a dokonca s dvomi detmi.Zabudol som jazdis 200 km/h.Si super aj Tvoje prispevky a rady.Co si tym chcel povedat,ze Ty neprespavas je to Tvoja vec.Ludia chcu klud,pohodu a nenahlit sa.Len Ty pretekar sem potom vlepis za kolko si to tento rok stihol.Si proste jednicka.Zasa si vypotil.
@kiralyz Aj ja som chodil bez prespania dlho,ale zistili sme ,ze nic neuponahlam.V pohode dam sprchu,veceru,ranajky a rano pokracujem.Uz nas nebavilo 16-17 hodin soferovat aj ked tento sposob nezavrhujem ked je treba.Ten cas ktory by som usetril mi za to nestoji.Tak,ze neodsudzujem ludi co idu bez prespania,ale nechvalim sa tym a nekritizujem slovami naco prespat, no kazdy z nas vie naco.
@iva239 zdravím. Chcem sa spýtať, že kde prespavate a o ktorej ste tam keď o 8.00 vyrazate z KK? Informačne , že koľko trvá cesta aby sme si vedeli za deliť časy aj my. Ďakujem za info

Chce sa niekto pridat na cestu? Primorsko tak 2 tyzdne termin nemam urceny. Cesta Oradea, Vidin,sofia,burgas. Mam zatial 1 volne miesto v aute. Ubytovanie na sukromi