Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Tiez ma soferovanie bavi, ale 18 hodin sediet v aute to zas nemusim
mne najlepsie pomaha si tvar poriadne poumyvat studenou vodou na benzinke
Asi kolko km je v RO cesta dialnicou? Ako to vyzera na benzinkach, da sa tam pospat trochu v aute, ci tam niesu velmi otravny poulicny a tak.
@lucann no presne kolko neviem ale je vela urobene mozno aj 400km su dalnice
Na pumpach mozes pospat nikto neotravuje len my stojime iba na OMV lebo taknkuje iba tam, spal manzel iba raz za tie roky co chodime takto autom uz,asi 12 sezona😊 inak nespi.preto odchadzame nadranom okolo 3 hod lebo si pospi doma, lahne si skoro potom uz taha a az tam si lahne na piesok😊🍀stastnu cestu
@bulharkaneli tiez tankujem na OMV alebo shell, ale cez RO som este nesiel. Odkial chodite a kam? Ked odchadzate okolo 3hod kedy ste v BG? Nechystam sa spat, ale hodinku niekde nezaskodi hodit slofika.
@lucann z Bratislavy do Byali ci Obzoru chodime.bezne do cca 15 hodin to trva Madarsko 3 a pol hod.Rumunsko okolo 6-7 hod.Bulharsko okolo 3 hod.ak ma aj pauzy tak do 2 hodinky rozlozene , zalezi ako.plna je samozrejme cesta v juli plna bude.tuez ci sa stoji.na hraniciach.a urcite ked budes unaveny musis zastavit
@lucann vidim ze si v miernom strese kedze to je tvoja 1. cesta cez Ro, tak som si dal tu namahu,takze ides z vychodu uz jedno ci oradea alebo vallaj alebo cez satu mare vzdy sa dostanes ku dedine Gilau kde zacina dialnica cca 80km k dedine Aiud,tam konci lebo pokracovanie az do mesta Sebes maju otvorit koncom tohto roku teda aspon tak pisu, dalej pokracuje dialnica od mesta Sebes mimochodom je to miesto kde sa krizuje s dialnicou ktora ide od prechodu Nadlak, idu nou vacsinou ty co idu zo zapadu SK,takze ta dialnica od toho sebesu pokracuje po mesto Sibiu co je asi 60km, oddtial ides asi 170km po obycajnych cestach az do mesta Pitesti a z tamad ides zase po dialnici asi 100km do Bukuresti takze suma sumarum
80+60+100=240km dialnic pri ceste vrchom z vychodu
zavisi od dlzky prestavok ja budem rad ked tento rok za 12 hodin spravim Ba - Pitesti 🙂
my stojime kazdu hodinu a dost dlho ideme aj so psom tak nie som si isty. Minuly rok som spravil ruse za 14 hodin ale to som isiel sam teraz pojdeme 2 auta a to je tiez zdrzanie
Minuly rok sme spali v Pitesti v hoteli Regat.Tiez celkom fajn.
Zdravím. Rezervujete ubytka alebo podľa toho kde stihnete prísť tam hľadáte ubytko?
V Rumunsku mam na mysli
Odchod z košic 17 augusta doobeda. Smer Primorsko ak sa chce niekto pridat ....idem cez RO
@ddaannkkaa možno stači si vyhladať možnosti kde po ceste by ste prespali a riešit na mieste.
Kto by chcel sledovať moje zadné svetlá môže sa pridať odchod 13.7. 😀
@ddaannkkaa Ja by som isiel na istotu. Rezervujem a nemotam sa potom kde prespim a ci maju volne

@bg2014 dik za linky