icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

lucann
9. jún 2019

@bg2014 dik za linky

bg2014
9. jún 2019

@lucann to by ma az tak nebavilo soferovanie je pasia aspon pre mna,rad soferujem

lucann
9. jún 2019

Tiez ma soferovanie bavi, ale 18 hodin sediet v aute to zas nemusim

bg2014
9. jún 2019

@lucann ved nemusis ,zastavis 20klikov,30 drepov,7 kolecka okolo auta jedna tepla kava 15 minut fuc a ides dalej akoby od zaciatku🙂

lucann
9. jún 2019

@bg2014 no mozno u teba. O 2hod som tam kde som bol predtym po 8hod.

bg2014
9. jún 2019

@lucann co si tiez uz mam dajaky ten vek,lahke to nieje urcite, ale este stale sa to da zvladnut,

ubosek
10. jún 2019

mne najlepsie pomaha si tvar poriadne poumyvat studenou vodou na benzinke

lucann
11. jún 2019

Asi kolko km je v RO cesta dialnicou? Ako to vyzera na benzinkach, da sa tam pospat trochu v aute, ci tam niesu velmi otravny poulicny a tak.

bulharkaneli
11. jún 2019

@lucann no presne kolko neviem ale je vela urobene mozno aj 400km su dalnice
Na pumpach mozes pospat nikto neotravuje len my stojime iba na OMV lebo taknkuje iba tam, spal manzel iba raz za tie roky co chodime takto autom uz,asi 12 sezona😊 inak nespi.preto odchadzame nadranom okolo 3 hod lebo si pospi doma, lahne si skoro potom uz taha a az tam si lahne na piesok😊🍀stastnu cestu

lucann
11. jún 2019

@bulharkaneli tiez tankujem na OMV alebo shell, ale cez RO som este nesiel. Odkial chodite a kam? Ked odchadzate okolo 3hod kedy ste v BG? Nechystam sa spat, ale hodinku niekde nezaskodi hodit slofika.

bulharkaneli
11. jún 2019

@lucann z Bratislavy do Byali ci Obzoru chodime.bezne do cca 15 hodin to trva Madarsko 3 a pol hod.Rumunsko okolo 6-7 hod.Bulharsko okolo 3 hod.ak ma aj pauzy tak do 2 hodinky rozlozene , zalezi ako.plna je samozrejme cesta v juli plna bude.tuez ci sa stoji.na hraniciach.a urcite ked budes unaveny musis zastavit

bg2014
11. jún 2019

@lucann vidim ze si v miernom strese kedze to je tvoja 1. cesta cez Ro, tak som si dal tu namahu,takze ides z vychodu uz jedno ci oradea alebo vallaj alebo cez satu mare vzdy sa dostanes ku dedine Gilau kde zacina dialnica cca 80km k dedine Aiud,tam konci lebo pokracovanie az do mesta Sebes maju otvorit koncom tohto roku teda aspon tak pisu, dalej pokracuje dialnica od mesta Sebes mimochodom je to miesto kde sa krizuje s dialnicou ktora ide od prechodu Nadlak, idu nou vacsinou ty co idu zo zapadu SK,takze ta dialnica od toho sebesu pokracuje po mesto Sibiu co je asi 60km, oddtial ides asi 170km po obycajnych cestach az do mesta Pitesti a z tamad ides zase po dialnici asi 100km do Bukuresti takze suma sumarum
80+60+100=240km dialnic pri ceste vrchom z vychodu

doly7
11. jún 2019

@bg2014 Super,ze si to spocital lebo kazdy ma pocit,ze ked ide cez RO tak len po okresnych cestach.

bg2014
11. jún 2019

@lucann som zabudol, este mensia oprava ak ides cez Vallaj alebo Satu mare tak cez Gilau ides alebo skor okolo neho ale uz po dialnici,od mesta Nadaselu ku ktoremu dojdes z tych dvoch spomenutych ciest, minuly rok otvorili asi 10km dialnice po tu dedinu Gilau

kiralyz
11. jún 2019

zavisi od dlzky prestavok ja budem rad ked tento rok za 12 hodin spravim Ba - Pitesti 🙂

doly7
11. jún 2019

@kiralyz To spravis v pohode.Minuly rok sme v Pitesti spali a casovo to fungovalo tak,ze sme tam prisli vecer okolo desiatej.

kiralyz
11. jún 2019

my stojime kazdu hodinu a dost dlho ideme aj so psom tak nie som si isty. Minuly rok som spravil ruse za 14 hodin ale to som isiel sam teraz pojdeme 2 auta a to je tiez zdrzanie

doly7
11. jún 2019

@kiralyz Nuz vo dvojke je to zasa o inom raz som to skusil a uz radsej nikdy.Som rad sebe panom a kolona je problematicka.Stojis kazdu hodinu ,ale to posudit neviem.Stojim vyedy ked mam pocit unavy aj ked nasilu.

kiralyz
11. jún 2019

@doly7 no nefajcime v aute a sme tuhy fajciari tak aj preto a aj kvoli psovi ale nikam sa neponahlame ved predsa ideme na dovolenku a staci dojst az na druhy den na obed . Prespatie mame kusok pred Pitesti tak snad tam dojdeme vcas

lucann
11. jún 2019

@bg2014 dakujem za podrobne info o dialniciach v RO

lubo5
11. jún 2019

@lucann My chodíme od SK a minulého roku sme spali pri Brezoi. Večer pivko, sprcha a ráno sme vyrazili cca o 8:00. V Pomorí sme boli o 16:00. Tohto roku skôr vyrazíme z domu, aby sme dorazili do Pomoria skôr.

lubo5
11. jún 2019

@lucann V BG sme boli autom 3x a 2x sme spali na benzinkach a bez problémov, ale minulého roku sme zaplatili za noc 40 € a štyria sme sa vyspali v posteliach.

doly7
12. jún 2019

Minuly rok sme spali v Pitesti v hoteli Regat.Tiez celkom fajn.

ddaannkkaa
14. jún 2019

Zdravím. Rezervujete ubytka alebo podľa toho kde stihnete prísť tam hľadáte ubytko?

ddaannkkaa
14. jún 2019

V Rumunsku mam na mysli

simone263337
14. jún 2019

Odchod z košic 17 augusta doobeda. Smer Primorsko ak sa chce niekto pridat ....idem cez RO

bulharkaneli
14. jún 2019

@ddaannkkaa možno stači si vyhladať možnosti kde po ceste by ste prespali a riešit na mieste.

bg2014
14. jún 2019

Kto by chcel sledovať moje zadné svetlá môže sa pridať odchod 13.7. 😀

lucann
14. jún 2019

@ddaannkkaa Ja by som isiel na istotu. Rezervujem a nemotam sa potom kde prespim a ci maju volne

doly7
14. jún 2019

@lucann Zcasti mas pravdu,ale su niekedy okolnosti ked sa to dooredu neda.Tiez som zastanca na istotu,ale minuly rok sme to poriesili dve hod pred ubytovanim bol to risk,ale spokojnost.Je to asi loteria.