Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@lucann mna zatial booking.com nesklamal ani v anglicku ani v brlgucku a ani v rumunsku
25.7 Primorsko cez Niš
@lucann Vec nazoru proste sme sa rozhodli po ceste,ze spime.Neponahlali sme sa a fakt cez booking do 20 min potvrdene ubytovanie.Potom som si vsimol,ze treba aj parkovacie miesto objednat lebo to bolo v centre Pitesti za dalsich 15 min potvrdene aj to.Zatial som s bookingom spokojny a neobjednavam len na ceste do BG.
Zdravím neviete mi niekto povedať ako je to teraz s dialničnými známkami?Chceli sme kupiť cez internet, ale problém je ten že jedno auto bude z požičovne.Že ako to funguje - keď ráno kupim cez internet večer už budú platné?Vytlačím si nejaký doklad a môžem ísť?Ďakujem
Adaptéry na tankovanie lpg sú rovnaké v RO, BG ako u nás?
Dá sa na niektorej stránke sledovať aktuálny stav čakania na hraničnom prechode Roszke? Ďakujem.
@ddaannkkaa Ano. Bol som v BG 3x a auto mam na lpg. S tankovanim v BG, RO a HU nebol problem. Len jeden rok nemali lpg na niekolkych cerpackach za sebou tak som musel ist na benzin.
@hora111 kamere.amss.org.rs
@ddaannkkaa ďakujem
@simone263337 Prepac to bolo po bulharsky?
@doly7 nam minuly rok hodinu pred prichodom zrusila ubytovanie na Brane teta tak sme museli narychlo hladat a bol to dost velky problem kvoli slabemu internetu kedze sme boli v horach a este sme aj psa mali so sebou ale sme nasli cez booking a za 5 minut sme to mali aj potvrdene a bolo lepsie ako to povodne co sme mali rezervovane
@evka1247 po cca dvoch .max troch hodinach si dopraj 10 minut prestavku...vydrzis dlhsie soferovat...skusenost dialkovych šoferov
@simone263337 JA si ju doprajem uz s tymi kupenymi a 10 min bud cvic ,alebo chod mimo auta niekam.
Škoda ja mám skúsenosti iba s diaľkovými svetlami😄
Vie mi niekto povedať o ceste Transfagarasane. My štartujeme 28.6. do prímorska. Chceme prespať v RO a ráno ísť pozriet tu cestu,ale vraj je uzatvorená. Máte niekto o tom info..dakujem.
@tunde1978 Obuv TRANSFĂGĂRĂŞAN sa nachádza na 7C National Road (152 km), ktorá spája Sedmohradsko s Muntenia, prechádzajúc najvyšším pohorím v Rumunsku, pohorím Făgăraş, ktoré je vzdialené asi 92 km. cez okresy Arges a Sibiu. Pobrežie dosahuje maximálnu nadmorskú výšku 2042 m na brehu jazera Bâlea.
Cesta je uzavretá na 27-kilometrovom úseku počas 8 mesiacov v roku, v zime a na jar, kvôli lavínam, skalnatému pádu, zosuvom pôdy atď.

@doly7 no loteria. Tiez by som sa radsej rozhodol na ceste ked budem citit ze mozem dojst dalej tak aby som siel co najviac prvy den. Tazko povedat ako budeclovek v ten den nastaveny +pocasie a situacia na ceste.