Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na obmedzenia na ceste, práce na ceste. Ideme 13.7. cez Maďarsko na Debrecín, Ruse, Varnu na Slnečné pobrežie. Ďakujem
Bola som sice autobusom v Kitene ale nikdy viac. Autom to moze byt urcite lepsie
Ďakujem veľmi pekne, my vyrážame z RV rano už okolo 3.00 hod. a prespime v Rumunsku, odtiaľ rovno na Slnečné.
@lenka0009 oradea,,do kluzu nevchadzas ides na gilau tam zacina dialnica ,alba iulia, sebes,sibiu,pitesti, do bucuresti tiez nevchadzam idem na obchvat jilava,a odtial giurgu a ruse
https://www.google.sk/maps/dir/Oradea,+Rumunsko...
uz davaju z jednej strany asfalt ,bude to vyzerat super si myslim
https://www.youtube.com/watch?v=MV7o6gUopHg@bg2014 no mali by odovzdat 1. augusta ale skor to vyzera na 15. Vraj to je nejake spevnenie este len nie konecny asfalt a druhy pas len odkopavaju aspon co som cital na rumunskom fore. Kamosovi som nahral nove mapy do navigcie a tam uz naviguje cez tu neexistujucu dialnicu 🙂 inac ked zapnes dopravne info a google mapach tak je tam vidno prace na ceste aj buracky len neviem ako stare podla mna to bere z rovnakeho zdroja ako waze. dokonca aj sygic ukazuje pri navigacii info.
@kiralyz aku navigáciu ma ja mám ten Garmin z doživotnú aktualizáciou máp aktualizujeme aj 4 x do roka a nemám tam ešte ani celú diaľnicu sebes- sibiu, a veľa iných úsekov ,síce už Navi veľmi nepotrebujem iba sa s ňou v noci rozprávam😀ale tak nie vždy mi pomohla , neviem či ostatné značky to majú lepšie ale ten Garmin by som si uZ 2x nekupil
@bg2014 on ma tomtom su tam mapy here 2018 4. kvartal neviem ci tam nejak nebolo nastavene ze od jula je to otvorene ale ukazuje dialnicu aj soimus a aj holdeu aj ked to este neni hotove. Ja mam kupeny sygic ale trafim aj bez nej len pre istotu to mam v mobile . tam este nie je ta dialnica
Prešov odchod o 4.30 hod. - Oradea 8.00 hod, potom smer Kluž, diaľnica do Turdy, ohliadka Turdy Salina. Po prehliadke jaskyne som pokračoval na targu mures 18 km dialnice do Sighisoary. Obhliadka orloja a drakulovho rodného domu. Pred Brašovom som bol ubytovaný v oci Rotbav, ďaleko v lese po prašnej ceste ale super nový penzion s raňajkami za 55 Eur. Druhý deń cesta do Bucegi, kde som si pozrel Rumunskú sfingu a Babele. Keďže lanovka nepremávala kvôli vetru dostal som sa napriek tomu k sfinge cestou hore s vozidlom. Perfektná scenéria. Od parkoviska bolo k sfinge cca 1,5 hod. peši, rovno okolo kontroverznej jaskyne, ktorá je strážená a oplotená údajne vojakmi Nato /viď transylvánsky úsvit/. Nemohol som si nechať ujsť hrad Peleš a v meste Sinaia ubytovanie s raňajkami za 45 EUr. Zo sinaie cez bukurešť - Calarasi do Silistri trajektom za 35 Lei. Na hranici som si postál 30 min. Neviem koľko sa čaká v Ruse pri vstupe do BG ale späť idem opäť na Silistru, lebo späť sa nečaká. Momentálne som v Byala, apartmán priamo na pobreží za 40 Eur/noc. Počasie sa ale má každú chvíľu pokaziť a také má byť až do konca júla. škoda
Dnes som pozeral zhodou okolnosti ráno kamery asi o 7,40 h nášho času a už boli na pláži ľudia ,tak toto ja ešte nedokazem

@lucann teda keď si dobre spomínam 😅,už mi nefunguje bars dobre pamet ,platené abonent je tam pisane