icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
4. júl 2019

@lucann teda keď si dobre spomínam 😅,už mi nefunguje bars dobre pamet ,platené abonent je tam pisane

lenka0009
6. júl 2019

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na obmedzenia na ceste, práce na ceste. Ideme 13.7. cez Maďarsko na Debrecín, Ruse, Varnu na Slnečné pobrežie. Ďakujem

bg2014
6. júl 2019

@lenka0009 tiez idem 13.7. miscolc debrecin oradea, ruse,varna, obzor,zatial tu nikto nehlasil nic a tak sa mi zda ze WAZE dava dopravne hlasenia

jenny333
6. júl 2019

Bola som sice autobusom v Kitene ale nikdy viac. Autom to moze byt urcite lepsie

lenka0009
6. júl 2019

Ďakujem veľmi pekne, my vyrážame z RV rano už okolo 3.00 hod. a prespime v Rumunsku, odtiaľ rovno na Slnečné.

bg2014
6. júl 2019

@lenka0009 ja idem tiež o 3 tej ale poobede 😀

lenka0009
6. júl 2019

@bg2014 Ďakujem, rada čítam vaše odporúčania. Chcem sa ešte spýtať cez aké mestá z Oradei na Ruse idete? My chodime Oradea - Kluž-Pitešti-Bukurešt. Možno máte lepšiu trasu

bg2014
6. júl 2019

@lenka0009 oradea,,do kluzu nevchadzas ides na gilau tam zacina dialnica ,alba iulia, sebes,sibiu,pitesti, do bucuresti tiez nevchadzam idem na obchvat jilava,a odtial giurgu a ruse
https://www.google.sk/maps/dir/Oradea,+Rumunsko...

lenka0009
6. júl 2019

@bg2014 Ďakujem za rýchlu odpoveď, vážim si to. Aj my chodíme tou istou trasou. Škoda, že sa nestretneme, podľa vyjadrení ste príjemný spoločník

bg2014
6. júl 2019

@lenka0009 možno niekedy nabudúce 🙂

bg2014
6. júl 2019

uz davaju z jednej strany asfalt ,bude to vyzerat super si myslim

https://www.youtube.com/watch?v=MV7o6gUopHg
kiralyz
7. júl 2019

@bg2014 no mali by odovzdat 1. augusta ale skor to vyzera na 15. Vraj to je nejake spevnenie este len nie konecny asfalt a druhy pas len odkopavaju aspon co som cital na rumunskom fore. Kamosovi som nahral nove mapy do navigcie a tam uz naviguje cez tu neexistujucu dialnicu 🙂 inac ked zapnes dopravne info a google mapach tak je tam vidno prace na ceste aj buracky len neviem ako stare podla mna to bere z rovnakeho zdroja ako waze. dokonca aj sygic ukazuje pri navigacii info.

bg2014
7. júl 2019

@kiralyz je to možné ale ja to neriešim proste idem,aj tak tam nebudeš mať veľa možností nejak obísť tie práce alebo búračky jedine cez pole😀alebo si postojis v zápche čo ti iné ostane

bg2014
7. júl 2019

@kiralyz ale aspoň robia jak draci nie ako u nás kde tunel najprv vytuneluju a potom akože idú stavat

bg2014
7. júl 2019

@kiralyz aku navigáciu ma ja mám ten Garmin z doživotnú aktualizáciou máp aktualizujeme aj 4 x do roka a nemám tam ešte ani celú diaľnicu sebes- sibiu, a veľa iných úsekov ,síce už Navi veľmi nepotrebujem iba sa s ňou v noci rozprávam😀ale tak nie vždy mi pomohla , neviem či ostatné značky to majú lepšie ale ten Garmin by som si uZ 2x nekupil

kiralyz
8. júl 2019

@bg2014 on ma tomtom su tam mapy here 2018 4. kvartal neviem ci tam nejak nebolo nastavene ze od jula je to otvorene ale ukazuje dialnicu aj soimus a aj holdeu aj ked to este neni hotove. Ja mam kupeny sygic ale trafim aj bez nej len pre istotu to mam v mobile . tam este nie je ta dialnica

bg2014
8. júl 2019

@kiralyz hovorím Garmin zaspal, nevadí, takže ideš ako si písal 20- teho?

marian1215
8. júl 2019

Prešov odchod o 4.30 hod. - Oradea 8.00 hod, potom smer Kluž, diaľnica do Turdy, ohliadka Turdy Salina. Po prehliadke jaskyne som pokračoval na targu mures 18 km dialnice do Sighisoary. Obhliadka orloja a drakulovho rodného domu. Pred Brašovom som bol ubytovaný v oci Rotbav, ďaleko v lese po prašnej ceste ale super nový penzion s raňajkami za 55 Eur. Druhý deń cesta do Bucegi, kde som si pozrel Rumunskú sfingu a Babele. Keďže lanovka nepremávala kvôli vetru dostal som sa napriek tomu k sfinge cestou hore s vozidlom. Perfektná scenéria. Od parkoviska bolo k sfinge cca 1,5 hod. peši, rovno okolo kontroverznej jaskyne, ktorá je strážená a oplotená údajne vojakmi Nato /viď transylvánsky úsvit/. Nemohol som si nechať ujsť hrad Peleš a v meste Sinaia ubytovanie s raňajkami za 45 EUr. Zo sinaie cez bukurešť - Calarasi do Silistri trajektom za 35 Lei. Na hranici som si postál 30 min. Neviem koľko sa čaká v Ruse pri vstupe do BG ale späť idem opäť na Silistru, lebo späť sa nečaká. Momentálne som v Byala, apartmán priamo na pobreží za 40 Eur/noc. Počasie sa ale má každú chvíľu pokaziť a také má byť až do konca júla. škoda

kiralyz
8. júl 2019

@bg2014 ano 20. cierny touran nastup mame 21. ten isty hotel a kamos ide s dusterom myslim ze modrym
budeme tam do 3.8. dufam ze tento rok uz bude restika v hoteli fungovat dobre
kazde rano a vecer prechadzka so psom - jack russelom

bg2014
8. júl 2019

@kiralyz to budeš aj na pláž z tým psom chodiť ze

bg2014
8. júl 2019

@kiralyz takže to máme rovnako len ja odchádzam 4.8. 😀

kiralyz
8. júl 2019

@bg2014 na plaz nie on by tam stekal a nadavali by nam. jack russel neobsedi on sa musi furt pohybovat hrat a ked sa nudi zacne stekat. uz nam vynadali parkrat v chorvatsku cesky turisti co nemohli po opici spat kvoli nemu na plazi

bg2014
8. júl 2019

@kiralyz ja len že podľa psa by som to našiel žeby sme dali konečne to pivo😀

kiralyz
8. júl 2019

@bg2014 budeme len 4 ja so zenou a kamos so zenou ja chodim rano po tom pesom chodniku kde su tie namalovane skaly so psom na prechadzku vencit

bg2014
8. júl 2019

@kiralyz vieš čo robím ráno ja
,..,,.HM spiiiiim😀😀

bg2014
8. júl 2019

Dnes som pozeral zhodou okolnosti ráno kamery asi o 7,40 h nášho času a už boli na pláži ľudia ,tak toto ja ešte nedokazem

kiralyz
8. júl 2019

@bg2014 ja okolo 7 vstanem dam si kavu a potom idem so psom ked sa vratim zobudim zenu a druha kava az potom na plaz niekedy aj o jedenastej.

kiralyz
8. júl 2019

@kiralyz ked sme boli tam prvykrat tak rano boli delfini na tej spici toho chodnika ale len skoro rano asi 4 dni

bg2014
8. júl 2019

@kiralyz u nás má hotely mame znamych tiež chodia každý rok sú česi a oni si varia takže kým navaria tak si dávame do nosa malý sa hraje v bazéne a na pláž aj o 2 po obede dakedy😀😂