Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Prosím vas, na ktorej stránke pozeráte počasie v Bulharsku? Pozerala som rôzne stránky a na každej je iná predpoveď.
My ideme na Slnečné pobrežie v sobotu a mám strach, že bude pršať a bude chladno
Pondelok smer BG od Auid ziadna dialnica. Kolona vyse hodiny do Alba lulia. Cesta v RO - cakal som lepsie cesty. Aj ked sa rumuni zlepsili v stavani dialnic, stale je to smerom k Ruse malo. Kmetre ubiehaju strasne pomaly po okresnych cestach, aj ked som si rychlo zvykol na cestu v RO dedinach ze sa ide 80-100, cesta trvala so zdrzanim od Auid pomerne vela. Vyborne sa islo od Ruse az do Varny, smer Z. PIESKY. Pocasie si nevyberieme, musime prijat take ako je. Hlavne ze sme pri mori.
@kiralyz este raz ,pisal od aiud ziadna dialnica,nepisal po kadial ano od aiud este nieje dokoncena dialnica az v buducom roku ale to je len 45km po sebes potom dialnica pokracuje ako som pisal,ved po nej chodis aj ty, neviem ci si to pochopil,to ja len pre tych co idu 1x,minule som to tu zrataval kolko km su dialnice z vychodu severnou trasou
@bg2014 ved ano a tam stali hodinu medzi auid a alba iulia len to trochu blba napisal ale tam stali. inac tie dialnice sa da pozret kde su, tam este zial nie su. Ja tiez kukam frt a tajne dufam ze naspat uz pojdeme po novej dialnici. uz raz sa mi stalu ze cestou naspat sme isli - ked odovzdavali deva - sibiu tak cestou tam este niekde nebola a cestou spat uz bola cela

@kiralyz nechcem tu radšej vypisovať nechutnosti z delfínmi poviem ti na pive😀