Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Moje ma 3 roky. Tazko som to prezival aj tak. Co narobis? Dal so nastastie koly dovolenke poistit živle
Verim, ze ano.
@bg2014 @kiralyz
Solna bana v Turde je ok aj pre deti. vo vnutri atrakcie pre deti, bowling, ping pong, clnkovanie, skoro vsetko co si viete predstavit.
Ale ked budete dnu neurobte chyby ako my, netreba ist na koniec tunela lebo je to len vchod z druhej strany kopca. Zbytocne sme sa vela nachodili aj ked to bola sranda :D
Treba si vsimat miestnosti vlavo od chodby (ak vchadzate od velkeho parkoviska). Do hlavnej casti vedu nenapadne drevene schody dole.
@bg2014 v pohode...ved niekomu to aspon pomoze :D :D
inak dobra stranka na priemerne ceny je https://www.globalpetrolprices.com/gasoline_pri...
My planujeme tohto roku trochu alternativnu trasu:
1. deň :
KE - Nyiregyhaza - Debrecín - Létavértes - Diosig - Oradea - Stei - Albac - Abrud - Zlatna - Geoagiu - Sebes a potom Transalpinou az do Baia De Fier kde máme ubytko.
Chcem si aspoň autom prejsť národný park Apuseni.
2. deň :
Baia De Fier - Horezu - Slatina - Rosiori de Vede - Zimnicea (trajekt na Bulharskú stranu do obce Svištov) - Veliko Tarnovo
Poobede, resp. večer si pozrieme Veliko Tarnovo (je tam veľmi pekná pevnosť).
3. deň:
Veliko Tarnovo - Sliven - Burgas - Primorsko
cestou späť prespíme 1x v Brašove a 1x v Sighisoare.
Aj pred dvoma rokmi ked sme šli cez Transfagarasan a Transalpinu sa mi oplatilo cestu rozdeliť do 2 dní. V Rumunsku toho je čo pozerať a aj šoférsky sú tieto cesty na nezaplatenie. Len musí mať človek čas.
Ak potrebujete ubytovanie zo S strany Transfagarasanu odporucam Pensiunea Stella v obci Statiunea Climaterica Sambata
Ubytovanie z J strany Transalpiny odporucam Vila Nico v Baia De Fier
Obe ubytovania lahko najdete cez booking ;)
Šťastnú cestu všetkým.
@bg2014 už si to presne nepamätám......ale našla som toto:
https://salinaturda.eu/?page_id=637&lang=en
Len potom tu seriozne napiste ako dlho vam trvala cesta. Aj odkial zo slovenska. To je tiez dolezite.
no vyzera to tak ze si beriem cestou dazd,☹☹
Tak 10 minút a odchádzam,všetkým šťastnú cestu

@lucann ale ja by som sa s tymto vedomim nevedel uspokojit a hlavne ked som si kupil nove auto