Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
my chceme odbehnut cestou spat do turdy do solnej jaskyne ale este neviem asi tam budem musiet aj nejake ubytovanie poriesit, kde sa da aj so psom
Som sa zle vyjadril. Pred Auid koniec dialnice a bolo tam zdrzanie neviem preco, na ceste nic nebolo. Len som chcel povedat ze tazko je prejst RO za 10 hod. aj bez zdrzania len fakt s velmi kratkymi prestavkami. Proste neda sa v lete pri takej premavke. A to ako som pisal dedina aj 100 rychlost.
Ruse shell 2.37 leva ten drahsi 95 benzin. V sibiu 1.21 € omv
@bg2014 mna by sklo trapilo, hlavne ked niesom z KE. Ako by som siel domov bez skla a potom tyzden pred dovolenkou by som nemal cas riesit vymenu skla. Takto mozem v pohode jazdit. Minuly rok mi 1 den pred dov. prasklo sklo. Musel som ist, nastastie to prezilo cestu do BG aj spät a nerosypalo sa. Teraz toto.
Dnes vedia pekne opravit plechy aj bez vymeny nic nezbadas. Technologie pokrocili.
Ja tankujem u nas len Shell a Slovnaft. Tam je 1.36

@kiralyz ja ma cestovnu horucku uz od januara🙂, kedze mam takych fantastikych susedov ktorych nemozem ani vystat,tak sa tu dusim a neviem dychat ,pre mna je dovolenka balzam na dusi preto sa snazim o co najdlhsiu,aby som tie kreatury nemusel vidiet, a nakoniec mam zase zmenu idem iba do primorska obzor som zrusil,