Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Vyrazili sme dnes z RV cez RO. Za Valceou smerom na Karpaty zrejme budú rozširovať cestu, sú tam dlhé kolóny, ale naozaj dlhé. Riadi to tam semafor, my sme mali šťastie lebo bola zelená
@lenka0009 na hraniciach ste koľko stáli?
ddaannkka na hraniciach s HU ani s RO sme nestáli. Všetko sa vybavilo za pár sekúnd
@bg2014 ono ten čas je reálny ako píšeš, ale iba papierovo alebo možno niekedy v októbri a keď ťa nič mimoriadne nezdrzi. Aj keď dáš dedinu 8-100, potom dobehnes nejakého truhlika a ides 50-70 aj mimo dedinu. Keď sa ti trafia taký 3-4 za 10 hod. ten čas sa pekne predlzuje. A nevravím ešte iné zdržania.
Nech ti rýchlo ubiehajú km. Šťastnú cestu prajem.
22 stupňov je teraz vinetu som kúpil tiež tu na omv,
@bg2014 vyrazili sme skoro ráno už o 3.00 hod, cesta ubiehala v poriadku až na tú kolónu, kt. som spomínala. Chceli sme zastaviť na mi kop i, kúpiť si nejaké ovocie, popozerať stánky, ale netrúfli sme sa zastaviť, lebo by sme sa nedokázali pripojiť, všade plno áut a z druhej syrany kolóna.
@bg2014 my chodime v sobotu al ked neratam turkov v madarsku tak mavame prazdne cesty vzdy. akurat cestou naspat sme asi 3 krat stali na hraniciach ro-hu akoby mali colnici prestavku. pred dvoma rokmi sme tam stali 2 hodiny a potom sa to zrazu rozbehlo a za 10 minut sme boli vybaveny
Zima strašná je tu ,som myslel že kúpim tričko tá asi vymením za bundu zimnu
@baumka tak sa ptidam k crnam....cesta tam a s5..cca 150 euro, ubytovanie osoba na noc 7 euro. Tolko mam naklady....

@bg2014 nejde len o fajcenie aj psa mame a aj kavu si treba dat, nemam sa preco ponahlat nam sa to tak paci zastavit pokukat okolie a tak 🙂