Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@natanell , minulého roku sme vychytali ich "zlatý týždeň" a veru mali sme problém nájsť si ubytko. Hľadali sme 4 hodiny, všetunko bolo obsadené. Už somsi myslela, že potiahneme nižšie do Kitenu. Manželovi kolegovia prišli jeden deň skôr a mali ešte väčší problém, ako my, nájsť si ubytko. Hľadali ešte dlhšie ako my. Veľmi záleží, kedy idete. Lebo aj nám hovorili, že voľné bude o 2-3 dni, čo neriešilo situáciu. Takže preto tento rok na istotu. 🙂
@andrejka10 a kedy idete
@bg2014 . IP 🙂
@bg2014
@andrejka10
Fuuuha,,boze dufam ze najdeme😱😱,ideme presne o tyzden 12.7
Priatel ma furt presviedca neboj ,,ale uz som zneistela najako😉😉😉
@andrejka10 no my sme boli minulý rok dvaja dospelí a dve 12 r. dievčatá a mali sme apartmán v penzione s bazénom a platili sme 50 eur, práve preto hovorím že cena je cca 12,50 na osobu, ale v tom apartmáne keby sme boli aj šiesti tak cena by bola 50Eur, pred dvoma rokmi som tam bol v jednoizbovom apartmáne s kuchynkou, ktorú sme ani raz nepoužili a platili sme 27 EUR, a dvojposteľová izba stojí 25 EUR ale ak chceš dá ti prístelok a cena sa nezmení, je to všade individuálne, ale v našom penzione sa platí za izbu
@natanell skús Booking. com ale je to tam asi o dvadsať percent drahšie ako ked hladáš niečo na mieste, a treba dávať pozor a v ktorý deň tam dojdeš, ideále je pondelok až štvrtok vtedy nájdeš ubytko ľahšie , my sme v roku 2007 došli v sobotu a do pondelka sme spali v hroznom hoteli, lebo nebolo nič voľné, preto teraz chodím bud v nedelu alebo pondelok ak nemám nič rezervované, ale tento rok už mám potvrdený pobyt od 17. 7 čo je nedeľa
Moji rodičia chodia už tri roky s autom do Bulharska pomorie a tento rok sa chystáme aj mi tiež s autom mi sme boli minulý rok V Grécku palari a cesta bola celkom fajn ja už mám vecsie deti ale aj tak to zvládli dobre môj brat bol s dcérou v Bulharsku keď mala dva roky a celú cestu im prespala tiež sa báli ísť autom lebo mala nelubila sedieť v sedačke a na prekvapenie bola veľmi spokojná
Most cez Ruše je už väčšia časť urobená ale ešte kúsok chýba , tak tam to regulujú my sme tam stáli asi 2min .
diky
Natanel@-Tiez mi tento rok trocha krachlo ubytko a idem na blint.Ver,ze aj v sezone je ubytovania dost len zalezi asi aj na oblasti kam sa vyberies.Chodim skor na sever pod Varnu a tam problem nikdy nebol.Vzdy rovnaky datum,prelom jula a augusta.Samozrejme,ze hotely to riesia v spolupraci s cestovkami,ale aj tam maju vypadky ludi co odvolaju na poslednu chvilu,alebo zmenia termin a hotelieri velmi radi pustia neobsadenu izbu.Vacsinou v kazdej vacsej ubytovacej oblasti existuje ,myslim,ze sa to vola"kvartirno biro" kde ponukaju domaci cez agenturu ubytovanie,ale napr. stalo sa mi aj to,ze som prisiel do restauracie a spytal sa ci o niecom nevedia.Casnik hodil dole zasteru a zaviedol nas na ponuku ubytovania za co asi mal proviziu.Samozrejme,ze asi nenajdes totalne nieco vysnivane,ale vynimka potvrdzuje pravidlo.Pozri sa na to z inej strany.Co potrebujes?Cistu postel,sprchu,WC,chladnicku na potraviny a napoje.Na izbe travim minimum casu a taktiez mi nechyba bazen ved idem k moru.Pri troche skromnosti je clovek spokojny.Varenie odmietam,ranajky zvladnes s nozikom aj na nocnom stoliku pri posteli a zvysok necham na restauracie.Skus vbehnut do centra zvyknu tam sedavat babky s kartonom v rukach a napisane "volne kvartiri".Nemaj obavu urcite nieco zozenies aj ked je pravda,ze v strediskach Zlate piesky,Albena,Primorsko,Slnecne pobrezie moze nastat problem,su to velke letoviska kde su vacsinou hotely a tam je percentualne nizsi predpoklad volnych miest.Skus aj to pochivka.bg prave vcera mi pisala pani,ze v pripade zaujmu mam volat na tel.cislo ktore mi poslala.Je to cisto bulharska stranka na ubytko.Komunikuju v bulharcine ,ale cez prekladac je to v pohode.Tak peknu dovolenku a vela stastia.Obavy nechaj doma.Mozno budes prekvapena zo spontanneho riesenia.
@doly7 dakujeem za radu☺☺ a presne ako pises cista postel,sprcha, chladnicka a ten stolik na ranajky😀😀😀 a uplne staci,vacsinu casu pri mori vecer mestecko,,len nech deti maju kde spat☺☺ ideme v pondelok cize utorok je zaciatok tyzdna a verim ze najdeme,,skusime tych co sme u nich boli kedysi,,☺☺☺ este aj ich garaz nam dali nech si schovame auto...usta mame budeme sa pytat vsade...no nie😉
@natanell , ooo neboj, idete v dobrom termíne. To my sme išli keď v Nemecku začali prázdniny, Chorvátsko bolo plné na 98%, ešte aj Turci sa sťahovali domov.....To bol začiatok augusta. Takže v pohodičke niečo nájdete. Držím palce.
@drak23 , ďakujem za info. 🙂
Ten bar je aj na facebooku neviem ci sa sem moze dat link
https://www.facebook.com/BeachBarPrimorsko/?fre...
Boli aj v dokumente o Bulharsku na stv minuly tyzden
@svetlanaapeto ahoj prosím ta nevieš zistiť koľko stala rodičov cesta do bulharska?ďakujem

@bg2014 , ďakujem za odpoveď.