Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
A cesty v kopcoch Orade - Deva dokončili ? Neviete niekto ?
@bg2014 Veď áno. My sme šli Oradea - Deva - Sebes atď., späť sme chceli ísť Sebes - Alba Lulia - Turda - Gilau -po E60 Oradea. Ale niekde pred Turdou som zle odbočil a navigácia (Sygic) prepočítala trasu tak rýchlo že som o tom ani netušil, až keď som skončil na benzinke MOL zase na E79 😀 Kamarát odchádzal o deň neskôr a šli Sebes - Alba Lulia - Turda - Gilau -po E60 Oradea a povedal že tá cesta bola horšia + kopec kamiónov .
Oradea - Deva bolo zdržanie hlavne v tom kúpeľnom mestečku kde rozširovali cestu a potom v kopcoch kde dávali nový asfalt sa šlo po kameňoch a vyfrézovanej ceste. Ale dalo sa a ako som písal po dvoch týždňoch (v auguste) bola veľká časť tých úsekov spravená. Horšie to bolo pred Pitesti, tam sme v kopci pred semaforom stáli výše hodiny a na "slávnom" obchvate Bukurešti kvôli tej jednej blbej stopke (nechápem že tam dávno nie je kruháč) skoro 2 hodiny. Tento rok chcem zájsť v RO čo najďalej, prespať a ráno pokračovať smer Byala. Bukurešť obísť cez Vanatori Mici (zaujímavé že teraz aj google posiela na Vanatori Mici a minulý rok na obchvat).
Tak záleží kedy dôjdeš k tej blbej stopke ,pokiaľ skôr ako povedzme do 23 h tak si postojis potom tam uz je áut malo,tiež pôjdem toho roku cez vanatori aj tam aj späť,a v tom kopci pred pitesti dedina sa volá dedulesti už je to opravené,ja som akurát vymakol keď naskočila zelená a boli predomnou asi dve kamióny a tri auta
@radom123 ja planujem odchod o 3tej rano a chcem dojst az do ruse,resp. musim uz mam tam booknuty hotel,prejdem sa po meste dam veceru a spat,rano ranajky a vyrazim do primorska okolo 11-11,30 som tam,naspet domov vyrazim rano okolo 8 , mam booknute ubytko pred transfagarasom vyspim sa a druhy den pojdem cez hory a potom domov
Dobrý večer, dnes som si objednal ubytovanie s raňajkami v Pomorí. Termín od 02.08. do 22.08.. Už aby bolo leto...
Dobrý večer...Tento rok nás čaká 1. cesta autom do BG...vyrážame 26.7. do Obzor-u. Cesta cez RO, v Pitesti prespať a 27. doraziť na miesto...👍
Tak už aj my máme zarezervované odchod z Ba cez Rumunsko do Primorska 18.7. odchod z Primorska domov 31.7. už aby to bolo 🙂
Ešte stále ste presvedčení na isto že toho roku bude v BG dovca,alebo kdekoľvek?
Do leta ďaleko a, vraj, teplo ten vírus zabíja... uvidíme...hlavne netreba podceniť antivirotiká...🥃😉
@scherer012
@kiralyz to by bolo fajn,lenže odborníci práveže hovoria že slnko a teplo to možno spomalí ale nákaza ostane ,škoda že keď už to malo prísť tak sa to nepodarilo udržať od nás aspoň do konca apríla,keď už čakáme na to teplo
Ľudia sme všelijakí, niektorí si pozor dávajú, niektorí sú "hrdinovia"... Bohužiaľ, doplácame na to všetci...ale, hádam, do leta to zvládneme 👍😉
@scherer012 presne. teraz som bol vencit a kamarat co ma cukrovku je po porazke a neviem este ake problemy ma tak rusko nema vraj si da len do obchodu. a pritom u nas vo vytahu sa premelie 1000 ludi denne a on sa vozi tiez tym istym vytahom lebo na schodoch nam robia dlazbu tak sa da len vytahom.
Celkom zaujímavé štatistiky od toho najdôveryhodnejšieho zdroja :
http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...
Ľudia tomu ešte stále nepochopili a aj napriek číslam, si myslia, že ih to proste nezasiahne a nič sa vlastne nedeje. Normálne by som pokutovala každého, kto sa špacíruje bez rúška medzi ľuďmi. Bez toho im to asi nedôjde
tak ludia dovca zrusena pre tento rok😢😢
... vyzerá,že aj ja budem musieť zrušiť dovču..😭
Aj my sme zrušili uz...
Takže toho roku okrem toho že prichádzaju pravdepodobne zlé časy ,príde aj nostalgia,takže pre aké také potešenie pripraviť fotky z minulých rokov a sledovať live Cam v BG😢🤕
...ešte sa môžme tešiť na ďalší rok😃...treba byť pozitívny 👍...ja idem na prevenciu🥃😃

@kiralyz tak pre nás z východu ešte otvoria tie 2 úseky aiud sebes mali by to stihnúť do konca roka a od budúceho roku aj Košice miscolc