Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@majomaxo neviem čo s tým majú media ,stačí vidieť realitu čo sa deje ,to že u nás nieje také šialenstvo zatiaľ ako v Ita,Fra,spa UK,USA ešte neznamená že nemôže byť podobne a keby aj nebolo neznamená že sa hneď otvoria hranice Európy aby sa mohlo pendlovat hore dole po dovolenkách,ale keby som sa radšej mylil
@kiralyz dúfajme, že áno...budúci rok sa chystám 🤔😃
A tajne, v kútiku duše, snívam, že by to mohlo byť ešte tento rok 😉😃...
@majomaxo ja si myslim ze bularsko otvori hranice ale problem moze byt rumunsko a aj srbsko maju dost pripadov. ale aj ked otvoria hranice moze sa stat ze po navrate bude povinna karantena stale platit a to by mohol byt najvacsy problem pri cestovani.
neviem si predstavit ze by som musel potom na dva tyzdne do karanteny
chlapi,mozno je moja logika blba ale ja len tak ked v cine to trva uz 5 mesiacov a stale su nejaky nakazeny, tak u nas a v RO a BG od marca je 5 mesiacov do augusta a stale nemusi a ani pravdepodobne tomu nebude koniec ,z toho mi vyplyva ze nejake obmedzenia este budu
@kiralyzto by bolo fajn..nie velmi sa.mi chxe ce serbiu
Už je otvorené aj Rumunsko. Ak sa podarí, my pôjdeme 2.8. z Kežmarku smer Byala (Obzor), s prespatím v RO (alebo bez, podľa situácie). Keby niekto chcel, môže sa pridať. Tempo pohodové s prestávkami podľa potreby.
Ak by z okolia kosic siel niekto okolo 15 augusta dajte mi vediet...nechcem ist sam autom.mpredsa 2 auta....ciel primorsko. Ak treba viem ubytovanie
ak niekto z Vas hladate ubytko v apartmane 2+2, par metrov od plaze v Obzore, napiste mi internu postu 🌊🏊♀️

@bg2014 v auguste to bude úplne v pohode,mi určite pôjdeme 🙂