icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

majomaxo
4. apr 2020

@bg2014 v auguste to bude úplne v pohode,mi určite pôjdeme 🙂

bg2014
4. apr 2020

@majomaxo to si nemyslím ale peknú dovcu

majomaxo
4. apr 2020

@bg2014 netreba byť už až tak ovplivneny médiami 🙂 😉

bg2014
4. apr 2020

@majomaxo neviem čo s tým majú media ,stačí vidieť realitu čo sa deje ,to že u nás nieje také šialenstvo zatiaľ ako v Ita,Fra,spa UK,USA ešte neznamená že nemôže byť podobne a keby aj nebolo neznamená že sa hneď otvoria hranice Európy aby sa mohlo pendlovat hore dole po dovolenkách,ale keby som sa radšej mylil

kiralyz
Autor odpoveď zmazal
kiralyz
5. apr 2020

@bg2014 je neuveritelne ze si niektory ludia myslia ze je to vymyslene a ze korona v skutocnosti neexistuje. v bg je zakaz chodit aj z mesta do mesta musi sa na to vybavit povolenie. a nikto nevie ci to vobec niekedy skonci

scherer012
5. apr 2020

@kiralyz dúfajme, že áno...budúci rok sa chystám 🤔😃
A tajne, v kútiku duše, snívam, že by to mohlo byť ešte tento rok 😉😃...

majomaxo
2. máj 2020

@bg2014 ešte stále si myslíte,že to tento rok nepôjde? 😉

lubo5
2. máj 2020

@majomaxo Treba byť optimistom🌅🏊😷

bg2014
2. máj 2020

@majomaxo ja som to už toho roku zabalil a keby aj budú určite obmedzenia,a ja to siliť nebudem,ale mám obavu nakoľko sa začínajú uvoľňovať opatrenia nielen u nás že to bude ešte len potom zle

majomaxo
4. máj 2020

@bg2014 v auguste uz žiadne obmedzenia nebudú 🙂 za bookujem a idem ako každý rok 🙂 vždy chodím len cez booking,nič neplatim do predu,ako niekto 🙂 dva dni pred odchodom za bookujem sadnem do auta a idem 😀 ja som presvedčený že to tak bude aj tento rok 🙂

majomaxo
4. máj 2020

@lubo5 veď ja som,v auguste uz žiadne obmedzenia nebudú 🙂

bg2014
4. máj 2020

@majomaxo náhodou čísla Euromilióny nevieš?,keď vidíš 3 mesiace dopredu, ešte ani vláda nevie čo bude o 2 týždne a ty si už v auguste,ale kľudne môžeš mať pravdu

kiralyz
5. máj 2020

@majomaxo ja si myslim ze bularsko otvori hranice ale problem moze byt rumunsko a aj srbsko maju dost pripadov. ale aj ked otvoria hranice moze sa stat ze po navrate bude povinna karantena stale platit a to by mohol byt najvacsy problem pri cestovani.
neviem si predstavit ze by som musel potom na dva tyzdne do karanteny

lubo5
5. máj 2020

@majomaxo Ak by obmedzenia neboli tak som najstastnejsi clovek pod slnkom😂😂😂

bg2014
5. máj 2020

chlapi,mozno je moja logika blba ale ja len tak ked v cine to trva uz 5 mesiacov a stale su nejaky nakazeny, tak u nas a v RO a BG od marca je 5 mesiacov do augusta a stale nemusi a ani pravdepodobne tomu nebude koniec ,z toho mi vyplyva ze nejake obmedzenia este budu

majomaxo
2. jún 2020

@bg2014 stále sa blížime k tomu,že budem mať pravdu 😀 i keď neviem tie čísla na Euromilióny 😀 Srby otvorili hranice aj Bulharsko 🙂 ešte nám niečo bráni ísť? 🙂

bg2014
2. jún 2020

@majomaxo kde si bol mesiac,že si sa ozval až teraz v karanténe?😝

bg2014
2. jún 2020

@majomaxo šťastnú cestu

radom123
2. jún 2020

@majomaxo ešte nám bráni ísť Matovič. Aby sme po návrate nemuseli ísť do karantény...

kiralyz
3. jún 2020

@radom123 no este je moznost si predlzit dovolenku o dva tyzdne doma 🙂

majomaxo
3. jún 2020

@bg2014 ja to tu moc nesledujem 😀 len sem tam sem nakuknem 😀 @radom123 do augusta už ani to nebude a keď bude tak si predĺžime na chalupe o dva týždne šak mesiac dovolenka ako vyšitá 😀

kiralyz
16. jún 2020

@majomaxo tak hranice su uz otvorene takze jul uz bude asi na pohodu aj cez rumunsko 🙂

simone263337
16. jún 2020

@kiralyzto by bolo fajn..nie velmi sa.mi chxe ce serbiu

majomaxo
16. jún 2020

@kiralyz ja chodím len cez Srbsko 🙂 aj teraz v auguste ideme len cez Srbsko 🙂 ale všetkým vám prajem šťastnú cestu 🙂

lubo5
16. jún 2020

@majomaxo To asi nie si z východu

kiralyz
17. jún 2020

@majomaxo my chodime len cez rumunsko mna nebavi cely den jazdit po dialnici a takto si aspon uzijeme krajinu trochu

radom123
17. jún 2020

Už je otvorené aj Rumunsko. Ak sa podarí, my pôjdeme 2.8. z Kežmarku smer Byala (Obzor), s prespatím v RO (alebo bez, podľa situácie). Keby niekto chcel, môže sa pridať. Tempo pohodové s prestávkami podľa potreby.

simone263337
17. jún 2020

Ak by z okolia kosic siel niekto okolo 15 augusta dajte mi vediet...nechcem ist sam autom.mpredsa 2 auta....ciel primorsko. Ak treba viem ubytovanie

jarka52
17. jún 2020

ak niekto z Vas hladate ubytko v apartmane 2+2, par metrov od plaze v Obzore, napiste mi internu postu 🌊🏊‍♀️