Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Inak preco autom preco nie lietadlom koli financiam alebo ? 22hodin alebo kolko trva cesta uf to by som nechcela ked lietadlom som tam za dve hodky
@rica1 bol som aj dvakrat lietadlom ale uz nikdy strach je silnejsi,a uz tolko nevladzem vypit aby ma tam nalozili ako predtym 🙂 ,no dve hodky hm,takze dve hodky min. pred odletom hodku a pol letis kym pride na letisko kym dostanes batozinu kym pride autobus kym ta vylozia pred hotel takze cele to trvalo 7 hodin,za peniaze sialene dnesne letiskove poplatky ti pnenormalne predrazia dovolenku a v podstate nic nevidis len oblohu autom si zastavis kedy,kde a na ako dlho chces a pozries si co chces tak preto autom
@drak23 asi to je len v mojej hlave a ja by som bola viac nervozna ako to dieta 😀 hlavne stastne cesty a stastne km nevh rychlo ubiehaju pre mna v aute 10hodim ze maximum potom uz nezvladam a som ako vygrcnuty rezanec v aute mi zle nebyva ale tak celkovo potom sa clovek cely den z toho dostava
ahojte, viete niekto pls poradit kde prespat v RO ak nechceme vziat jednou supou? ideme dve auta z KE
@cinamon7 Neviem ci sa stotoznite s mojim nazorom,ale ked uz potiahnut popripade az do zotmenia ,priblizne si vyratat kde v tom case budete apodla toho sa rozhodnut.Mozno Vam to fakt akurat vyjde do toho Ruse a zalomite to tam.Mozno by som potiahol este nejaky ten kilometer za ruse a ubytoval sa v nejakom mensom meste ci dedine v penzione co bude urcite za prijatelnejsiu cenu ako v Ruse.Predsa to je hranicne mesto a dost velke a k tomu prisposobene cenove relacie aj ked netvrdim,ze 10 eur stoji za to aby ste bludili nocou za ubytkom.
Zdravím my sme dnes došli do BG z východu cez RO za cca17 hodín cesty v pohode v Kraneve ubytka na blind dostatok v streda ideme nižšie...

@jardomi ja neviem pre mna je bulharsko dost luxusne,super cisty hotel ,krasne more ,skvela strava,super ludia hlavne sa dohovoris nie ako niekde , ako v tunise,egypte,turecku