Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@cinamon7 my sme spali v giurgiu tesne pred mostom v hoteli pred 2 rokmi stalo to cez booking 29 ecok pre 2 osoby aj s ranajkami a parkovali sme na dvore hotela. Naspat sme pre zmenu spali v brane asi 2 km od hradu v sukromnom penzione na kopci za taku istu cenu s parkovanim tiez na dvore takze ziaden strach o auto. Len bol problem to najst trochu.
vdaka ludia za tipy, nasla som v Pitesti 😉
Dobry den...viem ze to uz bolo omielane 100 kratt prosim vas o vase skusenosti.chceme vyrazit z nitri na slnecne pobrezie.cez srbsko utorok okolo 2200.. chcel by som vediet ci hrozia zapchi na hranici madarsko srbskej kvoli turkom..za kolko by sa to dalo zmaknut 14hodin je realne?.popripade prosim vas napiste comu sa vyvarovat.vopred dakujem
@branoazden Čauko, práve sme túto trasu prešli. Na maďarsko srbskej sme čakali max 20 minút horšie to bolo na bulharskej, tam sme strávili dobré dve hodiny ale i tak sme cestu urobili za 16 hodín
@laurita285 ahoj isli ste cez vikend ci cez tyzden.
@laurita285 do akej destinácie ste isli??
@branoazden včera sme vyrazili dnes sme došli
@laurita285 koli comu ste staly na bg hranici,vela aut alebo .......?
@bg2014 áno, hrozne veľa... kolóna mala pár km a to sme tam prišli okolo šiestej rána
Ahojte tak my uz balime zajtra naobed vyrazame z nitry - primorsko ☺☺
Laurita285 okolkej ste vyrazili? A skadial?
A prosim Vas ako to je z dialnicnou znamkou madarskou da sa kupit v BA na benzinke???
@natanell Na benzinke asi nie ,ale to si nie som isty.Na prechode Rusovce -Rajka urcite,ale aby ste nedopadli tak ako ja minuly rok.Ked som chcel platit kartou vraj im nefunguje terminal len hotovost.Daju Ti potvrdenie,ze si kupila mesacnu dialnicnu za 4780 HUF ale kurz HUF je postaveny tak,ze oproti tomu ktory je v bankach zaplatis namiesto 15,50 eur 21 eur.Legalne zarobky pana podnikatela z Bratislavy ktory tam sprostredkuva predaj.Madarsku cenu dodrzal a s kurzom si suhlasila Ty.Na potvrdenke su uvedene len HUF.Mozno si uz tento rok vstupil do svedomia,preto som ju radsej kupil cez net v normalnom kurze HUF.Daj vediet ako si dopadla.
@bg2014 Asi mas pravdu,minuly rok sa mi naozaj darilo,aj v Nadlacu sa ma snazila presvedcit,ze jej nejde terminal tak som presiel na najblizsiu benzinku a tam sa ma spytal ake auto mam ci velke,alebo male tak mu hovorim "combi" on si z toho vybral ,ze velke a namiesto 7 eur za mesacnu som zaplatil 16,80 eur ako za dodavku,nastastie som na to prisiel az doma ked mi prisiel vypis z banky.Ved naco by som sa pozeral na potvrdenku ktoru mi dal a este v noci prerataval kurz.Proste ked sa dari tak sa dari.Az v Ruse na Charodejke -OMV som sa snazil konecne kupit to co vlastne chcem a za cenu aka ma byt.Preto som to tento rok riesil cez net aj HU aj RO a v Ruse to snad zvladnem.Nevie niekto ako to aktualne vyzera na moste v Ruse?Dajte vediet.Sice idem az 23.7 ,ale aspon predstava aby bola.
@natanell znamku kupis cez internet https://ematrica.nemzetiutdij.hu/
@doly7 aj rumunsku sa da https://www.roviniete.ro/hu#go-content
a nemas starosti trva to 5 min. bulharsku kupujem na prvej benzinke za levy

@zany13 Zaujimalo by ma to Kranevo teda nebol problem na blint.Kde ste byvali mne cosi vybuchlo tak nieco hladam na 7 noci od 30.7.Ale skor v tej casti od zlatych pieskov a okolie centra nie tu cast smerom na Albenu od hlavnej ulice.Nemas nejaky typ?