icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
10. júl 2016

@zany13 Zaujimalo by ma to Kranevo teda nebol problem na blint.Kde ste byvali mne cosi vybuchlo tak nieco hladam na 7 noci od 30.7.Ale skor v tej casti od zlatych pieskov a okolie centra nie tu cast smerom na Albenu od hlavnej ulice.Nemas nejaky typ?

kiralyz
10. júl 2016

@cinamon7 my sme spali v giurgiu tesne pred mostom v hoteli pred 2 rokmi stalo to cez booking 29 ecok pre 2 osoby aj s ranajkami a parkovali sme na dvore hotela. Naspat sme pre zmenu spali v brane asi 2 km od hradu v sukromnom penzione na kopci za taku istu cenu s parkovanim tiez na dvore takze ziaden strach o auto. Len bol problem to najst trochu.

cinamon7
11. júl 2016

vdaka ludia za tipy, nasla som v Pitesti 😉

branoazden
11. júl 2016

Dobry den...viem ze to uz bolo omielane 100 kratt prosim vas o vase skusenosti.chceme vyrazit z nitri na slnecne pobrezie.cez srbsko utorok okolo 2200.. chcel by som vediet ci hrozia zapchi na hranici madarsko srbskej kvoli turkom..za kolko by sa to dalo zmaknut 14hodin je realne?.popripade prosim vas napiste comu sa vyvarovat.vopred dakujem

laurita285
11. júl 2016

@branoazden Čauko, práve sme túto trasu prešli. Na maďarsko srbskej sme čakali max 20 minút horšie to bolo na bulharskej, tam sme strávili dobré dve hodiny ale i tak sme cestu urobili za 16 hodín

branoazden
11. júl 2016

@laurita285 ahoj isli ste cez vikend ci cez tyzden.

branoazden
11. júl 2016

@laurita285 do akej destinácie ste isli??

laurita285
11. júl 2016

@branoazden včera sme vyrazili dnes sme došli

bg2014
11. júl 2016

@drak23 no co mas?

bg2014
11. júl 2016

@laurita285 koli comu ste staly na bg hranici,vela aut alebo .......?

laurita285
11. júl 2016

@bg2014 áno, hrozne veľa... kolóna mala pár km a to sme tam prišli okolo šiestej rána

natanell
11. júl 2016

Ahojte tak my uz balime zajtra naobed vyrazame z nitry - primorsko ☺☺
Laurita285 okolkej ste vyrazili? A skadial?
A prosim Vas ako to je z dialnicnou znamkou madarskou da sa kupit v BA na benzinke???

doly7
11. júl 2016

@natanell Na benzinke asi nie ,ale to si nie som isty.Na prechode Rusovce -Rajka urcite,ale aby ste nedopadli tak ako ja minuly rok.Ked som chcel platit kartou vraj im nefunguje terminal len hotovost.Daju Ti potvrdenie,ze si kupila mesacnu dialnicnu za 4780 HUF ale kurz HUF je postaveny tak,ze oproti tomu ktory je v bankach zaplatis namiesto 15,50 eur 21 eur.Legalne zarobky pana podnikatela z Bratislavy ktory tam sprostredkuva predaj.Madarsku cenu dodrzal a s kurzom si suhlasila Ty.Na potvrdenke su uvedene len HUF.Mozno si uz tento rok vstupil do svedomia,preto som ju radsej kupil cez net v normalnom kurze HUF.Daj vediet ako si dopadla.

bg2014
11. júl 2016

@doly7 cosi slovensky podnikatel a vstupit si do svedomia tak po prve ziadne nema a po druhe to bude pre istotu toho roku za 23ecka, 🙂 🙂 🙂

doly7
11. júl 2016

@bg2014 Asi mas pravdu,minuly rok sa mi naozaj darilo,aj v Nadlacu sa ma snazila presvedcit,ze jej nejde terminal tak som presiel na najblizsiu benzinku a tam sa ma spytal ake auto mam ci velke,alebo male tak mu hovorim "combi" on si z toho vybral ,ze velke a namiesto 7 eur za mesacnu som zaplatil 16,80 eur ako za dodavku,nastastie som na to prisiel az doma ked mi prisiel vypis z banky.Ved naco by som sa pozeral na potvrdenku ktoru mi dal a este v noci prerataval kurz.Proste ked sa dari tak sa dari.Az v Ruse na Charodejke -OMV som sa snazil konecne kupit to co vlastne chcem a za cenu aka ma byt.Preto som to tento rok riesil cez net aj HU aj RO a v Ruse to snad zvladnem.Nevie niekto ako to aktualne vyzera na moste v Ruse?Dajte vediet.Sice idem az 23.7 ,ale aspon predstava aby bola.

kiralyz
11. júl 2016

@natanell znamku kupis cez internet https://ematrica.nemzetiutdij.hu/

bg2014
11. júl 2016

@doly niekto tu pisal ze chyba dokoncit este nejaku cast takze to reguluju ako minuly rok, ja riesim dialnicne tak ze tu si kupim forinty a v ro idem cez kartu,a v ruse uz za levy

doly7
11. júl 2016

@kiralyz Uz som jej to ani neradil ked zajtra vyrazaju ,ale to by bolo asi to najidealnejsie.

drak23
11. júl 2016

@bg2014 @doly madarskú kupujem na prvej pumpe v madarsku kartou, rumunské mám asi za 2 eur a v ruse na OMV za mostom platba kartou

drak23
11. júl 2016

@bg2014 @doly opravujem za 20 eur

kiralyz
11. júl 2016

@doly7 aj rumunsku sa da https://www.roviniete.ro/hu#go-content
a nemas starosti trva to 5 min. bulharsku kupujem na prvej benzinke za levy

doly7
11. júl 2016

@bg2014 Aj to je sposob.Dlho som odolaval,ale nechal som sa nahovorit na ten internet a za 15 min som to mal doma.Pohodlne ,rychle a bez problemov.Tiez som bol zastanca kupovania na hranici a ked sa tak zamyslam nikdy som sa tym nejako nezdrzal vzdy tak otazka 10-15 min.

bg2014
11. júl 2016

@doly7 aj tak stojim na pumpe koli tankovaniu takze to tam kupim

drak23
11. júl 2016

@bg2014 @doly7 ja tiež stojím na prvej pumpe v RO takže to tam kúpim, ale ked pojdem cez Srbsko tam je to najjednoduchšie, zaplatíš na rampe a máš pokoj, nič neriešiš

doly7
11. júl 2016

@bg2014 Samzrejme ,nevidim v tom problem.To zdrzanie je minimalne a zanedbatelne.

kiralyz
11. júl 2016

@bg2014 ja budem tankovat az za Lugoj asi 3. dedina ale pred dvoma rokmi som isiel cez komarno, tam som dal po okraj a vydrzal som az do bg. Ked si dalej od hranic je menej aut aj ludi na benzinke podla mna je lepsie zastat az co najdalej .

bg2014
11. júl 2016

@kiralyz no ja idem z vychodu takze kosice plna ,oradea dialnicna plus dotankovat a potom az v bg

drak23
11. júl 2016

@bg2014 ja som zvykol tankovať v KE a potom v RO niekde za minimum cca 10 až 15 litrov, aj to len pre istotu keby bola nejaká zápcha a potom v Ruse na prvej OMV za mostom tam som kupoval aj známku

bg2014
11. júl 2016

@drak23 ja tie znamky kupujem hned za hranicou v tych dvoch budkach a vies ze isli hore tyzdenne z 10 leva na 15 a mesacne stoja 30 takze uz sa neoplati kupovat tyzdennu

drak23
11. júl 2016

@bg2014 v tých búdkach sem tam niekoho aj odrbú, a na pumpe aj tak tankujem takže tam ju kúpim, dám si kávu a idem dalej