Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte, tak my vyrazame v pondelok rano z Kosic do Bulharska - Obzor Beach Resort. Planujeme ist cez Srbsko. Nejake info o hraniciach a cakacich dobach nemate? diky
ma77 ked uz tak cluj napoca a nie cluina poka
@bg2014 presne od rana s manzelom rozpravame, ci to bulharsko bude predsa len bezpecne, ci sa na to nevybodneme a neostaneme doma. planujeme ist v pondelok rano.
@kosicanka1 ale cosi jasne ze tam bude bezpecne
@bg2014 predsa len, chrobak v hlave, je to 300 km od istanbulu - čoby kamenom dohodil
@kosicanka1 ja idem v stredu
@kosicanka1 chrobakov nechaj doma a chod sa kupat
@bg2014 my zatial ideme - v pondelok cez srbsko do Obzor Beach Resort.
Inač ohľadne situácie v Turecku, nezhorší to čakačky na hraniciach?
@kosicanka1 no ja si ani nechcem terz predstavit co bude na hraniciach hu-srb, bud tam pojdu vsetci turci domov alebo nikto,malokto koli tomu co sa im teraz deje doma
@bg2014 vy idete cez Rumunsko?
@kosicanka1 ano
My ideme 24.7.do Sveteho Vlasu.Chveme ísť cez Srbsko hranice Horgoš alebo Tompa podľa stavu čakania.Dajte vedieť ako to vyzerá s čakaním,na hraniciach aj na Bulharských.Ďakujem.
Tak cestovatelia, už som sa ubytoval a dávam info o ceste: cesta cez Rumunov mi trvala 18hodin ale od Košíc do Pitešti boli nenormálne prietrže mračien a cez transilvaniu , kluž, a kopce pred Pitešti som išiel priemerné 40 km za hodinu, hranice: RO - HU 10 mín, a RO - BG 1 hodina, ináč cesty v pohode. A ešte perlička: autobus ktorý išiel cez Srbov bol v Primorsku v ten istý čas ako ten čo išiel cez Rumunov, len ten čo išiel cez Rumunov sa pohol Z KE o dve hodiny neskôr. Momentálne asi je lepšie ísť cez Rumunov. Toľko moje postrehy, prajem šťastnú cestu

@julinka28 my zase naopak.Minulého roku sme išli cez Rumunsko a teraz zvažujeme ,či neísť cez Srbsko 🙂