Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte.
Poprosim Vás, budte takí laskaví a dajte echo.
Kto cestoval do Bulharska / Pomorie / v časeod 15.-19. 7 nech napise, ako to bolo na hranicnych prechodoch. Zatial som rozhodnuty,cestovat cez Srbsko. Ale,vzhladom na udalosti z poslednych dni, zacinam uvazovat nad alt. Rumunsko. Mam dve male deti 5,8 rokov. S Rumunskom-sa este musim stotoznit a ako pôjdem,tak sivybrat trasu. Chcem ist v skorych rannych hodinach a potiahnut to bez ubytka. Dakujem za podnety,navrhy a info.Ras
Počasie v Primorsku super, a pre tých čo nevedia čítať fórum od začiatku tak by som išiel cez Rumunov
my sme isli cez rumunov v noci a dalo sa ist okolo 150kou, takze parada, benzin maju drahsi ako mi, ale bulhari maju lacnejsi ako mi. naspat sme isli cez den cez rumunsko a to bolo horsie lebo boli plne cesty
@rasku Ak vyrazis rano,predpokladam,ze dorazis niekedy vecer az v noci co s malymi detmi asi nie je najidealnejsie,vecer utahany este sa aj ubytovavat ak teda mate ubytko uz dojednane ak nie tak je to nezmysel .Skor by som vyrazil tak okolo obeda,alebo popoludni a ak ides v kuse noc ubehne a rano si tam.Ale to je uz na Tebe.Codim cez rumunsko a zatial vzdy sme boli v pohode.Stastnu cestu.
Zdravim z pitesti hotel monte carlo odporucam, vyrazali sme ráno o 7. Z KE dorazili večer o 9. S malými deťmi takže s prestavkami, zajtra smer primorsko akurát ubytko nam padlo
Ok tak zajtra sa vidíme, s Marcelom sme sa už stretli, včera
Ahojte my sme tu tyzden v primorsku pocasie nadhera ,cesta bola cez srbsko na hranicach sme stali asi cca 10-15 min ,cesty prazdne akoby sme isly sami☺☺ za 17 h sme to dali s dvomi cik pauzami (deti)
Este 4,dni a balime.. Sme tu dve rodiny s detmi 4 roky nasa mala zle znasa slnko more tri dni v horuckach 😥😥tak chodime na plaz na striedacku
Mestecko vecer super,pokupili sme co sme chceli handry, dufam ze na hranicach nam nevysypu kufor☺☺
Ale bulharska mastika palenko nam chuti najviac☺☺☺
Pozdravujem slovakov co su tu ☺☺☺
Práve sme prišli domov z BG, išli sme z Obzoru na Oravu a trvalo nam to 15,5 hodiny a tú polhodinu sme strávili v mekáči. Dovolenkám zdar.
Zajtra vyrážame smer Bulharsko, 🙂 Ešte nevieme kadiaľ pôjdeme do rána sa uvidí.

@drak23 ake tam je teraz pocasie lebo akurat pozeram na live cameru v primorsku a nevyzera zeby tam slnko svietilo