icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
25. mar 2017

@zdstar ziadny problem, tablet kopa rozpravok popripade PSP konzola,cesta na noc,

jalec696
25. mar 2017

@nitusiak Uz 15 rokov po sebe odchadzame s manzelkou autom do BG v juni cca medzi 20.6. az 25.junom. Soferujem sam s malymi prestavkami casto vnoci, v BG som priblizne za 18-20 hod. Z PO odchadzame bud v piatok, alebo v sobotu zatial ziadny problem. Prestavky,tankovanie, dialn.poplatky, len na OM/Lukoil/. Pocasie super bez dazda, more okolo 23-25C, plaze nepreplnené. Navrat domov 14.7.2017 ako vzdy cez Rumunsko.

stellasss
26. mar 2017

@jalec696 a kde presnejšie chodíte?

jalec696
26. mar 2017

Aj Carevo, aj Krajmorie, aj Primorsko stale indiv. ubytko aj stravovanie v miestnych rodinnych "kuchniach". Su to v porovnani cenovo vyhodne, aj pomerne kludne letoviska oproti Slnecnemu pobreziu, Nesebaru ci Sozopolu, kde sme zacinali cca pred 20. rokmi.

ma77
26. mar 2017

My chodievame 9rokov po sebe autom doBG vždy cez RO večšinou na noc a vikend prazdnejšie cesty hlavne nie su kamiony boli sme Sozopol černomorec Primorsko Nesebar Ravda Pomorie Obzor Kiten Svety vlas moje zhrnutie najlepšie Primorsko Obzor Nesebar zatial chceme ešte prejst všetky strediska tak dufam že a nam podari toho roku ešte neviem ubytko cez Booking alebo blint strava v reštikach 😉

llilly1
29. mar 2017

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či nejde náhodou niekto v termíne 4.7.2017 do 16.7.2017 s autom do Bulharska (slnečné pobrežie)? My by sme chceli ísť s autom, avšak bola by som radšej keby idú 2 autá a v našom okolí v tom čase nikto nejde, ak by sa náhodou niekto našiel kontaktujte ma prosím

bg2014
29. mar 2017

@llilly1 skus sa spytat znova o mesiac este asi malo ludi vie kedy pojde

zdstar
29. mar 2017

@llilly1 ahoj, predbežne tento termín zvažujeme aj my 🙂 ale ešte netuším kam sa vyberieme 🙂 odkial ste?

45kacenka45
29. mar 2017

My sa chystáme na slnečné od 22.6-1.7 s tým že 21.6 vyrážame

nellita
29. mar 2017

Slnecne pobrezie je velmi hlučné a ziadny pokoj tam nie,same hotely vedla seba, bary,restiky atd. Skor primorsko,pomorie,cernomorec,sinemorec odporúčam s malymi detmi,manzel je bulhar mam skusenosti

lilienka2014
29. mar 2017

@llilly1 my sme boli parkrát uz v bulharsku tiez autom, uprimne slnecne pobrezie ma dost sklamalo more same riasy,a skôr pre mladych ruch, takze s malou 2,5 rocnou sme si uzili prímorsko co sa tyka aj plaze cistejsí a plytsí prístup do mora, aj ubytko, najkludnejsí bol sveti vlas, pomorie milujem kvôli ciernej plazi kedze mam problem ekzem tento rok ak pôjdeme tak volíme prímorsko a este nieco kde sme neboli a urcite ciernu plaz neminieme

llilly1
29. mar 2017

@zdstar ahoj, my sme z Nitry ale to by bolo najmenej sa niekde stretnút.

zdstar
29. mar 2017

@llilly1 my SA... 🙂 taže blízko

lilienka2014
29. mar 2017

ahoj, zatial nevieme ci nam to tento rok vyjde aj kvôli malej nejako zle zacala znásat cestovanie ale urcite by som prijala aj ja spolocnost lebo sme cestovali len ja manzel a mala a chybala nám tam nejaka partia-spolocnost, ak pojdeme ozvem sa ale kludne ked sa chces nieco opytat, inak my sme zatial chodievali zaciatkom augusta 12,8, alebo minuly rok17,8- more bolo fajn vyhriate, my sme zo Surian okr.NZ

gondulka
30. mar 2017

Ahojte my vyrazame 22.7. -1.8. Smer Obzor. Ide niekto?

gondulka
30. mar 2017

@ma77 ako ste boli spokojny v Obzore?

nitusiak
30. mar 2017

@gondulka v Obzore je najlepšie 🙂 My ideme 6.7 - 18.7

gondulka
30. mar 2017

@nitusiak Už ste tam boli? To je naša prvá dovolenka pri mori, tak sa tešíme, ideme autami tri rodiny.

ma77
2. apr 2017

@gondulka Obzor je jedna z mojich oblubenych destinacii je tam super nie je hluk pekne mestečko krasne plaže promenada teraz ideme 2krat😀

lubino162
2. apr 2017

My ideme 24.7. do Obzoru.Do BG ideme druhý rok po sebe.Minuly rok sme boli vo Svetom Vlase.Boli sme spokojní.Voda perfektná bez rias a tepla,no proste Max. spokojnosť.Kedy idete do Obzoru? Poprosím o nejaké info.k Obzoru samotnému.

gondulka
3. apr 2017

@lubino162 ahoj my ideme od 23.7. do 1.8. Do Obzor beach rezort. Ideme prvy krat

gondulka
3. apr 2017

Ide niekto z vychodu 22.7.vyrazame

bg2014
3. apr 2017

@gondulka joj jooooj neboj sa urcite si ich najde dost co idu len neviem ci ten tvoj termin😎,

45kacenka45
3. apr 2017

Ahojte prosím radu kam ísť do Bulharska s 1,5 ročnou dcérkou?I keď sme si zajednali hotel na slnečnom v poslednej dobe čítam veľa o obzore a že tam je to omnoho lepšie pre detičky.Ake máte skúsenosti?Ďakujem.

lussinda2
4. apr 2017

Ahojte tento rok sa aj my chystame do BG, v uvahe mame Pomorie, Primorsko a poskulujeme aj po Obzore. Vela ludi pise, ze Pomorie je spinave no bola som tam pred 8rokmi a nezdalo sa mi, netvrdim, ze sa to nemohlo zmenit od tych cias. Pamatam si tam iba jednu disco, takze hladame nieco rusnejsie nakolko sme mladi aj zabavit aby sa dalo, aj pokukat co to, pojdeme autom. Mame 11r. dceru takze nejaky aquapark by bol v blizkosti fajn. Co odporucate? Nebranime sa ziadnym napadom aj inde. A chceme ist na blint cca 25.jula je nejaka sanca najst si este ubytko niekde na sukromi? Popripade ak mate nejake kontakty od domacich a posuniete ich dalej..

lubino162
4. apr 2017

@45kacenka45 Ahojček.Skus pozrieť Svätý Vlas.My sme tam boli minulý rok.Je to tichšia oblasť a hlavne nieje preplnená ako na Slnečnom pobreží.Ak chcete aj zrelaxovať a oddýchnuť je to veľmi vhodné miesto.

lubino162
4. apr 2017

@gondulka ahoj.Nemaj obavy.Niekedy je lepšie ísť sólo sami.Diktujes si svoje tempo po ceste a hlavne tá nikto nebrzdi.My sme boli minulý rok prvý krát v BG,mal som zo začiatku pred cestou obavu,ale neboj je to v pohode.Teraz ideme tiež.Cesta v pohode.Sice samý Turci z Európy na ceste ale inak pohoda.

ma77
5. apr 2017

@lussinda2 ahoj na tvojom mieste si vyberiem Primorsko maš tam aqapark aj rušno v noci discoteka sa najde😉 Obzor je pekny ale kludnejši a Pomorie tiež pekny aqapark maš v Nesebare čo sa tyka ubytka ideš v hlavnej sezone zhana sa tažšie všetko je preplnene ale zaleži od okolnosti tiež sme chodili niekedy na blint bol rok že sme zohnali ubytko do hodiny ale aj za 4hodiny a ked ideš autom a prideš unavena po takej ceste nič prijemne chodit a zhanat ubytko čakaš už len vodu a postel😉

lussinda2
5. apr 2017

@ma77 dakujem tak asi vyberieme to Primorsko a uz len hladat ubytko teda

bg2014
6. apr 2017

@lussinda2 len na margo toho aquaparku idete k moru a hladas aquapark ?tak max. bazen pri hotely ked sa budes chciet este vymocit (dcera), ved cely den budete lezat na tom fajnom vyhriatom piesku a nie niekde na betone, a to nehovorim o peniazoch za vstupne.na aquaparky ti staci ist aj u nas alebo v madarsku