Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@mimus111 nemusi prist .. oni to stiahnu hivikedy .. ak si zadavala svoju kartu ..
no dufam ze ste pozerali spravy co je teraz na hraniciach sice na slovinsko chorvatskych ale ak to bude pokracovat takto az do leta tak si myslim ze cestovat cez srbsko ktore nie ani v eu ani v schengene predpoklad cakania na hranici min 5-8 hodin
@angie240492 prepac ani sa nehnevaj ale som nepocul o hotely kttory ti nevrati peniaze 60 dni pred prichodom ak stornujes
@angie240492 prave preto sa tam dava ta lehota na storno a myslim ze max som videl 30 dni a aj to vinimocne vacsinou to je 7-14 dni pred prichodom
@bg2014 nieco take sa mi zda ze pisali .. no zavolam tam v pondelok .. a aky poplatok je za zeusenie rezervacie
@angie240492 co mas napisane v rezervacii vacsinou nic ak to stihnes pred tou lehotou a 60 dni je az az,
@bg2014
@angie240492 Aj my sme vyberali aparthotel na Slnečné pobrežie cez booking, platbu nám stiahli hneď po rezervácii a v podmienkach zrušenia rezervácie máme uvedené, že nám bude účtovaná celková cena pobytu, takže by nám peniaze nevrátili vôbec.
@momka ale aj tak si myslim ze uctovana celkova cena pobytu je v momente rezervacie a nie to ze by vam v pripade storna nevratili peniaze lebo keby to tak robili tak do toho hotela s takymi podmienkami by nikto nesiel prave z toho dovodu ako som napisal ze do dovolenky daleko a ....
lebo by mohol nastat aj stav co nie je realne ale mozno aj hej ze vsetky izby su rezervovane ale nikto nemohol prist z roznych dovodov ale hotel zarobil
@bg2014 bola možnosť zrušenia rezervácie do určitého termínu zdarma, ale bolo to v tom prípade drahšie tuším o 80 €, áno stať sa môže hocičo súhlasím, dúfam, že nie, inak sme boli radi, že sme ten hotel našli, lebo sa chystáme na dovolenku s ďalšou rodinou, oni idú autobusom cez cestovku, my zas autom a to bol jediný hotel, ktorý sme našli na bookingu , ktorý cenovo vyhovoval všetkým a vedeli sme ho zladiť aj s kamošmi, čo sa týka termínu atď...
@bg2014 kopírujem z našej rezervácie: Platba předem Je vyžadována platba předem. Ubytování se s Vámi po vytvoření rezervace spojí ohledně podrobností.
Bude Vám účtována platba předem ve výši celkové ceny pobytu.
Poplatek za zrušení rezervace
Od teď: € 580,50
Tato rezervace nemůže být zrušena bez storno poplatku.
1 Apartmán s 1 ložnicí a balkonem (4 dospělí)
DPH ve výši 9 % je v ceně.
Městská daň ve výši 0,40 € na osobu za noc je v ceně.
Celková cena € 580,50
preto sa to neda zrusit zadarmo
oni si to vlastne poistili tym ze dali nizsiu cenu
a este aj tu platbu dopredu, lebo pri inych izbach je dokonca pisane ze platba az priamo v hotely

@junovka no to bol vymysel mojho mm .. ja som chcela ist zaciatkom jula.. uz to je zabookovane aj peniaze stiahli takze zrisit to nemozem a o termin oresunut .. prislo mi potvrdenie rezervacie.. ked zrusim retervaciu nevratia mi peniaze a este aj pokutu budes platit ci co .. takze uz to nehammtak ..