Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
house
@momka ano presne tak aj my mame ! ☹
Da sa predat tato dovolenka neviete ?? Ked sa zrisit neoplati
@angie240492 mozno by sa aj dala ale v takyto datum no nic v zlom ale silne pochybujem☹
@angie240492 Mozno za polovicu sa niekto ulakomi,ale kto by chcel travit dovolenku u mora v bundach?
@ubosek nemyslim ze tam budeme v bundach .. a keby nahodou nevadi naokolo je plnompeknych miest budeme cestovat a urobime si vylet jazdy den inam 😉
@angie240492 ale ved prave ja to tiez nevidim az tak bledo, ved teplo budete mat urcite len mozno nie horuco ale kto vie,a ked uz pojdete kedze budete mozno medzi prvymi dovolenkujucimi tak potom daj vediet ako to je s cakackami na hranici a to ci uz pojdete SRB alebo RO
@bg2014 dam vediet ked prideme toho 11-12 teho.. pripomen mi 🙂 a vsetko napisem ok ??
@angie240492 Srbsko si zvolila po skusenosti,alebo Ti to niekto odporucil?
inak niekto tu spominal delfinarium...aj tam sme boli minuly rok
@doly7 mm tadial chodil roky.. preco
@angie240492 Len ma to tak zaujalo,ze ste sa jednoznacne rozhodli pre srbsko.Opat slobodna volba kazdeho.Kazdy ma svoju oblubenu trasu a hlavne odskusanu.

...este som zabudla napisat moj postreh...minuly rok sme boli od 16.7-30.7 , cize vlastne taky datum, kedy zacina polka sezony/ 29- 30.7/ a od tohto datumu zvyknu byt o kusok drahsie pobyty...v restikach bolo vidiet, ze datum odkedy zacina polka sezony, tak zdvihli okusok aj ceny...
Za tie 3 roky sme dvakrat boli hned od 1,7 a raz od 16.7...no ale, uz nikdy viac " v strede" sezony..kolony na cestach...kolony na hraniaciach...kopec ludi na plazi..niekdy clovek sa nemal uz kam ulozit na plazi...ked sa to naplnilo, tak ak clovek chcel ist do mora, tak musiel niekolko metrov obijst tu kvantu ludi leziacu na piesku..plno ludi na uliciach pocas vecera...zdvihanie cien.. traviace problemy...komare vecer pri prechadzke okolo pobrezia...dost teplo...teple more, niekedy som mala pocit, ze sa nedokazem ani schladit vnom