Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
ešte sa chcem spýtať cestovné doklady ,manžel aj syn majú pasy ,ja mám prepadnutý ,budem na cestu potrebovať?
@marivka busom by som nešla už ani do chorvátska ,absolútne nie cestovkou a ako sama vravíš , bola si tam pred 13 rokmi 🙂 na hraniciach bola vtedy všade divina ,vyhádzali mi kufor aj na rakúskych hraniciach a synátor už bude mať 9 rokov , s ním nemám obavu cestovať , s manželom budeme šoférovať obaja , nechceme sa viazať na nikoho a na nič..
@bejanka14 aha tak to je ine, ked uz je to velky chlapak...ako v pohode, ked sa na to citite...premna to bolo dost, ja som nedokazala zaspat, sli sme 2 cele noci a jeden den, ani lieky na spanie mi nezabrali :D ako bolo to moje prve more, co som videla v zivote, a myslela som si ze ok, ale ked som videla to v grecku tak som si spravila obraz o bulharsku, ale zas kazdemu vyhovuje ina destinacia..mne to bulharsko moc nie po viacerych strankach...mozno sa tam co to pomenilo, neviem , kazdopadne peknu dovolenku a stastny navrat domov prajem
@anina716 ahoj,co sa tyka rumunska-tak my sme si menili ich peniaze hlavne kvoli poplatkom na cestach lebo pri eurach si tam oni hned narataju navyse.tusim sme meniĺi tam na hraniciach. A staci ti obciansky. Co sa tyka bulharska tak menili sme tam aj tu a chod do unicredit bank -je aj v bg a najlepsi kurz bol. Urcite tam nemen v nejakom stanku. Da sa aj na poste ale zly kurz
@luslus ahoj uz mi radili ze sa da vsade platit kartou a poplatky teda okrem jednej mesacnej dialnicnej znamke v rumunsku neviem, alebo su tam este ine poplatky? My ideme styria a skladame sa, tak hlavne aj kvoli tomu sme to chceli dat na jeden ucet a platit tak...bulharske peniaze si tu asi teda zamenim aj ked tu je dost problem ich zohnat 🙂
Hlavne s tym obcianskym ma to tesi lebo sa mi nechce ten pas vybavovat....
@marivka ahoj rada by som sa vyjadrila a povedala svoj nazor na bulharsko...zda sa mi nespravne takto zle zhodnotit tuto krajinu z tvojej strany, ja som bola v taliansku, chorvatsku, v grecku - Kos a najlepsia dovolenka jednoznacne Bulharsko!!! ako sama tvrdis boli ste tam pred 13rokmi, co je dost dlha doba, takze sa to neda porovnavat. Samozrejme nejde len o krajinu ale aj o to s akou cestovkou ides, v akej dobe ( samozrejme na prelome august september nemozes ocakavat 40stupnove horucavy). Apred 13rokmi nebyvalo tak extremne teplo!
Nam cesta autobusom trvala pred 4rokmi 25hodin s prestavkami. Sli sme cez Srbsko a s malou 3rocnou dcerkou a uplne v pohode. A to sme cestovali az na Elenite co je za Slnecnym pobrezim. More bolo super a hlavne vhodne pre deticky...pocasie cca 35stupnov kazdy den nie ako v Grecku 40stupnove horucavy bez jedineho oblacika a ani dychat sa nedalo. Mali sme all inclusive, takze strava a sluzby super ( vratane velkeho aquaparku v cene kazdy den!). Taktiez ludia su tam fajn, je tam lacno. Tento rok ideme opat ale bez deti autom cez Rumunsko na Slnecne pobrezie all inclusive 4hviezdickovy hotel tak verim ze bude super ako pred tymi 4rokmi.
Ja by som dovolenku uz nesla inak ako all inclusive a hlavne pri detoch ocenite! Odporucam Bulharsko je tam super!!!
Aj my sme boli minulý rok v Bulharsku autom šli sme cez Maďarsko, Srbsko , bola to strašne dlhá cesta a hlavne zaujímava pokazila sa nám v aute klimatizácia a bola som tehotná v 5 mesiaci. Ale ináč pohoda, dalo sa to zvládnuť. Prešli sme 1500 km.
Ahojte mi ideme 2 chalani do BG autom a ostatny idu autobusom,boja sa ist lebo neveria mojmu autu skoda Felícia. Odchadzame 19.7 a ideme cez Rumunsko.
ahoj my sme boli v bulharsku pred dvomi rokmi v pomori a tento rok ideme znovu autom ,pred dvomi rokmi nam trvala ce sta 20 hodin ale len kvoli tomu že sme robili dost velku obchadzku pred burgasom kvoli požiaru cesta spat nam trvala 16 hodin, my chodime cez srbsko cesta nas vysla aj z poplatkami okolo 280 eur tankovali sme na hraniciach s madarskom a potom až v sofii
ideme po 3 rokoch opat autom do Grecka, 1300 km-pri Paraliu-, da sa to zvladnut, cesta trva 15-18 hodin, nam dovolenka autom vyhovuje, nakolko navstivime aj ine miesta, samozrejme ideme 4 rodinky, citis sa istejsie, ked sme boli pred 3 rokmi, mozem povedat, ze to bola jedna z nasich najlepsich dovoleniek, IK 🙂
@rochasss na Skode Roomster. hlucne?? to vazne? ja hladam klud. Termin mam zavazny a uz mam aj zaplatene ubytko. Chceme vyrazit 21.jula rano s tym ze by sme si troska pozreli Srbsko. Zevraj je to nadherna krajina a potom prespat v Sofii. My sme museli zabezpecit ubytko dopredu kedze bereme so sebou doch psov 🙂
@agatky to myslis važne? Chces klud a ides do Primorska 🙂 nič v zlom ale tam si ho teda veľa neužiješ minuly rok som tam bol pozrieť k večeru na nákup a tak sa prejsť no a čo som tam videl bolo neskutočné...preplnene ulice diskoteka pri diskoteke každa sa snaží prehlušiť tu druhú kamikadze vtedy som si povedal že sladky Lozenec je to mala dedinka ale ten klud je na nezaplatenie 🙂. Takže idete ako som porozumel cez Srbsko alebo až potom idete tam? Na ako dlho vlastne idete do Primorska? My skor premyslame predsa len o tom Lozenci.

@minimidimaxi presne túto trasu zvažujeme tento rok