Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
a idealne je mat aj defekt sprey ja mam pre istotu dve ,uz som tam dostal defekt pred dvoma rokmi takze sa hodil
dufam ze take zakladne veci ako je lekarnicka a ziarovky som tu ani nemusel pisat🙂
@bg2014 Byala je ticha len to je v kopci tak,ze cestou na plaz dole spat hore,ale chodi ten maly vlacik.Je tam krasna plaz biele skaly a do Obzoru to je len kusocek.Je tam take to typicky komunisticke namestie trocha mi to pripomenulo stare casy obdobne je aj v Kavarne.Byala je asi taka tichsia nebyval som tam len z prechadzok.
@bg2014 Citam ,ze si kvoli delfinariu chcel byt blizsie k Varne a zvolil si Byalu.Skoda mohol si skor Kranevo je to blizsie a z Kraneva su dve cesty do Varny cez Zlate piesky a potom zozadu cez vnutrozemie na Kumanovo ,Aksakovo a vyjdes pri letisku vo Varne asi 35 km cesta.To mi tiez poradili mudrejsi ako ist cez zlate cez sezonu.Ale tym Ta nechcem poucovat len teda je to blizsie a hlavne Kranevo mam odskusane.Trocha nezvyk tie uzke plaze aj v Obzore aj v Byale Albena,Kranevo je to taky iny styl a mozno len subjektivny pocit ,ze v Obzore je za plazou hned promenada.A ked som pri tom otazka do plena.V Obzore som bol sice minuly rok len tyzden,ale casto cervena vlajka a nepokojne more co z Kraneva a Albeny velmi nepoznam.Je to tak vzdy?
@doly7 ja ani neviem preco som si tam bookol len sa mi zdalo ze v tretine cesty do primorska je to fajn a ani neviem ci sa dostanem k moru kedze prideme do byaly rano kym sa ubytujem potom trocha spanku hotel ma velky bazen takze asi tam a uz je vecer dam dajake pivo a idem spat ,rano vstanem no rano okolo 9-9,30h ranajky sadam do auta a idem varna daco popozeram idem delfinarium potom spet byala a uz je vecer ked stihnem este mozno bazen vecera idem spat a rano po ranajkach primorsko,

aj ja som z Brezna
Dakujem