icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

milanchemik
9. júl 2014

@jenn44 chceš nájsť last minute na 12 dní za 900.-€ ...???? 😀 poistenie som ešte nemal drahšie ako 35.-€ pre troch. a ak nájdeš last minute za 900.-€ tak určite bude bez stravy, alebo len s raňajkami.... takže priratúvaj.... 🙂

sopro
9. júl 2014

@jenn44 podte snami poslem ti cislo na tu nasu cestovku

jankastubka
9. júl 2014

Ludia obdivujem vas, my sle teraz 5 v aute 9 hod do chorvatska, z toho dcera 13mes. Mala som veru dost, zadok ma bolel, mala nesla vydrzat a to inak cesty zvlada fajn. Neviem si absolutne predstavit cestu 20 hodin so 14 mes. Dietatom. Ved uz doma je mala nervozna Ked si nemoze chvilu pobehat, nie to 20 hod.

milanchemik
9. júl 2014

@jankastubka ak máš na mysli autobus, tak k tým 20-tim hodinám ešte 4 - 5 hodín pridaj 😀 Ak auto, tak 4 - 5 hodín uber 😀

jenn44
9. júl 2014

@milanchemik ano, s ranajkami, a do 1200, 1300 eur sa vojdem nie? niekde v diskusii si to prerataval na 1100-1200 eur autom, a z toho mi vychadza za pohodlnost lietadlom rozdiel max 200 eur ci?

@jankastubka autobusom v ziadnom pripade :(((

milanchemik
9. júl 2014

@jenn44 áno.. preratával... 😀 ale v tej sume už bolo aj nakúpené oblečenie za nejakých 150 - 200 eur.... 🙂 Pozri... v Lučenci v značkovom obchode kúpim tričko adidas za 40 eur a do roka sa z neho ošúpu znaky (nestalo sa mi to raz). To isté aj s krátkymi nohavicami za 40 eur. Krajšie tričká a nohavice značky adidas (turecké faky ale z dobrej látky a dobre ušité) si kúpim v Prímorsku v butikoch a stánkoch po nejakých 15 eur a buď si istá, že mi v bezchybnom stave vydržia niekoľko rokov častého nosenia. Bol by som hlúpy, keby som si tam nenakúpil veci 🙂 Keď si zoberiem len čisto dovolenku - cesta 330, poistenie 35, ubytovanie 260 a strava 300 = 925.-€. A teraz k tej pohodlnosti lietadlom. V čom je pohodlnejšie? Musel by ma niekto odviezť do Blavy a aj pre mňa prísť. Z Poltára 260 km x2 = ďalšie náklady okolo 60 eur len na palivo. Časovo je to cesta 2,5 hod + 2 hod na letisku pred odletom + 30 min meškanie lietadla + 2 hod. let + ďalšie 2 hod. z Burgasu do Prímorska. Suma sumárum 9 hodín. Ja som autom za 15 hodín v Prímorsku s prestávkami v pohodičke a vzhľadom na to, že mám BMW 7-radu aj pohodlne 😀

dml
10. júl 2014

@bejanka14 my odchádzame 22.07. (ubytovanie od 23.07.) zo Šale. Trasu máme cez Srbsko, vy ste zvolili ktorú? boli ste tam už niekedy autom? my prvý krát tak budem vďačná za prípadné info 🙂

milanchemik
10. júl 2014

@dml čo ťa zaujíma? Cesta cez Srbsko je super. Skoro všade diaľnice.... pohodička 🙂 My ideme 26.7.

lopp1979
10. júl 2014

@bejanka14 a idete len tak na slepo alebo máte niečo zajednane rozmýšľam žeby som zobral manželku len ona ma strach ze to je ďaleko a ako deti atd...

milanchemik
10. júl 2014

@lopp1979 nerozmýšľaj. V Prímorsku je úplne super. Nebudeš ľutovať. A cesta autom je v pohode 🙂

jenn44
10. júl 2014

@milanchemik odchadzame zajtra autom 🙂 budem na teba mysliet veru... Dakujem za tipy a urcite sa tu zastavim, mame tam wifi :D

alenockap
10. júl 2014

súhlasím dovča autom je naj...zastaneš kde chceš,ako dlho chceš, vidíš svet okolo 😀 a aj my si tam nakúpime kopec vecí na oblečenie, dokonca aj domov si kúpime pivo, či čokolády,kávu hocičo 😀 a za pár šušťákov 😀 😀

matat
10. júl 2014

My sme isli na dovolenku do Bulharska pred 2 rokmi, ale len preto, že sme mali 2r. dieta,,,inak by som isla urcite letecky...ta dlha cesta,,,ale dalo sa to prežit. Vyhoda bola, ze sme mohli odist skor, koli zlemu pocasiu...

lopp1979
10. júl 2014

@sopro my rozmýšľame 18.7.2014 ale len tak na 7 dni a ubytovanie máte zajednane?

milanchemik
10. júl 2014

@jenn44 tak šťastnú cestu a pekné počasie 🙂

dml
10. júl 2014

@milanchemik najviac ma zaujímajú poplatky, akým spôsobom sa platia vinetami? a ešte ako je to na hranici srbsko/bulharsko? klasika ako napr.chorvátsko? mám z toho trocha obavy srbsko je predsa len tak trocha pre mňa neznáma (stále vojnová predstava) krajina.

milanchemik
10. júl 2014

Maďarsko kúpiš mesačnú známku za 16,50 eura. Srbsko sa platí mýto - maj nachystané v aute drobné eurá 2,1 a 50 centovky. Platíš ak sa dobre pamätám raz 2,50, rad 3,50 a raz 7,50 eura cestou tam a to isté cestou späť. Ja mám asi 30 eur v aute v drobných. A v Bulharsku kupujem týždennú cestou tam aj cestou späť po 5 eur. Mesačná stojí 13. V Maďarsku aj Bulharsku platím kartou. A Srbsko je úplne v pohode aj cestami, aj hraničnými priechodmi.

dml
10. júl 2014

@lopp1979 my napríklad ideme vlastnou dopravou cez cestovku na 10 dní s polpenziou (hotel pekný nový) do Nesebaru za 239 Eur na osobu + dieťa zdarma (má len 2 rôčky 🙂 ) chodíme už dlhé roky kade tade ale vždy len na last minute za takéto ceny, viem kde budem spať, že mám čo jesť a za 10 dní je to skvelá cena. dĺžky cesty sa nebojím, máme za sebou aj časovo náročnejšiu trasu.

dml
10. júl 2014

@milanchemik dík za podrobné info 🙂drobné nachystám 🙂 dúfam že sa nám bude páčiť tak ako vám ostatným a hlavne že vyjde počasie 🙂 s tým Srbskom si ma upokojil dík 🙂

milanchemik
10. júl 2014

@dml Nevravím, že je to zlá cena, ale máte to za 480 Eur s polpenziou. Ide o to, či budete s tou stravou spokojní. Dosť ľudí sa tu sťažovalo na stravu v hoteloch. My máme ubytko za 260 a stravu si dám kedy chcem, kde chcem a čo chcem a za ľudové ceny 🙂

milanchemik
10. júl 2014

@dml Jasne, počasie je podstatné a dúfam, že už konečne začne riadne leto. A Srbska sa fakt neboj.

dml
10. júl 2014

@milanchemik recenzie na stravu v danom hoteli perfektné tak dúfam že neklamú 🙂 ale my v žiadnom prípade nie sme nároční a spokojní sme boli zatiaľ všade kde sme boli - a boli to zakaždým diametrálne rozdiely 🙂 hlavné je že zrelaxujeme a starosti zostanú doma 🙂 no leto trocha mešká keďže sme si zvykli na tropické počasie minulého leta, ale august nám to hádam vynahradí 🙂

milanchemik
10. júl 2014

@dml Ja pevne verím, že sa to vynahradí už od nejakého 25.7 🙂

dml
10. júl 2014

@milanchemik buďme optimisti a verme že hej 🙂 niekomu skutočne prílišné teplá nerobia dobre ale my sme opačný prípad 🙂 a najhoršie je že bazén je napustený už vyše mesiaca a kúpali sme sa zatial len 2 krát ☹ tak dúfam že si to čoskoro poriadne vynahradíme - hlavne kvôli dcérke 🙂

jenn44
11. júl 2014

@sopro stastnu cestu a diky za ponuku 🙂

sopro
11. júl 2014

@lopp1979 ubytovanie mama zajednane

sopro
11. júl 2014

@jenn44 dakujem pekne a dam sem potom nejake foto z cesty.

dancul21
12. júl 2014

Este by som sa chcela spytat vie mi niekto z vas povedat aky je tam teraz zhruba kurz? Lebo rozmyslame ze nieco zmenimike tu v zmenarni aspon na ubytko a prvy den a ostatne tam. Diky

milanchemik
12. júl 2014

@dancul21 aktuálne od 1,91 do 1,95 lv za euro

mona69
12. júl 2014

Ahoj mi chodíme do bulharska len autom a super si tou uživáme..Je to výhoda zastavíš kedy chceš asi svojim pánom niesi na nikoho odkázaný.