Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
No vidis hovorim,ze kazdy mame nieco ja si rad z dovolenky pamatam vsetko a k slnku mi od istej doby alkohol nesedi ked tak vecer nieco decentne skor ten salat co nemas nan cas.Som skor pozitkar na prostredie a miestne speciality.Alkoholu je aj doma dost aj ked vina maju fantasticke bez nich sa nevraciam.Absint tak na slniecku je cista pohroma.Ale nikoho neprehovaram a ani mu jeho zaluby neberiem.Chlapci dajte si aj za mna.
AJ vy to mate u rodicov tak ze pridete raz za mesiac na navstevu tak sa prebera co je nove. Tak vravím mame že ideme 1x skusit do bulharska autom. A ta hned zachvat paniky ze to idete cez cigánov. Tam vas okradnu. Tam so po vas iba zem zlahne. Cigani sa pod kolesa hadzu len aby vas okradli :D Ked sa vam tam auto pokazi tak aj 2 dni budete na odtahovku cakat. Skolenie ako si mame kde skovat peniaze ta mi hned nabalila aj velky zamykaci kufor na 3 zamky :D Mama je stara skola. Ale ubezpecit ju ze dneska to je uz trocha inak tak to sa proste neda. A je smutne ze starsi ludia vnimaju srbsko, rumunsko, bulharsko takto.
Chorvatsky syndrom je tiez tazko vysvetlitelny a slovac nim trpi a necha sa dobrovolne zdierat.Pozerat sa na zbohatlikov co ukazuju na svojich jachtach,ze na to maju by ma asi dost iritovalo.Nechapem ludi ktory takto dnes hodnotia RO,BG nazvem to zadubenost.Ale ako sa hovori ,zi a nechaj zit.Zbalim si ten svoj trojzamkovy kufor a vyrazim tam kde to mam rad a im necham ich predrazene chorvatsko 3 krat do roka aby investovali vyhodne svoje peniaze.
Dobry den.chcel som sa opytat ako dlho vam trvala cesta do bulharska cez srbsko.poplatky cez srbsko ..dakujem
@branoazden ak ti tato odpoved bude stacit okolo 1 poobede tak ti odpoviem aktualne a presne 🙂 ak naposlednu chvilu nestocim na rumunsko koli hraniciam
@stanka02 Som rad ze niesom sam :D
PS: tiez musite na pridat prispevok niekedy kliknut aj 15x aby ho priadalo ?
@stanka02minule bola cisto mapa Bg teraz tam bola cesta od nas do Bg,aj Srbsko aj RO.Vyzera to celkom dobre a hlavne su tam aktuaĺne cesty.
a uz som nasiel takze pravda
Prave som ju kupil. Za 60c dobra mapka
Uz sa tesime na Bulharsko. Aj tu na fore to zacina zit, to sa mi paci. Chcem sa spytat, ci mate nejake skusenosti s asistencnou sluzbou. Dnes som nasiel toto http://www.asaauto.sk/novinky/kratkodoba-asiste.... Nie je to drahe, tak asi pre pokoj v dusi si to dam. Mate nejake ine typy? Diky.
@standos2 ja mam celoročne od mobilita 24. www.mobilita24.sk
Aky velky hasiaci pristroj mate v aute? V Ro a Bg je v povinnej vybave.

@doly7 ten bar na pláži je moja záľuba