Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
este ze ste to spomenuli hasiaci si písem do zoznamu nakupou :D
To ostatne je samozrejmost to mam stale v aute. Len ten hasiaci som nevedel. Vesty nosim 4 stale koli rakusku. A defekt sprej nemam mam rezervu.
Pred dvoma rokmi sme mali take "šťastie"ze sme dostali tri defekty.🙂
a ináč tie defekt sady sú vám nanič, ak nemáte kompresor na fúkanie kolies, lebo ten čo má rezervu ho nemá vo výbave, takže ďalšie éčka navyše a existujú dve defekt sady a po použití starších typov môžte zahodiť aj pneumatiku po jej použití
@drak23 bratu nemas pravdu ze su nanic,videl som to v akcii co to robi som nechapal lebo ten sprej ti dofukne koleso, a isiel som s nim 500 km z RO az domov a ani som nedofukoval, jasne ze ho treba potom na najblizsej pumpe este dofuknut na pozadovany tlak ,ale ist sa s tym da hned po vyprazdneni spreju, zalezi aj aky si kupis mas 0,3 aj 0,5l a v tom mas tlak takze v pohode ti nafukne 15 palcove koleso,a ja mam aj kompresor pre istotu
este k spreju je jasne ze ti to nezalepi ked gumu prerazis ale taku fajnu 5-6 srubu co bol aj moj pripad ziadny problem
no neviem ci mozes zahodi gumu ja som si tiez myslel ze ten sprej bude taky rozpinavy ako ked vyplnujes okna na dome alebo zarubne lenze ked mi dal dole plast tak tam bol len taky jemny povlak co som zase nechapal ako toto mohlo zastavit unikajuci vzduch, chlapec zobral drotenu kefu presiel s nou dvaraz po gume z nutra povlak sa oddelil este to tam vystriekal neviem cim vybral sroub, zrobil defekt a vybavene, koleso mam stale na aute
Počasie v Obzore už super ,ludi tak akkurat 🙂
@bulharkaneli ako hranice
neviem ci teraz niekto pozrel web kameru Primorsko...plaz...malo co su vlny ...skoro ziadne a cervene vlajka je..hm :-/
aktualna teplota mora : http://weather.bg/0index.php?koiFail=RM5sea1&lng=0
Iba otazocka, nebude niekto od 6 - 16.8 v ravde? Ísť na pivo, kávu. My 2xdospely, a 9r.kocka, 6r playboy😉 náhodou
Ľudkovia, čo ste tu riešili defekty a opravné sady. K tejto téme mám jednu radu, hlavne pre tých, ktorí majú širšie preumatiky. Doma nafúkaných predpisových 2,3 baru. Po tisíc kilometroch už v Bulharsku nameraných 3,6 baru!!! Potom to derie stredy pneumatík len taký fukot. Vrele odporúčam si dať v pneuservise do pneumatík napustiť nerozpínavý dusík !!! Stojí to na štyri kolesá okolo 8.-€, ale je to bohovská investícia
@branoazden Ak máš kus času, tak si prečítaj moje príspevky v tomto vlákne, ktoré som sem dal tuším v rokoch 2013, 2014 a 2015. Nájdeš v nich všetky potrebné odpovede - podrobné a stále aktuálne.
no vidim ze uz vsetci vsetko vieme a emocie a radost nejako upadli kedze sa to tak vlecie tak napiseme ze dnes tam je 28 stupnov slnecno teplota vody 21-22 stupnov,to len aby tu bol prispevok aj s dnesnym datumom🙂
@bg2014 ahoj hranice do 15 min všade
prepačte že sa nerozpisujem ale som v terene a na pláži 🙂 všetko ok super -teplo a relax
@bulharkaneli ahoj isli ste cez srbsko ci rumunsko

@standos2 Myslim,ze objem 1 kg aj rakusaci ho vyzaduju.Hlavne nie nejaky sprejovy ,ale klasika popripade aj s budikom vidis asppon tlak.Obcas ich maju v akcii aj Kaufland,Lidl ja som kupil za 9 eur Kaufland minuly rok.