icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
21. jún 2017

@bulharkaneli Si zlata,ze si na nas nezabudla.Je nieco nove v Obzore?

bg2014
21. jún 2017

@doly7 ani mne sa nechcelo 🙂

lenkaj910
21. jún 2017

Ahojte, idem do Primorska uz stvrtykrat, ale prvykrat ideme autom. Idem do penziona, kde som uz bola cez cestovku, lenze nema parkovisko. Vedla, cca 150m od neho je strazene platene parkovisko. Neviete mi povedat, kolko cca stoji take parkovisko v Primorsku? nemate skusenosti? Dakujem.

doly7
21. jún 2017

@lenkaj910 S kazdym bulharom sa dohodnes ked zaciti eura.Budes parkovat dlhodobejsie nech Ti urobi cenu a zjednavaj s nim.V tomto su urcite milsi ako u nas.Dohodnete sa a uvidis.Napr .na Zlatych pieskoch parkujes za 5 leva na dve hodiny a aj na cely den ak hladas.To je ako priklad,poradil nam znamy a to sok roky platil hodinovo.Vela stastia.

bg2014
21. jún 2017

@lenkaj910 a na niektorych miestach sa da vymaknut flek na parkovanie treba hladat a mat trochu stastia tam este niesu ani zelene zony a ani firma EEI

lenkaj910
21. jún 2017

no 5 leva na 2 hodiny...na 10 dni,,,tak to akoze mega pecka cena sa vysplha preboha :/ .... to mozeme akoze hocikde zaparkovat, kde nie je "X" na parkovacom mieste?...samozrejme mimo vyhradenych atd,,,hocikde pri hociakom dome?

doly7
21. jún 2017

No neviem,ale ponukat ubytko bez parkovania je trocha diletantske.Ako izbu bez okna.Mam skusenost,ze domaci preparkoval auto aby som mohol zaparkovat ja.Toto by som riesil na mieste a urcite ked nemaju parkovacie miesta tak aspon radu kam dat bezpecne auto.Mysli,ze by to bolo od poskytovatela nekorektne nechat Vas bez parkovania.

lenkaj910
22. jún 2017

Ide o to, ze ta cestovka cez ktoru som tam bola 3x, ponuka len autobusovu dopravu a ma tam zopar penzionov celych ,kde ubytuvava. No a tohto roku som si vybojovala, ze ideme styrka na aute, ale ubytko mame znova cez cestovku, kedze ona robi len busovu dopravu nema parkovanie chpaes,...tak zato sa pytam ako to tam chodi

standos2
22. jún 2017

@lenkaj910 Skus si zistit kontakt na konkretny hotel a posli im email, ci maju miesta na parkovanie a za kolko.

doly7
22. jún 2017

@lenkaj910 Ked cestovka preda zajazd aj s vlastnou dopravou mala by mat aj pri tomto druhu ubytovania vsetko osetrene,alebo aspon info o moznostiach parkovania.Urcite by som ich oslovil.Nie su povinny,ale z ludskeho hladiska by to mali chapat.Vies parkovat niekde 200 m od ubytka je sprostost.Kazda cestovka ma delegata v danej krajine tak daj poziadavku aby on zistil moznosti.Ty si kupujuci a mas narok na standartny komfort jedine ak by Ta cestovka dopredu upozornila pred zaplatenim,ze tieto sluzby pre zakaznika neposkytuje a tym padom su mimo obliga.Skor by som to naozaj riesil az na mieste podla situacie.

jarka52
22. jún 2017
bulharkaneli
22. jún 2017

rano v Obzore 🙂

bulharkaneli
22. jún 2017

@tritata my sme isli cez Srbsko a spali sme v Niš

bulharkaneli
22. jún 2017

@bg2014 hranice skoro prazdne -najviac 7-8 aut bolo pred nami .Cesty parádne iba dalnica v Bg od Sofie pravy pruh občas vlnovka 🙂 -tak ked sme išli 160,🙂
sme sa držali iba v lavom.

bulharkaneli
22. jún 2017

prave teraz 🙂

tritata
22. jún 2017

@bulharkaneli super dufam ze to vydrzi aj kontrolovali na hranicach ci len pasy pozerali 😀

lenkaj910
22. jún 2017

No uvidime, budem to riesit az tam,,,,dakujem,,,,a pasy? My ideme len s obcianskymi

doly7
22. jún 2017

@lenkaj910 A mas pocit,ze ho potrebujes?Uz to tu bolo rozobrane vela krat.Ved ste boli uz tri krat a bolo ich treba?Asi nie.Niekto tvrdi,ze cez Srbsko pre istotu ano.Ale stalo sa aj nam,ze a dokonca v Giurgiu-Ruse,ze nas odstavili mimo kolonu a riesili obciansky,lebo moja vtedajsia mala este starsie vydanie a nejako sa to Rumunom nepozdavalo.

lenkaj910
22. jún 2017

Ved netreba ja viem,,,len sa obcas zostresujem z ludi co tu nieco napisu 😆

bg2014
22. jún 2017

@doly7 no tak co sekneme to cez srb 🙂🙂😀😀

doly7
22. jún 2017

@bg2014 Zabudni ani nahodou,drzim sa osvedcenej cesty a zatial som bol vzdy spokojny.Mozno raz budem lutovat,ale ako som spominal ist celu cestu po dialnici ma absolutne nelaka.Za prve sa neponahlam ani na dovolenku a ani z dovolenky a za druhe je dialnica pre mna monotonna a unavna.Rad si spestrim pozornost rumunskom a hlavne idem na sever tak nevidim dovod ist na Srbsko.Aj ked aj to je vec nazoru.

bg2014
22. jún 2017

@doly7 ja som sa uz rozhodol co sme kecali idem arad

doly7
22. jún 2017

@bg2014 Nova skusenost nemusi byt na skodu veci a ja som bol zatial vzdy spokojny.Len teda vacsie mesta davaj cez obchvat nie centrom ako tu niekto pisal.Je to zbytocne.

bg2014
22. jún 2017

@doly7 sak to len po sebes nepoznam od aradu potom to uz je rovnaka trasa dalej

bulharkaneli
22. jún 2017

@tritata raz sme iba otvorili kufor madarom a ok nic ine -dobre je tam dať navrh viditelne detske nejake nafukovacky,klobuky-že teda ideme k moru...a oni to nechaju tak

bulharkaneli
22. jún 2017

Obchodik s čerstvou rybou v Byale ,dnes sme mali Lavrak zajtra budu mušle na vine 🙂 manžel sa nato teši celý rok -má naštudovane recepty

bg2014
22. jún 2017

@bulharkaneli toto by som ja nezjedol ani za peniaze keby mi dali🙂😢

bg2014
22. jún 2017

@doly7 este mi povedz kde mi je lepsie sa napojit pri arade na dialnicu mam ist akokeby vonkajsim obchvatom smerom na nadlac a napojit sa tam kde prichadzas ty alebo ist cez mesto a potom za nim sa napojit smerom na juh

tritata
22. jún 2017

@bg2014 a vieš aké je to vznikajúce 🙂

bg2014
22. jún 2017

@tritata mozno ale ja si dam radsej vyprazany rezen🙂