Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
😀
ide niekto 18 teho augusta do Primorska? nechcem ist sam..teda jednym autom. Budem tam do 1 septembra🙂
Cavte ide dneska niekdo autom do bulharska???vyrazame dnes z nitri cez srbov...kedy sa turci vracaju domov uz juni alebo az juli dufam ze ich nezastihnem..sofiu radsej obist alebo ist cez nu
@branoazden daj vedet ake boli hranice a stastnu cestu
Ramadán tento rok je v júny takže tí čo idú cez srbov by mali mať kľud
@bg2014 No na margo tej cesty ešte :D ja som tak pozerala Thassos tento rok lebo kamarátka tiež veľký páni :D že autobusom (ale tak pre mňa autobus/auto jeden šlak) už nikdy... cesta na thassos tak 20-24 hodín 10 nocí vychádzalo 300eur. Ten istý barák letecky, v tom istom čase na 6 nocí stál dákych 600-700eur. A teraz som to rátala, od nás do BA 2hodiny + 1hodina presun z vlakovej na lietadlo (šli by vlakom) + 2 hodiny na letisku (minumálne, vzhľadom na frekvenciu vlakovej dopravy od nás do BA určite viac) + 2 hodiny let + na thassose nie je letisko, preprava z letiska a trajekt +2 hodiny (zasa minimálne...keby letia do thessalonik a nie Kavala tak +2 hodiny) + cesta busom do letoviska 1 hodina. Pri najmenších časových skĺzoch 10 hodín, a to sa budú nadrapovať s batožinou 10razy ... toto som jej nepísala s otázkou načo by som to robila :D ... nemala argument
@branoazden asi uz cestujes ale Sofiu sa oplati obchadzat len v pripade dopravnej spicky. Inak odporucam cez Sofiu drzat sa na centrum a potom sa objavi tabula burgas a zase sa drzat na ten smer. Obchvat je dost rozbity...my vyrazame zajtra vecer. Ked vidim kolko som toho zbalila neviem ci zajtra karavan nebudeme zhanat 😀
Zabezpecujete si nejako auto proti kradezi.
aj ked pridem do bg idem do umyvarky lebo by som sa nemohol pozerat na tie 15milion musky na skle a prednej maske po jazde ked budem okolo neho chodit a on tam bude takto stat 10 dni