icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

rasti92
25. jún 2017

ked je rec o autach na akych autach idete?

drak23
25. jún 2017

@rasti92 Toyota Avensis, ale bol som už aj na Sharne, Tourane a aj na Berlingu a poklopem zatiaľ žiaden problém

rasti92
25. jún 2017

@drak23 ja idem na svojom 5 ročnom focuse. Po dovolenke 28.jula odíde posledná splatka. Tak ja verim ze svoju poslednú dlhu cestu zvládne bez problémovou 🙂

drak23
25. jún 2017

@rasti92 ja som bol na 8 očnom tourane a aj aj Toyota má už 5 rokov

bg2014
25. jún 2017

ja myslim ze jedno aky typom auta ideme pokial sa onho staras lejes olej menis filtre,menis gulove capy a tankujes kvalitu,

rasti92
25. jún 2017

Kto sa o auto nestara si ho nezasluzi.

bg2014
25. jún 2017

@rasti92 no vidis a aj tak beha po svete plno amaterov

ubosek
25. jún 2017

JA idem na BMW 535D XD F11 uz sa tesim, boli sme ras na citroene grand picaso so svokrou, a to bolo za trest, to sme isli skoro 16 hodin. Do BMW sa mi uz svokra nezmesti 🙂

bg2014
25. jún 2017

@ubosek z toho vyplyva ze na vine bola svokra a nie auto ze ste isli 16h

ubosek
25. jún 2017

@bg2014 ja by som povedal ze jedno s druhym 🙂 O tyzden ideme do Chorvatska do BG az v auguste

rasti92
25. jún 2017

inak bol som sa pytat na ten sprej na defekty. Ponúkol mi sprej ale povedal že to mi ponici koleso z vnútra. Dalej mi ponúkol takú sadu. Postup vysrobovat ventilok nasrobovat nový natlakovat do kolesa specialnu zmes a zevraj to je nastalo opravene. Tak som to nehal tak spolahnem sa na rezervu a pripadnu navstebu pneuservisu. Prislo mi to dost zlozite.

bg2014
25. jún 2017

@rasti92 ja som to tu uz pisal nic mi neponicilo bol tam jemny povlak drotena kefa a bolo to prec ale ani to nemusel davat mohol to tam nechat, ale to je tvoja vec ja ta nenutim ani nerobim reklamu len si ta neviem predstavit dakde na dialnici v noci vyberat kufre a rezervu kde auta lietaju aj 200km/h,keby to malo fungovat len tak ze dojdem po najblizsie odpocivadlo tak si to tam dam a nebudem ohrozovat dlhe minuty vymenou seba ani svoju rodinu

drak23
25. jún 2017

Pozor na tie defekt sady, sú dva druhy a jedna pôsobí ako roztiažna pena a tá zničí tú gumu.

bg2014
25. jún 2017

chcel som tym povedat ze guma stoji posr...tych 50 eur ale zivot vlastnej rodiny a sebahm, a to nehovorim kde budes v noci hladat pneuservis lebo ja keby som dostal defekt a nemam tu sadu ze idem uz na rezerve tak sa ani nahodou nevzdialim od vacsieho mesta a pockam do rana lebo hned za nim mozes dostat dalsi defekt a potom si skoncil

bg2014
25. jún 2017

@rasti92 daj si do googlu stac plastic defekt sprey tento mam ja

ubosek
25. jún 2017

@bg2014 zalezi aka guma moja runflat stoji 250, bohuzial u Bmw nieje kde dat rezerva, ale ked som ju mal tak vymenim a je to. Neviem na co to tu riesite. Ja osobne musim pouzit opravny sprej, lebo na defekte sa da ist max 80km/h. A este vecsia bude sranda ked trafim nejaku jamu, poskodim disk a aj pneu, kamosovi sa tak raz stalo.

bg2014
25. jún 2017

@ubosek ale ty hned do extremu vacsina gum na bezne auta 195/65 R 15 stoji do 60 ecka ja by som si take auto ani nekupil ake mas ty ani keby som mal 10 milionov nic v zlom ale nepotrebne , akonahle ho mas vlastne vzdy porusujes predpisy lebo ta to irituje kedze to ma velky vykon a potom by si si povedal ze naco som si to kupil .....aj tak mozes ist iba 50, 90 , 130 a na to mi netreba 300 konove auto, ci ich dosiahnem za 15 sekund alebo 1 minutu uplne jedno

drak23
25. jún 2017

no ja nemá ani BMW a jedna pneumatika ma stojí 120 ečiek a väčšinou ich musíš vymeniť dve, aby na náprave boli rovnaké

bg2014
25. jún 2017

@drak23 ta ja neviem co mas ale ja mam dunlopy kupujem cez net 54 ecka jedna

bg2014
25. jún 2017

@drak23 nikdy nemenim dve resp. vzdy menim vsetky 4

drak23
25. jún 2017

@bg2014 @bg2014 ja mám nokiany ale 225/55/17 alebo tak nejak

drak23
25. jún 2017

@drak23 no keby si mal ročné gumy a jednu by si zničil tak by si kúpil dve a určite ne všetky štyri

bg2014
25. jún 2017

@drak23 ved som pisal ze vacsina aut ten rozmer neber to ze ty mas taky rozmer,cim sirsia guma vacsi valivy odpor tym vacsia spotreba, a to nehovorim o tlaku v pneu kedze to mas uz nizkoprofil pri dlhej ceste sa ti tlak rozpina a kedze nema kde ist tak ti ho vytlaca v strede pneu lebo tam je najmeksia a viac ti zerie gumu , preto tu pisal asi 3-4 strany spet milanchemik ze nejaky dusik do kolies presne pre taketo nie standardne gumy

bg2014
25. jún 2017

@drak23 a bavili sme sa o defekte nie o znicenej gume a keby mi to aj malo znicit gumu tak aj tak si to dam lebo ci 50, STO alebo 250 a vsetko krat dva nestoji za ohrozenie zivota v tom sa asi zhodneme vsetci ci nie???

ubosek
25. jún 2017

Aj tak to troska nechapem, vek ked dostanete defekt tak vymenite pneu nie? Ja ked dostanem pri 160 km/h šlus defekt na runfletoch tak predpokladam ze sa nevy..bem a ak pomali defekt tam ma na to upozerni hlaska ze mam mensi tlak v pneu a ze mam ist max 80.

bg2014
25. jún 2017

@ubosek nie nemenim prave preto pouzijem ten sprej, a predpokladat ze sa nevy..bem pri 160km je dost nebezpecne,neviem co znamena runflet ci je to znacka alebo co ? kedze mam obyc.bezne gumy, a po pouziti spreju sa da ist normalne aj 130km , znova pokial to nieje diera ako hrom, a tym padom som usetril rezervu pre pripadny dalsi defekt a kedze mam spreje dva tak mozem dostat defekty tri ale to uz tusim ani nie ale nahoda je svina

drak23
25. jún 2017

@bg2014 ja sa snažím len vysvetliť že niektoré defekt sady môžu zničiť gumu a potom ju treba vymeniť, a celá debata je o tom či je lepšie použiť defekt sadu alebo rezervu a ty si prešiel už niekde k ohrozeniu života

bg2014
25. jún 2017

@drak23 no a nie je to ohrozenie aj ci mas sadu alebo menis ale predsa z tou sadou to mas vyjdes z auta vyberes z kufra cestou ku kolesu potrasie nasrubujes na ventil stlacis drzis kolko to trva ?? ani nie dve minuty, a teraz kolko normalne menenie rezervy s plnym kufrom a cim si dlhsie na ceste hoci aj za bielou ciarov tym viac ohrozujes predsa ci nie kolko uz bolo takych nehod preto som pisal rychlo rychlo a prec z tamadial hoci aj na prve odstavisko,a ci je lepsie pouzit to a to som uz pisal teraz vyssie

bg2014
25. jún 2017

ta treba kupit co neznicia gumu na to je tam ten truba aby poradil a ked to povie na kazdy sprej tak tu mame este net a rozne fora

bg2014
25. jún 2017

a uz sa mi nechce o tom debatovat bars dusno je☹