Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@bg2014 no kto o tom vie tak ho nekúpi ale niekedy ani predajcovia o tom nevedia, ja mám tento : http://www.fusion.sk/katalog/product/40268
Apropo. To este nikto nedosiel do Bg? Urcite, by si uz kazdy rad precital nieco o cestach, cakackach, pocasi atd.
no teraz 30.6. idu prvy
sice boli uz aj taky co uz su doma ale mali to v pazi podelit sa
Neviete nahodou nazov plazoveho baru na severnej plazi, takmer na konci,,,taky biely poschodove sedenie, ceska ruska vlajka,,,,,tam chodime my
aaa tak to nieje dobra fotka nevidno
Idem pozriet ci nenajdem v tablete foto z minulejdovolenky tak aby to bolo vidno 😆
@lenkaj910 pozri google mapu,my chodíme do Fly Baru.👍
V tom fly bare ako pozeram sme uz tiez sedeli 😆
tak to je iny biely
ozaj, ako je to s vodicakmi cez Madarsko...RO...BG??Platia este tie ruzove, zaliate v obale?Neviete?
Skuste niekto, ci by ste si spomenuli na ten nazov, a este jedna otazocka,,,ja som tam bola naposledy 2 roky dozadu,,,,no a chodime tam ako je ten fly bar a este dalej dozadu,,,,ci sa to nejako poriesilo s wc,,,aspon nejake toi toi....ci nic stale?
@lenkaj910 robí tam,taký malý barmán
@bg2014 no, ja ano, ale manzel, ked sme sli prvykrat pred 4- mi rokmi do bg, tak si siel dat spravit novy, lebo ze vraj Madari si to vyzaduju...pytam sa preto, kebyze sa nedajboze stalo a manzel by nemohol soferovat, ci by som mala pruser, kebyze som sa preukazala tym ruzovym v priesvitnej zaliatej folii? 🙂)
@lenkaj910 ,minulý rok nebolo poriešené nič,stále tie isté
Skoda no,,,taka krasna plaz ,,,,a ludia, resp. Chlapi a deti chodia na potreby do pieskovych dun..,a my zeny,,,i so svojimi mesiacikmi sa mozme ist past 👏👏👏

este som si nemohol odpustit keby to tak naozaj fungovalo ze su aj spreje ktore ze vraj znicia gumu sice neviem ako a aj to z vnutra, tak si myslim ze by uz davno skrachovali lebo by sa mohlo stat ze kupim novu gumu dostanem defekt a dam ten sprej guma v riti a uz si ho nikdy nekupim takze neviem ci ten predajca povedal ze znici lebo to pocul od niekoho co to tiez len pocul alebo to aj videl co to urobilo z gumou