icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

drak23
28. jún 2017

@rasti92 my tento rok ideme po 9 alebo 10 krát do primorska, hoci moje ženy chceli skúsiť aj niečo iné ale akosi ma ešte ani raz neprehlasovali,

julinka28
28. jún 2017

@bulharkaneli aj my ideme do Obzoru, uz sa nemôžeme dockat, kľudne môžete nám odporučiť aj nejaké reštaurácie, ďakujem😃

ubosek
28. jún 2017

@doly7 Tebe sa zda nerelane prejst na 140l nafty 1500km? A co sa tyka jazdy tak som pisal ze zalezi na akom aute, ze na BMW sa mi to podarilo za 13 na citroene za 15. Vsetko cez Srbsko po dialnici. Neviem co je na tom zvlastne, bavime sa tu aj o casoch jazdy nie? Ty ake mas auto?

doly7
28. jún 2017

Ja ziadne a Ty mas 140 l nadrz?Ja len 60l.Auto mam take ake mi vyhovuje.A tymto to ukoncujem o autach.Mozno mam tiez bavorak len sa s tym na kazdom fore nechvalim?

drak23
28. jún 2017

@ubosek áno dá sa to prejsť za 13 hodín ale čistej jazdy čo ukáže palubák, čiže ty nikde netankuješ, nestojíš na hraniciach a celá posádka auta má zavedený kateter, ďakujem ale neprosím takú jazdu, trocha sa spamätaj,

drak23
28. jún 2017

@ubosek a ešte niečo, úsek Niš - Sofia je cca 150 km čo trvá minimálne dve a pol hodiny, lebo je tam hranica a treba kúpiť známku, čiže zvyšných 1350 km si prešiel za 10,5 hod a to je tiež nereálne

lucann
28. jún 2017

Nemáte niekto tu stránku kde sa koľko čaká na hranici?

vivi68
28. jún 2017

@drak23 presne ako pises, cistej jazdy sme aj my mali mozno 13-14 hodin, musela by som pozriet na navigacnom. ale neviem si predstavit to prejist za 12 hodin, ked srbsku bolo poslednych cca 100 km vkuse 40-50-60 rychlost. mozno sme my zvolili zlu trasu, ale isli sme tak ako sme sli pred par rokmi a ako nam bolo odporucane

drak23
28. jún 2017

@vivi68 nedá sa to, o bude hovoriť o čistej jazde, chodím do BG už 9 alebo 10 rokov hoci cez RO ale stále sa motám okolo 18 hodín, hoci čistá jazda mi už vyšla aj 15 hodín a zvyšok boli pauzy, a to máme už veľkú dcéru, čiže stojíme menej krát ale zasa dlhšie

drak23
28. jún 2017

@lucann tej stránke sa nedá veriť, lebo aj tak sa to tam každú chvíľu mení

vivi68
28. jún 2017

@drak23 nepomylil si on skupiny autom do chorvatska? 😀

drak23
28. jún 2017

@vivi68 nie nepomýlil, to je o človeku, ja jedného takého ponám čo to cez RO robil za 16 hodín, ale asi pred piatimi rokmi sme vyrážali skoro spolu z Primorska , on išiel hodinu za mnou a stál asi Hodinu v Burgase a išiel kratšou cestou ako ja, lebo my sme boli ešte v delfináriu vo Varne a za Bukurešťou sme sa stretli na benzínke, a potom niekde okolo Oradey znova, a ja som išiel 19 hodín ale on len 17 hodín a veril som mu to 😀

vivi68
28. jún 2017

@drak23 som zvedava co tento rok bude. my este nemame zajednane nic :D ale uz vyberame nieco

drak23
28. jún 2017

@vivi68 my ideme o týždeň v stredu a nemáme nič, ideme starým spôsobom, niečo nájdeme

vivi68
28. jún 2017

@drak23 my sme vlani boli all inclusive, do chorvatska sme chodili dlhe roky tak, ze sme nasli tam, ale teraz mame velmi aktivne 4 rocne dieta, a neviem si predstavit s nou chodit na veceru po restauraciach atd. jednoducho neobsedi na mieste. a tak by sme sa 10 dni nikto poriadne pri nej nenajedli. tak radsej volime all inclusive, a vystriedame sa a najeme ked potrebujeme. my asi az v auguste pojdeme. uvidime, muzovi, babke a dedkovi zacinaju v sobotu prazdniny, mne je to jedno kedy pojdeme, tak ak bude dobra ponuka ideme

drak23
28. jún 2017

@vivi68 no ja som bol na ALL INCLUSIVE v BG len raz a ľutujem chvíľku keď som to bookol, my sme nemali čo jesť, po 4 dňoch som písal do cestovky, a to nehovorím čo by som robil, keby som ten zájazd zaplatil v plnej výške to by asi z tej cestovky nik nerozdýchal

vivi68
28. jún 2017

@drak23 my sme mali super, este ked sme boli tam, sme pozerali last minute v tom istom hoteli, ze si predlzime este o jeden termin, ale muzovi nechceli dat dovolenku v skole :(
keby krpata obsedela, ze sa pri nej najeme, tak nerozmyslame ani my, a zas ani vyvarat sa nam nechce v apartmane. na to sme nejako uz vyrastli :D tych cca 20 rokov (ak nie aj viac) v chorvatsku nam stacilo

drak23
28. jún 2017

@vivi68 no práve preto my nechodíme o Chorvátska, tiež by sa nám nechcelo variť, ale ked to nie je las minute, tak v BG je to potom all inclusive strašne drahá dovolenka, ale čo už keď malá je diablik

vivi68
28. jún 2017

@drak23 nas to vlani nevyslo vela.ked porovnám že v chorvátsku platíme cca 80-90€ na den za apartman a že v bg dme platili cca 1200€ all inclusive 4 dospelý + diablik tak to je to iste

drak23
28. jún 2017

@vivi68 no my sme vtedy platili cca 500 za dvoch dospelých a jedno dieťa ( v tom čase 11 ročné)

vivi68
28. jún 2017

@drak23 dnes som pozerala tak idu last minute cca 130€ na 10 dni all inclusive

drak23
28. jún 2017

ale my ideme na 11 nocí teraz takže máloktorá cestovka robí taký zájazd a ani jedna v mojom termíne dovolenky

drak23
28. jún 2017

@vivi68 hoci len týždeň do odchodu ale už sa neviem dočkať, a teraz som písal s kamošom čo sa tam zvykneme stretnúť že ako vidí dovolenku, či sa tam vidíme a on odpísal že tam bude, takže a opäť po roku vidíme a sme sa ani nedohadovali

ubosek
29. jún 2017

@doly7 s jednym tankovanim kde sme isli aj na WC, znamky sme mali bolo to cestou naspet.

lucann
29. jún 2017

@vivi68
To aká cestovka je 130 All inclusive? Ak môžeš pošli mi do správy.

milanchemik
29. jún 2017

@bg2014 Je možné, že to boli 7 dňové..... a stáli 5 eur... akurát som si na nete prečítal, že v roku 2016 tam mali 40% zdražovanie diaľničných nálepiek, takže tých 8.-€ v súčasnosti bude reálnych :(

milanchemik
29. jún 2017

@rasti92 Tu je mapka z viamichelin.com. Podľa nej by nemal byť problém odbočiť na južný obchvat

milanchemik
29. jún 2017

@rasti92 Dokonca ako pozerám na tú mapu, tak aj na kruháč môžeš nabehnúť a potom z neho hneď dole na prvom výjazde

milanchemik
29. jún 2017

@drak23 Veľmi dobre. Prímorsko je v Bulharsku NAJ !!!!

alysea
29. jún 2017

Posielam pozdrav z Obzoru 🙂