Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@bulharkaneli aj my ideme do Obzoru, uz sa nemôžeme dockat, kľudne môžete nám odporučiť aj nejaké reštaurácie, ďakujem😃
Ja ziadne a Ty mas 140 l nadrz?Ja len 60l.Auto mam take ake mi vyhovuje.A tymto to ukoncujem o autach.Mozno mam tiez bavorak len sa s tym na kazdom fore nechvalim?
Nemáte niekto tu stránku kde sa koľko čaká na hranici?
@drak23 presne ako pises, cistej jazdy sme aj my mali mozno 13-14 hodin, musela by som pozriet na navigacnom. ale neviem si predstavit to prejist za 12 hodin, ked srbsku bolo poslednych cca 100 km vkuse 40-50-60 rychlost. mozno sme my zvolili zlu trasu, ale isli sme tak ako sme sli pred par rokmi a ako nam bolo odporucane
@vivi68 nie nepomýlil, to je o človeku, ja jedného takého ponám čo to cez RO robil za 16 hodín, ale asi pred piatimi rokmi sme vyrážali skoro spolu z Primorska , on išiel hodinu za mnou a stál asi Hodinu v Burgase a išiel kratšou cestou ako ja, lebo my sme boli ešte v delfináriu vo Varne a za Bukurešťou sme sa stretli na benzínke, a potom niekde okolo Oradey znova, a ja som išiel 19 hodín ale on len 17 hodín a veril som mu to 😀
@drak23 my sme vlani boli all inclusive, do chorvatska sme chodili dlhe roky tak, ze sme nasli tam, ale teraz mame velmi aktivne 4 rocne dieta, a neviem si predstavit s nou chodit na veceru po restauraciach atd. jednoducho neobsedi na mieste. a tak by sme sa 10 dni nikto poriadne pri nej nenajedli. tak radsej volime all inclusive, a vystriedame sa a najeme ked potrebujeme. my asi az v auguste pojdeme. uvidime, muzovi, babke a dedkovi zacinaju v sobotu prazdniny, mne je to jedno kedy pojdeme, tak ak bude dobra ponuka ideme
@drak23 my sme mali super, este ked sme boli tam, sme pozerali last minute v tom istom hoteli, ze si predlzime este o jeden termin, ale muzovi nechceli dat dovolenku v skole :(
keby krpata obsedela, ze sa pri nej najeme, tak nerozmyslame ani my, a zas ani vyvarat sa nam nechce v apartmane. na to sme nejako uz vyrastli :D tych cca 20 rokov (ak nie aj viac) v chorvatsku nam stacilo
ale my ideme na 11 nocí teraz takže máloktorá cestovka robí taký zájazd a ani jedna v mojom termíne dovolenky
@bg2014 Je možné, že to boli 7 dňové..... a stáli 5 eur... akurát som si na nete prečítal, že v roku 2016 tam mali 40% zdražovanie diaľničných nálepiek, takže tých 8.-€ v súčasnosti bude reálnych :(
@rasti92 Tu je mapka z viamichelin.com. Podľa nej by nemal byť problém odbočiť na južný obchvat
@rasti92 Dokonca ako pozerám na tú mapu, tak aj na kruháč môžeš nabehnúť a potom z neho hneď dole na prvom výjazde
@drak23 Veľmi dobre. Prímorsko je v Bulharsku NAJ !!!!

@rasti92 my tento rok ideme po 9 alebo 10 krát do primorska, hoci moje ženy chceli skúsiť aj niečo iné ale akosi ma ešte ani raz neprehlasovali,