Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@drak23 u nás má pravdu vždy žena :D
@milanchemik uz som to pozeral na google maps. ked sadnem do auta nahodim to tam do navi. Dufam ze tam dokazem navolit trasu a ked nie tak mam to nastudovane. Tak snad to trafim. 🙂
dneska som bol nakupit redbull do zasoby na cestu tam aj spet. v tescu je akcia na plastovu flasku za 0,87c 0.37l takze som ich nachabral hned 7. Lebo premna je najkrízovejši cas soferovat medzi 4 a 5 rano ak idem celú noc to je premna boj. po 5 rano sa zrazu akoby telo prehodi do dalsieho dna a uplna pohodka. No ale zajtra uz ideme na to. Uz sa neviem dockat :D
Ak pôjdete do restauracii Morsky briz v Obzore pred platením povedzte že Vas odporučila Neli od Slovakia a možno dostanete 10% zľavu. 🙂 skuste to
@bulharkaneli Nam sa celkom paci aj v rest. BARBA,trocha schovana v ulickach,je to kusok od archeologickych vykopavok.
@doly7 No neviem, či dosť. Bol som na Slnečnom, vo vedľajšom Nessebare, v Pomorí a v x-krát Prímorsku. A Prímorsko jednoznačne vedie. Však ja nikoho nenútim tam chodiť. Len som napísal svoj názor. Rozhodnutie je na každom zvlášť :D
@milanchemik Tak som to aj vnimal.
dnes je v BG dost chladno ked ste si vsimli iba 35 stupnov🙂
pre cestujucich cez RO. z orbionucz, ---
Z Popradu sme odchádzali v stredu o 13 cez KE, Oradea, Cluj, Sibiu atď. Cesta bola v pohode, bez obchádzok, nové koberce na cestách, bez zdrzaní. Prechody cez hranice plynule. Do Ruse na pumpu čarodejku sme prišli o 3,30. Policajti merali v noci na jednom mieste pri Ramnicu, našťastie zobrali toho pred nami, čo nám udával svižné tempo 🙂.poväčšine cesty voľné, diaľnice až prázdne, niekedy sme mali pocit, že ideme sami. Diaľničné HU a RO sme kúpili cez internet. Už i užívame v Obzore, budeme tu do 14.7., je tu poriadne horúco. Všetkým prajeme šťastnú cestu a krásnu dovču 🙂 Mária
https://autozurnal.ta3.com/pozor-na-falosnych-z... davajte bacha 😉
kam az clovek vie zajst, len aby ziskal nejake peniaze, ku muru a zastrelit, bez sudu
Prosim vas v RO nemaju dialnicne znamky nalepovacie ked sa daju kupit cez internet?
Ja som cital ze nalepovacie asi stare info teda
to iba v BG a to muselo byt riadne stare apson 5 rokov ked nie viac
no takze 4 hodiny do odjazdu sadnem do auta a ostane mi svietit kontrolka dobijania baterky ale za 1min cca zhasla.... Skusal som auto startovat asi 5x zas. A nerozla sa. Co ine si zacat pred dovolenkou..... A pred víkendom.
Dajto to rychlo premerat ci to dobija, co mas za auto? Baterku mas jak staru?
@rasti92 no tak ti poviem ides urobit skoro 3000km co nieje malo, a ked ti zacalo robit to ze sa hned hlasila chyba uz pri 0,5 V menej tak si povedzme co to spravi ked ten uhlik kedze uz je kratky nebude vobec dosadat na tu rotacnu hlavicu a bude iba prebleskovat, je to na tebe, ale ja by som uz neriskoval, to neznamena ze to nemusi vydrzat ale s takou predstavou ist na dovcu ,nie
@bulharkaneli tiez do nich chodievame aj do Barby. Za tie tyzdne co tu kazdy rok stravime to striedame 🙂 ale torty objednavame vzdy v Byale ;)

@milanchemik Dost jednostranny nazor.Mas pojazdenych viac lokalit?Bulharsko je ako celok fajn,ale z roka na rok clovek objavuje nove zakutia a krasne miesta a ja osobne sa neupinam na jedno miesto.Ale na to som prisiel az po 19 rokoch.Tiez som mal svoju srdcovku a nedal som na nu dopustit.