icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
29. jún 2017

@milanchemik Dost jednostranny nazor.Mas pojazdenych viac lokalit?Bulharsko je ako celok fajn,ale z roka na rok clovek objavuje nove zakutia a krasne miesta a ja osobne sa neupinam na jedno miesto.Ale na to som prisiel az po 19 rokoch.Tiez som mal svoju srdcovku a nedal som na nu dopustit.

rasti92
29. jún 2017

@drak23 u nás má pravdu vždy žena :D
@milanchemik uz som to pozeral na google maps. ked sadnem do auta nahodim to tam do navi. Dufam ze tam dokazem navolit trasu a ked nie tak mam to nastudovane. Tak snad to trafim. 🙂

gondulka
29. jún 2017

@alysea parada aj my sa už tešíme

rasti92
29. jún 2017

dneska som bol nakupit redbull do zasoby na cestu tam aj spet. v tescu je akcia na plastovu flasku za 0,87c 0.37l takze som ich nachabral hned 7. Lebo premna je najkrízovejši cas soferovat medzi 4 a 5 rano ak idem celú noc to je premna boj. po 5 rano sa zrazu akoby telo prehodi do dalsieho dna a uplna pohodka. No ale zajtra uz ideme na to. Uz sa neviem dockat :D

bg2014
29. jún 2017

@rasti92 len pomaly bo dnes zase sa nejaky mlady rozbil na BMW na srot, tak aby to nebol nahodou ubosek

rasti92
29. jún 2017

@bg2014 pokial pritom nerozbije aj mna nech sa rozbijaju kade chcu :D

bulharkaneli
29. jún 2017

@julinka28
@alysea
restauracie v Obzore kde ja chodim -Morsky briz na promenade pri mori
Sevastopol v centre
Kristal a Palma ,tiež je dobra Raj

bulharkaneli
29. jún 2017

Ak pôjdete do restauracii Morsky briz v Obzore pred platením povedzte že Vas odporučila Neli od Slovakia a možno dostanete 10% zľavu. 🙂 skuste to

doly7
29. jún 2017

@bulharkaneli Nam sa celkom paci aj v rest. BARBA,trocha schovana v ulickach,je to kusok od archeologickych vykopavok.

milanchemik
30. jún 2017

@doly7 No neviem, či dosť. Bol som na Slnečnom, vo vedľajšom Nessebare, v Pomorí a v x-krát Prímorsku. A Prímorsko jednoznačne vedie. Však ja nikoho nenútim tam chodiť. Len som napísal svoj názor. Rozhodnutie je na každom zvlášť :D

zany13
30. jún 2017

@doly7 Barba👍

doly7
30. jún 2017

@milanchemik Tak som to aj vnimal.

bg2014
30. jún 2017

dnes je v BG dost chladno ked ste si vsimli iba 35 stupnov🙂

bg2014
30. jún 2017

pre cestujucich cez RO. z orbionucz, ---

Z Popradu sme odchádzali v stredu o 13 cez KE, Oradea, Cluj, Sibiu atď. Cesta bola v pohode, bez obchádzok, nové koberce na cestách, bez zdrzaní. Prechody cez hranice plynule. Do Ruse na pumpu čarodejku sme prišli o 3,30. Policajti merali v noci na jednom mieste pri Ramnicu, našťastie zobrali toho pred nami, čo nám udával svižné tempo 🙂.poväčšine cesty voľné, diaľnice až prázdne, niekedy sme mali pocit, že ideme sami. Diaľničné HU a RO sme kúpili cez internet. Už i užívame v Obzore, budeme tu do 14.7., je tu poriadne horúco. Všetkým prajeme šťastnú cestu a krásnu dovču 🙂 Mária

bg2014
30. jún 2017

kam az clovek vie zajst, len aby ziskal nejake peniaze, ku muru a zastrelit, bez sudu

rasti92
30. jún 2017

Prosim vas v RO nemaju dialnicne znamky nalepovacie ked sa daju kupit cez internet?

bg2014
30. jún 2017

@rasti92 nie take iste ako HU,matrica, das technicak na pumpe povies na kolko dni a vyda ti blocek ktory potom budu chciet na vystupe vidiet,

rasti92
30. jún 2017

Ja som cital ze nalepovacie asi stare info teda

bg2014
30. jún 2017

to iba v BG a to muselo byt riadne stare apson 5 rokov ked nie viac

rasti92
30. jún 2017

no takze 4 hodiny do odjazdu sadnem do auta a ostane mi svietit kontrolka dobijania baterky ale za 1min cca zhasla.... Skusal som auto startovat asi 5x zas. A nerozla sa. Co ine si zacat pred dovolenkou..... A pred víkendom.

ubosek
30. jún 2017

Dajto to rychlo premerat ci to dobija, co mas za auto? Baterku mas jak staru?

bg2014
30. jún 2017

@rasti92 pozri na klinak ci nieje uvolneny, a potom este uhliky v alternatore, mozu byt v prdeli ked si pisal ze auto ma uz 230000km co je dost

rasti92
30. jún 2017

@ubosek
@bg2014 idem zo servisu prave a altik dobija zevraj iba 13,55 inak je vsetko ok. A zevraj ma dobijat 14. Tak dufam ze to zvladne

rasti92
30. jún 2017

@bg2014
@rasti92 a tiez povedal ze bud napinak alebo altik. Ale rozvody boli menene pri 200 000 takze tipujem ze ten alternator bude KO

bg2014
30. jún 2017

@rasti92 ale rozvody je nieco ine ako klinovy remen, lebo rozvod, remen alebo retaz neviem co mas v tvojom aute toci kluku a vacku, a klinak toci alternator a vodnu pumpu ,ale si myslim ze to budu tie uhliky v tom alternatore ,a si myslim ze ti aj tak dost dlho vydrzali

rasti92
30. jún 2017

@bg2014 takze mam mat velky strach ked dobija o 0,55 menej?

bg2014
30. jún 2017

@rasti92 no tak ti poviem ides urobit skoro 3000km co nieje malo, a ked ti zacalo robit to ze sa hned hlasila chyba uz pri 0,5 V menej tak si povedzme co to spravi ked ten uhlik kedze uz je kratky nebude vobec dosadat na tu rotacnu hlavicu a bude iba prebleskovat, je to na tebe, ale ja by som uz neriskoval, to neznamena ze to nemusi vydrzat ale s takou predstavou ist na dovcu ,nie

alysea
30. jún 2017

@bulharkaneli tiez do nich chodievame aj do Barby. Za tie tyzdne co tu kazdy rok stravime to striedame 🙂 ale torty objednavame vzdy v Byale ;)

rasti92
30. jún 2017

@bg2014 no ale akosi nemam na vyber lebo ze mi to vedia spravit az v pondelok A v hoteli ked to teraz stornujem tak mi nauctuju komplet storno poplatok 600€. No nipojdeme a ked tak to dam do servisu v BG budu mat na to 15 dni aby to zamenili ak to bude robit problem.