Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
A v Obzore este odporucam na namesti restauraciu The House pre nas topka ;) dnes je tu inak 35 stupnov
Takze sme na ceste presli sme madarske hranice. Dialnicnu znamku az na konci hranic lebo za zaciatku su rady vela ludi je tam.
Takze kolona v srbsku. Bude to tak na hodku. Stojime pri tej omv.
Stojime 1500 m od colnice 😊
som zvedavy ako robia rychlo colnici, 1500m je dost, a co kontroluju
kukam ze sami polak
Uspech sme pri cedulke 1000m 😂😂😂
Odkedy som postol to ze sme 1500m sme sa posunuli o 500m
40 minut to vychadza na 500 m
Tak to tu este postojime
Uz iba 500m
@doly7 no nechame sa prekvapit, minuly rok v auguste uz boli noci chladne ale cez den boli upeky. Ja ked som este na sk pozerala predpoved na tento tyz. malo byt cez den do 28 a v noci 17 a cez den dnes bolo 35 a teraz v noci je 22. Tak uvidime co si pre nas pocasie tento rok pripravi 🙂
@doly7 more ked sa vyhreje tak uz celkom fajn drzi. Travime tu kazdy rok 6-8 tyzdnov tak to vyhodnocujem z toho. Veru tu staci aj 28. Ale momentalne je tu pekelne teplo a zajtra ma byt 40. Ale more je este studene, potrebuje sa prehriat. Domaci nas pravidelne informuju o pocasi i diani v BG ;)
ked to takto pojde hore s tou teplotou tak na konci jula to more aj zovrie🙂

@rasti92 aj tak sa da mozem iba zazelat aby si tam dosiel,a daj pozor lebo pri niektorych altakoch sa da vymenit iba cisto tu vlozku kde su uhliky co je dobra sprava pre teba horsia bude ked treba menit cely altak moze to byt aj 500 evri, alebo dajaky repas okolo 150,ja som tak raz dopadol