Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Cesta cez Rumunsko
Z Popradu sme odchádzali v stredu o 13 cez KE, Oradea, Cluj, Sibiu atď. Cesta bola v pohode, bez obchádzok, nové koberce na cestách, bez zdrzaní. Prechody cez hranice plynule. Do Ruse na pumpu čarodejku sme prišli o 3,30. Policajti merali v noci na jednom mieste pri Ramnicu, našťastie zobrali toho pred nami, čo nám udával svižné tempo 🙂.poväčšine cesty voľné, diaľnice až prázdne, niekedy sme mali pocit, že ideme sami. Diaľničné HU a RO sme kúpili cez internet. Už si užívame v Obzore, budeme tu do 14.7., je tu poriadne horúco. Všetkým prajeme šťastnú cestu a krásnu dovču 🙂
@ubosek Ty si genius okrem hodnoťenia druhych,kritizovania a chvalenia sa nevies nic ine.Ty mas asi ten najidealnejsi termin sveta.Uz sa spamataj a daj pokoj vsetkym okolo seba .Este som tu od Teba necital jednu jedinu pozitivnu radu len tie Tvoje kritiky a vysmechy.Sadni do tohp Tvojho bavoraku a daj ludom pokoj.CHOROBNE SEBAVEDOMIE.Uz mi tp lezie na nervy.
😃tak potom super, bola tu otázka na cestu cez Rumunov tak som sa podelila aj na tomto fóre 😃😃 prajeme všetkým takú dobrú a šťastnú cestu ako sme mali my
@ubosek Myslim,ze nepotreboval citat Tvoje hodnotenie aky zly termin si vybral,urcite s tym ratal a asi inu moznost nemal.Verim,ze ho to od Teba potesilo to je jedna vec.Za druhe velmi pekne Ta prosim napis uz konecne a porad ludom kedy je ten najspravnejsi datum na cestu ked chodis Ty a kade je ta nej cesta ktoru robis svojim uzasnym BMW za 12 hodin bez zastavky na jednu nadrz .Mozno cakal trocha polutovania a psychickej podpory a nie Tvoju kritiku.Ako si videl naozaj detailne informoval o priebehu cesty a dokumentoval to priam famozne za co mu patri vdaka a nam s bg2014 sice predlzil odchod do postele ,ale stravili sme s nim par hodin na dialku a ver,ze mna by takato podpora urcite potesila .Ty si okrem toho,ze si napisal,ze isiel v najnevhodnejsi termin neurobil nic a Tvoj zahoracky dialekt v Tvojej gramatike sa naozaj nezaprie tak,ze aj odtial vietor fuka.Verim,ze budes tym najstastnejsim sofero tento rok na ceste do BG a urobis novy rekord trate popripade darujes nejaky ten organ.Soferom ako Ty sa treba na dialku vyhybat a nepocituj v mojich slovach zavist je to len lutost nad tym,ze Ta mozno tesi jeho nezdar.Ver ,ze raz sa to otoci a ked uz pises na konika aspon obcas ludom porad a nie stale kritizuj a chval sa .Neviem fakt co by som Ti mohol zavidiet,Ty si stale myslis ,ze toho bavoraka dovezeneho z vonku za vyhodnu sumu?Nie ,urcite nie ja zy vymenu jednej gumy 250 eur nedam.Na drahe auto musis mat nielen pri jeho kupe a evidentne Ti ta cena pneumatik nevyhovuje lebo by si ju sem nezavesil ako trpitel.Vela stastia v ten Tvoj uzasny datum a daj uz konecne pokoj.Strapnujes sa.Nechci vidiet tie komentare v internej poste na Tvoju osobu.
@doly7 je to moje hodnotenie, lebo to zly termin skratka je a bolo stym treba pocitat, ani do Chorvatska sa nedororucuje jazdit v piatok a najhorsi je to na zaciatku prazdnin a posledny julovy a prvy augustovy tyzden, to ti hadam povie kazdy,ja som to nemieril proti konkretnej osobe, ale vseobecne. Dalej neprekrucuj pravdu, nikde som neposal ze na jednu nadrz, ale s jednou prestavkou a tankovanim, tym je hadam jasne ze na 2 nadrze. Opravil som sa ze za 13 hodin, lebo som zabudol na posun casu. Bolo to cestou spet uprostred tyzdna v noci, takze ziadne znamky som uz nemusel kupovat. Za to ze mi to neveris je mi uplne jedno, podarilo sa mi to len raz a taktiez ked sme isli cez den tak sme cakali na hraniciach 3 hodiny. Kludne si bez aj 30 hodin. Tiez nechapem preco by ma mal tesit niekoho nezdar. Praveze mi to prislo ze to dobre zvladol. Moje financie neries, auto som kupil ako predvadzacku,ale neviem naco to tu riesis a ozaj nejaka pneu za 250 ma serie najmenej pri mojich nakladoch vo firme. Stale len ty na mna utocis. Naozaj ta to tak hrozne vytocilo ze som to presiel zrejme rychlejsie ako ty?
@ubosek Chodim uz roky posledny julovy a prvy augustovy a budem Ti protirecit cez RO ziaden problem.A to ostatne okolo Teba mi je v podstate jedno ci mas naklady vo firme,alebo guma za 250 eur je nepodstatna.Deklaroval si to po svojom a bolo evidentne,ze pri defekte mas vysoke naklady.My uboziaci to mame lacnejsie.Uzavriem to neexistuje idealny termin cez leto len zhoda nahod,stastie a okolnosti a toho sa drzim.Ludia potom stresuju a hladaju ten zazracny den a datum lebo to vyzera tak ,ze Ty ho mas.Vela stastia.
@ubosek talk to sa veľmi mýliš s tým termínom, lebo vo väčšine západných krajín začínajú prázdniny až 15. júla, takže nie je to o termíne ale o šťastí, ja som pred dvoma rokmi išiel cez Srbsko a cestou tam som prešiel hranice za hodinu a druhé za 20 minút a to začínal v Turecku ramadán, takže už by si fakt mohol s tým vystatovaním prestať, lebo aj ja mám známeho čo dokáže cez RO prejsť za 16 hodín s prestávkami a keď sme išli domov v jeden deň z Primorska, tak on išiel o hodinu neskôr ako ja cez vnútrozemie, ja so išiel cez Varnu čo je dlhšia trasa a boli sme ešte aj v delfináriu, síce on tvrdí že sa hodinu zdržali v Burgase a v Bukurešti sme sa stretli na pumpe, potom som ho ešte raz videl okolo Oradei a jemu trvala cesta 17,5 hod a mne 19,5 hod. takže asi o tom je tých tvojich 13 či 12 hodín, ale aj ty aj on to počítate tak, že odchádzam o 12:00 z BG ich času a na Slovensku som o 01:00 ale už nášho času, ale išišl som len 13 hodín + 1hodka naviac
Ja som sa na kolonu nestazoval. Postoval som aktualnu situaciu. Ale samozrejme ma nasralo ked vratnici v navale idu na prestavku na 40 min.... to ze sa auto pokazi som ratal tiez. Na vyjazde zo srb som stravil dalsiu hodku a pol. Prave som sa uvelebil na slnecnom pobrezi. Ale hodnotim tu moju cestu tak. Ze 1x bohuzial auto zahaprovalo ok bol som na to pripraveny. Kazdopadne cez srbsko sa mi islo dobre. Cestou nazad skusim rumunsko. A este take ceresnicky. V BG rychlost asi neznamena nic. Co mne vyhovovalo tahal som za nemcami cca 170 vkuse. Srbsko od belegradu dole krasna cesta. Uzil som si ju. Nadherne scenerie po ziazdu z dialnice smerom na bg. Tie mytne brany v srb su podla mna rozmiesnene dost cudne som si myslel ze som ju dako minul idem idem a stale nic. Platil som vsetko kartou bez problemou. A celu cestu sme isli v prijemnych od 37 po 43c 🙂 a preco som siel teraz no lebo moja mala v robote volno. A chceme stihnut pocas leta este nieco. A dakujem mechanikovy alebo ako ma nick za trn nakres v sofia nediel som podla navi ale podla neho a novy obchvad v cca 14 hod. Na1 dakujem ideme jest a este jedna foto aky mam vyhlad (myslel som ze to bude blizsie plaze 😑)
tak, vyrazili sme o 15h cez RO...HUN-RO bez zdrzania, RO-BG max 13 minut dokopy...cesta cez RO-BG stale rovnako...kamiony stale...v noci sme mali pocit, ako keby sme sli cez den...premavka...od Burgasu po Primorsko kolony...dnes teplota 37 C ....asi tak
@doly7 cez Rumunsko neviem nesiel som ani raz, co sa tyka tych pneu, len so reagoval hlavne kvoli tomu ze som nechapal co riesite ked mate rezervu, u Bmw rezerva nieje a su pouzite specialne pneu ktore maju vystuzenie a aj pri defekte sa stym da ist max 80 km/h a vtedy je dobre mat ten sprej na opravu, keby ze mam rezervu tak, tak vymenim a idem.
@drak23 tak este po piate vysvetlim co to stale nepochopili, vychadzal som vecer o pol siestej a prsiel domou rano o pol siestej, preto som v prvom prispevku hovoril ze 12 a az potom som si uvedomil ze je tam posun a bolo to 13. Tym nechem hovorit ze tak jazdim vzdy, podarilo sa mi to len raz pri suhre viacerych skutocnosti, nikde sa takmer necakalo, bolo to cestou dom,dialnice prazdne v noci cez Srbsko. Manzelka spala skoro celu noc lebo bola chora a dcera spava celu noc vzdy. Ci mi to niekto veri, alebo nie je mi jedno, nemam si co dokazovat, len som to tu ozanmil.Boli cesty ked nam to trvalo aj 17 hodin. Len ma udivilo ze ak som spomenul BMW tak hnet urcity ludia do mna zacali skakat.
@ubosek ani sa nediv ludom ked sa chvalis na kazdom fore tu sialenu rychlost a potom bmw,kazdy si mysli ze si dalsi arogantny primitivny fracek ktory ma zakony a vyhlasku v trubke,kedze denno denne su havarky a usmrtenia prave koli takejto bezohladnej jazde, nikto nieje zvedavy ani na tvoje bmw, ani na to ze preletis okolo niekoho a potom sa tu este pochvalis, to len na margo tvojho udivu ze preco sa do teba niekto navaza, nic v zlom,
@ubosek no vacsinou to tak je,cim silnejsie a vacsie tym vyssie ego a mensie IQ, no myslim ze keby si dnes zazil TY to co ten kolega tak by potrebovali policajti asi chalenger(raketoplan) aby ta chytili,nieje to sice ospravedlnenie aj ked boli vsetky tie okolnosti, ale predsa nam tu info podal trosku inym sposobom,a a siel tam prvy krat takze nemohol vediet i ked to zase nieje ospravedlnenie ze bg domaci jazdia ako blazni ale oni si to mozu prave preto dovolit lebo su domaci a fizli zastavia iba dovolenkara ako jeho, aj keby isli vedla seba, takze sa netreba zbytocne vyprovokovat,a predsa uznaj ze 170km a 220km je hodne velky rozdiel , v bg je 140km takze je to na pokutu, ale 220km je na vodicak a psychotesty,
@ubosek Nepochopil si a ani nechces.Kazdy serie na Tvoje bmw nikto tu znacku auta nespominal ,ale Ty v kazdom druhom prispevku lemn bmw a bmw.Mozes si za to sam.Pozri spatne kto tu kedy napisal ake ma auto ,alebo kyo sa kedy chvalil,ze ide 220 km.Nikto len Ty a ked sa dalo a bola istota tiez som na dialnici pred Varnou dohanal kolegu 180 ,ale to nie je na chvalenie.Tak ,ze uz to pochop.Riesme pobyt,cestu,vychytavky,stravu,restiky a nie typy aut.To je len odraz samochvaly a nepaci sa Ti to aj ked si to zapricinil sam.Ukoncime boje a riesme podstatne.Dik za vsetky info p ceste ostatnym.Toto malo byt pravidlo.Pridem a dam vediet.

Zaciatok prazdnin a v piatok na noc, moze byt horsi termin?