icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

drak23
8. júl 2017

@bg2014 to vieš že pekne , včera sme mali tour the Primorsko-Kiten

bg2014
8. júl 2017

@drak23 si viem predstavit

drak23
8. júl 2017

@bg2014 pláž v Primorsku

bg2014
8. júl 2017

@drak23 si si bol zatrsat v zangadore?

drak23
8. júl 2017

@bg2014 no nazatrsal som si, skôr sme popíjali

rasti92
8. júl 2017

@doly7 10lv tam kde sme mi. Dneska fuka ale je teplejsie ako vcera. Bez mravika dneska.

rasti92
8. júl 2017

A chcem sa opytat. Kde najdem tradicnu dedinu bulharsku. Nazov dediny alebo tak. Kde je aj ten program atd. Dalej otazka zubar na slnecnom pobrezi pripadne burgas. Viete poradit?

stanka02
8. júl 2017

@rasti92 na slnecnom pobrezi je dental centrum ked ides po tej hlavnej ceste od Nesebaru. Neviem presne adresu. Odhasujem to na cca 2 km od zaciatky slnecneho pibrezia, vcera som sa tam prechadzala okolo.

doly7
8. júl 2017

@rasti92 Poznam jednu ktora bola medzi Albenou a Balcikom tak v udoli boli sme tam dva krat bolo to fajn.Co som pozeral v okoli Burgasu ,alebo teda najblizsie od Obzoru tak som nasiel v starsich prispevkoch na fore "nadovolenke.sk" dedinka sa volala BATA skus vyguglit organizovali sa tam zajazdy ,ale tu bolo dokonca tel.c. na majitela ktory Ti urobil lepsiu cenu ,ale ci to je aktualne neviem skus dat do vyhladavaca.

doly7
8. júl 2017

@rasti92 Prehnal som to nie 32 ,ale teraz je 30 mpzno cez obed bolo.Dusno je strasne a sucho predvcerom v noci prietrz ,ale len asi 30 min.

doly7
8. júl 2017

@rasti92 Dedina BATA a restauracia Zlaty sud je to okolo Burgasu nasiel som to.Skus to pozriet nam sa to pacilo.Vecera kult.program ,folklor,a chodenie po zeravom uhli-tusim sa to volala nestariansky tanec,tak nejako.Stoji to za to dpspely ,ale rataj okolo 30 eur a deti polovica.

bg2014
8. júl 2017

aj tu konecne vyslo slnko, taka prietrz bola kanale nestihaly

rasti92
8. júl 2017

@stanka02 dakujem pojdem skusit. Lebo mam taku provizornu nahradu. Kym sa mi zhoji dasno a zacala sa mi odlepovat. Tak chcem to nechat prilepit.
@doly7 pozrem na mape. Lebo ja co som nasiel tak som nasiel iba 280km od tialto. Tuna sa dneska akosi oteplila voda. Sme chvachtali do 18 v mori.

rasti92
8. júl 2017

@doly7 pojdeme do tej bati. Dakujeme za tip.

bg2014
8. júl 2017

@rasti92 a ked pojdes do tej baty nezabudni zobrat alobal na nohy🙂, na tie uhliky

rasti92
8. júl 2017

@bg2014 zoberem im par uhlikov do vodnej fajky :D

rasti92
8. júl 2017

Takto nas prisla pozriet cajka pri veceri v nessebare :D

https://www.youtube.com/watch?v=IbuWooCtd3s

(treba nastavit vysiu kvalitu prehravania ak to pojde kockato)

bg2014
8. júl 2017

@rasti92 co si jedol rybu? ti ju chcela cmajznut?

doly7
8. júl 2017

@rasti92 Pri Albene to bolo len dva krat tyzdenne.Vitanie solou a chlebom,samozrejme foto/biznis/potom usadenie bol to prirodny amfik v udoli tak,ze vecer uz zima.Namiesto sedadiel restauracne stoly stupnovite.Podavala sa vecera plus svedske stoly so salatmi a bulharskymi specialitami/plneny hroznovy list mletym masom atd.Moc masa nie skor zelenina.Cely vecer vino,rakija a tusim aj pivo bez obmedzenia.Privitanie,kabaretny program,folklor,kuzelnik,artisti spolocny tanec nozicka doprava,dolava a nakonci tanec na zeravych uhlikoch.Vsade tma bolo to efektne.Potom disco a koniec.Trvalo to asi 4 hod.Ako zazitok na pekny vecer vrelo odporucam.Za tych 30 eur to stalo.Ak nahodou pojdes daj vediet ja som sa do BATY chystal minuly rok len nam to nevyslo tam som nebol tak mozno iny scenar.

doly7
8. júl 2017

@rasti92 Ta cena za slnecniky bola takto avizovana a mala by byt rovnaka vsade na pobrezi.No co uz to patri k dovolenke.Kamos ma all. na zlatych,ale na plazi si musi platit tiez tak povedz aky je to all.Jedine,ze mas hotel priamo na plazi.Je to ako vstupne na kupalisko ,ale chapem to,plaz vecer cistia a vlastne mas cely den dohlad a zdravotnika po ruke.To nas nepolozi.

rasti92
8. júl 2017

@doly7 no ked ides po slnecnom dalej tak najdea slnecnik aj za 5lv. Nemoze byt vsetko zadarmo. All inclusive ja rad chodim po vyletoch takze by som sa aj tak moc v hoteli nenajedol. A ked vidim tie restauracie na slnecnom. By som plakal ze mam zaplatene nieco v hoteli.

doly7
8. júl 2017

@rasti92 Tiez sa toho drzim uz roky,ze mam moznost vyberu kdekolvek a nie som viazany na hotel,ale chapem to mozno v pripade,ze mas so sebou deti.Tiez bolo take obdobie.Pocas kazdej dovolenky sa snazime vidiet nieco nove preto vzdy planujem uz doma.Mobilita a auto po ruke je velka deviza aspon u nas.

stanka02
8. júl 2017

Takze Slnecne pobrezie hodnotim celkovo kladne. Prvy den super teplucko, druhy tiez, vcera fucalo no dali sme vylet do Nesebaru. Dnes pekne, vyuzili sme den na kupanie. Pocas obedneho spanku deti so obalila veci a zajtra sa presuvame na Zlate piesky. Ked to mam zhodnotit finan ne, taka ro na den vysli rovnako ako som zaplatila na den s plnou penziou na Zlatych pieskoch. Takze 2 doapelaci a 3 deti sa neoplati individualne stravovat, samozrejme pokial nechcete byt na parkoch a palacinkach.

bg2014
8. júl 2017

no ked toto bude platit tak parada
https://pocasie.sme.sk/krajina/bulharsko/primor...

drak23
8. júl 2017

No neviem ako vás mňa stojí slnečník jednu kolu alebo jedno pivo, podľa toho čo pije vypalnik od slnečnikov

drak23
8. júl 2017

@stanka02 a spočítala si si aj vedľajšie výdavky, alebo si počítala len tú stravu, lebo mňa All inclusive stál asi o 500 ečiek viac ako keď sa stravujeme samostatne a nejeme ani párky ani palacinky

lussinda2
8. júl 2017

@bg2014 no tak nam ho potom podrz, ja mozem aj 40...

bg2014
8. júl 2017

@lussinda2 vies ze ta tam cakam,

stanka02
9. júl 2017

@drak23 mam zaplatenu plnu penziu a rozdiel mi vychadza 100 eciek medzi pobytom tu a tam. Ostatne vydavky som nezapocitavala do tej ceny vsak tie mam tu aj tam. No s detmi aj more aj vylety aj varenie nejde do hromady. To varenie je na ukor casu preto sme skoncili casto v restikach.

bulharkaneli
9. júl 2017

@bg2014 v Obzore som a striedavo aj v Byale a neviem ako ostatni ale mame super počasie.