Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
A chcem sa opytat. Kde najdem tradicnu dedinu bulharsku. Nazov dediny alebo tak. Kde je aj ten program atd. Dalej otazka zubar na slnecnom pobrezi pripadne burgas. Viete poradit?
@rasti92 Poznam jednu ktora bola medzi Albenou a Balcikom tak v udoli boli sme tam dva krat bolo to fajn.Co som pozeral v okoli Burgasu ,alebo teda najblizsie od Obzoru tak som nasiel v starsich prispevkoch na fore "nadovolenke.sk" dedinka sa volala BATA skus vyguglit organizovali sa tam zajazdy ,ale tu bolo dokonca tel.c. na majitela ktory Ti urobil lepsiu cenu ,ale ci to je aktualne neviem skus dat do vyhladavaca.
aj tu konecne vyslo slnko, taka prietrz bola kanale nestihaly
Takto nas prisla pozriet cajka pri veceri v nessebare :D
https://www.youtube.com/watch?v=IbuWooCtd3s(treba nastavit vysiu kvalitu prehravania ak to pojde kockato)
@rasti92 Pri Albene to bolo len dva krat tyzdenne.Vitanie solou a chlebom,samozrejme foto/biznis/potom usadenie bol to prirodny amfik v udoli tak,ze vecer uz zima.Namiesto sedadiel restauracne stoly stupnovite.Podavala sa vecera plus svedske stoly so salatmi a bulharskymi specialitami/plneny hroznovy list mletym masom atd.Moc masa nie skor zelenina.Cely vecer vino,rakija a tusim aj pivo bez obmedzenia.Privitanie,kabaretny program,folklor,kuzelnik,artisti spolocny tanec nozicka doprava,dolava a nakonci tanec na zeravych uhlikoch.Vsade tma bolo to efektne.Potom disco a koniec.Trvalo to asi 4 hod.Ako zazitok na pekny vecer vrelo odporucam.Za tych 30 eur to stalo.Ak nahodou pojdes daj vediet ja som sa do BATY chystal minuly rok len nam to nevyslo tam som nebol tak mozno iny scenar.
@rasti92 Ta cena za slnecniky bola takto avizovana a mala by byt rovnaka vsade na pobrezi.No co uz to patri k dovolenke.Kamos ma all. na zlatych,ale na plazi si musi platit tiez tak povedz aky je to all.Jedine,ze mas hotel priamo na plazi.Je to ako vstupne na kupalisko ,ale chapem to,plaz vecer cistia a vlastne mas cely den dohlad a zdravotnika po ruke.To nas nepolozi.
@rasti92 Tiez sa toho drzim uz roky,ze mam moznost vyberu kdekolvek a nie som viazany na hotel,ale chapem to mozno v pripade,ze mas so sebou deti.Tiez bolo take obdobie.Pocas kazdej dovolenky sa snazime vidiet nieco nove preto vzdy planujem uz doma.Mobilita a auto po ruke je velka deviza aspon u nas.
Takze Slnecne pobrezie hodnotim celkovo kladne. Prvy den super teplucko, druhy tiez, vcera fucalo no dali sme vylet do Nesebaru. Dnes pekne, vyuzili sme den na kupanie. Pocas obedneho spanku deti so obalila veci a zajtra sa presuvame na Zlate piesky. Ked to mam zhodnotit finan ne, taka ro na den vysli rovnako ako som zaplatila na den s plnou penziou na Zlatych pieskoch. Takze 2 doapelaci a 3 deti sa neoplati individualne stravovat, samozrejme pokial nechcete byt na parkoch a palacinkach.
no ked toto bude platit tak parada
https://pocasie.sme.sk/krajina/bulharsko/primor...
No neviem ako vás mňa stojí slnečník jednu kolu alebo jedno pivo, podľa toho čo pije vypalnik od slnečnikov
@drak23 mam zaplatenu plnu penziu a rozdiel mi vychadza 100 eciek medzi pobytom tu a tam. Ostatne vydavky som nezapocitavala do tej ceny vsak tie mam tu aj tam. No s detmi aj more aj vylety aj varenie nejde do hromady. To varenie je na ukor casu preto sme skoncili casto v restikach.
@bg2014 v Obzore som a striedavo aj v Byale a neviem ako ostatni ale mame super počasie.

@bg2014 to vieš že pekne , včera sme mali tour the Primorsko-Kiten