icon

Autom do Prímorska s 20 mesačným dieťaťom

yasamin
1. jún 2015

Ahoj bol tam niekto s malym dietatom autom ? Ako babo zvladalo cestu potrebuje nejake ockovanie alebo nieco podobne? A davate do mora plienky na kupanie?

pribinak
1. jún 2015

Ano, sli sme na noc, v mori sa kupal holy

ajana1
1. jún 2015

@yasamin neboj my sme isli prvy krat so 4mesacnym NL - SK co trva 15 hodin a krpec zvladol. Len si vezmite dost hraciek aby ste dietko cestou zabavili. Taktiez dost jedla a pitia na cestu len ziadny cukor lebo nebude mat ako vybit energiu.

yasamin
autor
1. jún 2015

Dakujem pekne za odpovede

tova
2. jún 2015

@pribinak tiez som raz bola tak pri mori kde europanka nechala holeho pod 2r. syna clapali sa vo vode, maly potlacil , ona videla, utiekli a hned nato hovienko plavalo dookola a ludia co si nevsimli sa clapali naooklo. To je hnus, a takym rodicom by som to hovienko priniesla na lehatko.

tova
2. jún 2015

@yasamin plavky do vody mozes kupit kludne platene podsite co sa peru, aj Nike ich vyraba,keby si nechcela minat stale na jednorazove. a ked uz celkom ,daj mu aspon obtiahnute slipy keby hov... vyslo ze mu to udrzi v gatiach aspon.

pribinak
2. jún 2015

@tova moje dieta sa v tom case na kako pytalo 🙂 mozno sa aj to jej

brady1
2. jún 2015

zaleži to od dietata, ako bude znášat cestu, možno budete mat peklo celu cestu bude vrieskat, lepšie je ist letecky ste tam raz dva.

guinevre
2. jún 2015

@yasamin Mna rodicia brali do Chorvatska ked som mala 5 mesiacov, nebol ziadny problem.

tova
2. jún 2015

@pribinak na to sa neda spolahnut, male dieta ktore este sa len zacalo pytat na wc a vo vode to ide rychlejsie neni 100%, preto vela krat sa mi uz stalo aj na dovolenke ze museli zatvorit bazen , ludia von a lovili hovienka, chlorovali. takym rodicom sa ostatni radi podakuju.