icon

Autom do Talianska

lenna1985
30. máj 2014

Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem

katinka71
12. júl 2016

@vroni aj my sme boli v tom hotely a boli sme spokojny spolpenziou

elektra1
14. júl 2016

kto cestuje zajtra do Talianska?

tanija133
14. júl 2016

@elektra1 my, ideme do Lignana,, cco o 5, 00 rano z TN...

elektra1
14. júl 2016

my ideme do Rimini o 23.00 cca z LV

demeeri
14. júl 2016

Chodíme autom už dlhé roky.Pôjdeme v sobotu okolo polnoci.Úplne parádna cesta,veľmi rýchle autostrády,deti prespia celú cestu.A milujeme nočné zastávky na autogrilloch a ranné kapučínka keď sme úplne prví.Akurát otvárajú autogrill,všetko vonia čistotou a kávou.Milujeme tú autostrádovú atmosféru.

subica2
14. júl 2016

aj my cestujeme zajtra večer, neviete niečo nové ohľadom cesty?aké máte pocity?

demeeri
14. júl 2016

@subica2 Pôjdete cez maďarsko? Odporúčam vyjsť na autostrádu.Bežne cestujeme cez dediny,ale neodporúčam.Je to klukaté a býva my tam stále nevoľno.S deťmi určite choďte na autostrádu.

subica2
14. júl 2016

@demeeri manžel hovoril, že cez rakúsko...vy chodíte cez maďarsko?

demeeri
14. júl 2016

@subica2 áno,cez maďarsko.My totiž bývame na hranici maďarska,pre nás je to bližšie.Teraz však vyskúšame inú trasu.Cez Slovinsko.

elektra1
14. júl 2016

@subica2
@subica2
ahoj o koľkej odchádzate?

subica2
14. júl 2016

@elektra1 neviem, manžel ešte nie je doma, neviem kedy sa rozhodne, ja si myslím že okolo 21-22,00 hod., ideme 2 rodiny, oni majú 205 ročné dieťa, tak predpokladám, že budeme musieť viackrát stáť-aj keď to bude v noci, ale nemáme sa kde ponáhľať, radšej ideme takým kľudnejším tempom. A vy?

elektra1
14. júl 2016

my ideme sami traja, chceme vyraziť o 23.00 cca, nechceme tiež veľmi letieť, postojíme cestou 3-4 krát

subica2
14. júl 2016

@elektra1 teraz sa smejem, že 205 ročné dieťa, to malo byť 2,5 ročné dieťa
a už ste zbalený?my ešte nie, ja som dnes ešte v práci, zajtra už mám dovolenku - len dúfam, že tam bude krajšie počasie ako je tu teraz...aby sme tam nesedeli v mikinách...

elektra1
14. júl 2016

pochopila som že 2,5 ročné ešte sme rozložený v celej obývačke a balíme, aj ja som bola ešte dnes v práci, zajtra mám voľno, ešte dokúpime čo treba a zaľahneme na chvíľku, malo by tam byť teplo, čo zatiaľ pozerám rimini 30-ky ak sa to nezvrtne

demeeri
14. júl 2016

Nikam neideme.Syn nemá platný pas.Zrušili sme.

subica2
14. júl 2016

@demeeri to si zistila teraz?porazilo by ma...

demeeri
14. júl 2016

@subica2 nie ja.Manžel zistil.Ja by bola schopná odísť so starým pasom.

subica2
14. júl 2016

@demeeri no úprimne mi ťa je ľúto, tešiť sa, že ideme na dovolenku a večer pred odchodom zistiť toto...asi by som od zlosti vyskočila z kože...a čo budeš teraz robiť?dáš v pondelok urobiť pas do 3 dní alebo čo?

demeeri
15. júl 2016

@subica2 dnes sme boli vybaviť pas,v utorok už bude hotový.Stálo 24 eur ale kašlať na to.
Chystali sme sa aj na stanovačku niekam do autokempu pri Balatone,tak neideme ani tam,kým nemá pas.Tak buď nám zostáva iba kempovačka alebo niečo narýchlo nájdeme v taliansku.Ale manželovi už nezostáva z dovolenky veľa.
Navyše máme zdravotné problémy s malou,tak v pondelok na vyšetrenia.Kto vie koľko to bude trvať.

subica2
15. júl 2016

@demeeri no budem držať palce, aj ja som bola od nedele do strredy s malou v nemocnici, teraz ešte manžel nie je doma-príde okolo 19,00 h. Tak len presadne z auta do auta a ideme, dúfam, že bude všetko o.k.Aj vám prajem veľa šťastia...

demeeri
15. júl 2016

@subica2 užite si krásnu dovolenku!

elektra1
16. júl 2016

@subica2

ahoj no ako ste dorazili? My sme vyrážali o 23.00 cesta bola super plynulá, žiadna premávka, super sa v noci išlo, o 10.30 sme boli pri Lignane, no odtiaľ do Rimini nám trval úsek 100 km cesty, cca 1 hodinu, čo boli zápchy

uz_nechcem
18. júl 2016

Ahojte baby. Práve som čítala, že na pláži v Caorle je zakázané sa rozkladať na piesku. Čo je na tom pravdy? Je to tak iba na súkromných plážach alebo si tam človek musí povinne prenajímať lehátko?

veroonikadan
23. júl 2016

pokym si tam hodis uteracik a skvaris sa a sem tam si ides zaplavat tak je to OK... ale rozlozit si velky piknik je uz horsie... mozu ta upozornit aby si si to zlozila... zial taketo su tam pravidla kedze sa za lehatka priplaca a chcu ryzovat ☹

nika1985
25. júl 2016

ahojte prosim Vas da sa v Lignane najst aj plaz bez slnecnikov taka nie moc masova?

zuzana76
25. júl 2016

@uz_nechcem nas nikdy odtial nevykazal nikto, niekedy sme mali zakupene aj lehatka a niekedy sme isli blizsie k vode, kvôli veciam alebo aby sme mali deti na ociach, normalne sme si rozlozili deku a kopec iných veci a nikdy nic

sorciera24
25. júl 2016

@nika1985 ano, su tam volne plaze, dke sa mozes zlozit...ale podla mna dost ludi vsade......nam to anpr. neprekaza, ale ludi je tamozaj dost

zdstar
25. júl 2016

@nika1985
@sorciera24 ludi je dost asi vsade pri mori.... minule som videla chor. A ludi tam teda ovela menej nebolo.. 🙂

mysha
25. júl 2016

Prosim vas, ktori cestovali tento vikend, ake boli cesty cez Rakusko smerom do Talianska (Benatska riviera)? A kedy ste vyrazili - na noci ci nadranom? Vdaka moc! 🙂

subica2
26. júl 2016

@elektra1 Ahoj, odpovedám neskoro-ale predsa...my sme vyrazili okolo 22,00, no viackrát sme stáli-tí, čo išli s nami nemali takú výdrž-ale tiež v pohode-až na 1,5 hod. zápchu pre Bolognou-tiež bola havária-5 áut-jedno preletelo cez kalandre do protismeru-ale potom to už išlo-naspäť sme išli ešte do San Marina a pred Benátkami do IPERU- takže domov sme dorazili okolo 04,00 v nedeľu...ako hodnotíš dovolenku?