icon

Autosedačky v autobusoch z letiska na Cyprus?

1991michaela1991
13. feb 2024

Ahojte, ideme v lete na Cyprus cez Satur a hotel máme až 2 hodiny cesty busom od letiska. Chcela som sa teda spýtať, ako ste to riešili s malými deťmi. Sú v takýchto busoch aj pásy a brali ste aj autosedačku? Zistila som, že sa dá požičať nafukovacia autosedačka do lietadla a autobusu, ale je protismerná, tak neviem, či to bude v realite aj možné to tam použiť. Ďakujem za Vaše skúsenosti.

tanyan
13. feb 2024

Neviem aké malé je dieťa, ale nikdy som nevidela autosedačky v buse pri transfere medzi letiskom a hotelom. Predpokladám, že beriete aj kočík - možno by ste si mohli zobrať aj vajíčko a použiť ho v buse, ak je dieťa veľmi malé. Ale ak už sedí, tak normálne na sedadle alebo na kolenách ako napríklad v MHD.

veronikahuli
13. feb 2024

Nemali v buse žiadne, dieta na sedačke alebo na vás 🤷🏻‍♀️

pe_mi
13. feb 2024

@1991michaela1991 ahoj,nezažila som,že by autosedačku niekto riešil.ina zem,ine pravidlá .
Slovákom to akosi prestane vadiť pri transfere na dovolenku 😆😆 tu by sa zbláznili ,keby dieťa ide autom bez autosedačky

katesocka
13. feb 2024

Žiaľ, v autobuse nevieš pripútať sedačku. Ja som mala dcéru v nosiči. Skús si ešte zistiť keď tak možnosť súkromného transferu.

jazula
13. feb 2024

Koľko má dieťa? Ja som mala ročnú dcérku na kolenách, pre menšie by som skúsila zobrať vajíčko z kočíka.