icon

Ayurveda - pobyt India, Sri Lanka, Bali

matin_ka
27. mar 2023

Ahojky, prosím bol niekto na ayurvédckom pobyte v Indii, SriLanke či Bali?

My sme boli v septembri 2023 na SriLanke v hoteli/nemocnici Lotus Villa na 28 dní. Bol to súper prísny režim krásne 5 až 6 procedúr denne, ránko o 6.45 hod. yoga. No chceli by sme skúsiť nejaký iný rezort. Vedeli by ste mi poradiť ak máte skúsenosť niečo podobné?

tenerifka
27. mar 2023

@matin_ka mozem sa ti sem votriet a spytat sa par veci? Mala si aj nejaky zdravotny problem, ked si sa rozhodla pre tento pobyt? Ako to hodnotis s odstupom casu, pomohlo ti to?

vero96
27. mar 2023

my sme boli aj na SriLanke aj v Madarsku a druhý krát by som asi šla do Maďarska...na SriLanke sme boli v Heritance Ayurveda

matin_ka
autor
27. mar 2023

@tenerifka v prvom rade som si tam išla oddychuť a mám zdravotné štítnu žľazu a ženské trošku ale nemyslím si že pobyt to vyrieši. Nato treba dlhodobo makať. Venujem sa aj psychosomatike už roky tak vidím rozdiel.
Ale určite odporúčam ísť. Je to krásne pristor na uloženie myšlienok prehodnotenie priorít a na veľa prídeš.

matin_ka
autor
27. mar 2023

@vero96 prosím ťa a v čom je Maďarsko lepšie?
Nebol problem sa dorozumieť?

vero96
27. mar 2023

@matin_ka sadli nám viac maďarskí lekári, viac, starostlivosti, možno sme to aj preto tak brali, lebo sme išli v inej situácii, v inom psychickom rozpoložení … no po Maďarsku sme sa cítili viac fit

alezia
27. mar 2023

@vero96 Prosim ta kde v Maďarsku?

vero96
27. mar 2023
alezia
27. mar 2023

@vero96 Dakujem

familytravel
Odpoveď bola odstránená