icon

Balaton alebo Neusiedl See

diskuterka22
Dnes o 10:07

Ahojte, kto ma skusenost, prosim poradte, kde je voda lepsia na kupanie s dietatom? Viem, ze z hladiska hygieny su OK obe.

kiki68
Dnes o 10:11

@diskuterka22 neusiedl nie, to tak smrdi ta voda, akoze ked uz nejake ine jazero- Attersee, Wörthersee, Mondsee, Fakkersee, Jazzer mame v Rakusku fakt vela.

diskuterka22
autor
Dnes o 10:23
@kiki68

@diskuterka22 neusiedl nie, to tak smrdi ta voda, akoze ked uz nejake ine jazero- Attersee, Wörthersee, Mondsee, Fakkersee, Jazzer mame v Rakusku fakt vela.

@kiki68 ach, tak to nezneje dobre.. vdaka. Chceme ist s dietatom, co bude mat takmer 2 roky v tej dobe. More je daleko, v aute tolko nevydrzi. Nasli sme pri Neusiedl jazere Podobeach + Podoplay a velmi nas to oslovilo. Tak idem pozriet tie spomenute este.

magdalienka11
Dnes o 10:24

@diskuterka22 Balaton je lepší s deťmi. Balatonfured ideálne.

kiki68
Dnes o 10:32
@diskuterka22

@kiki68 ach, tak to nezneje dobre.. vdaka. Chceme ist s dietatom, co bude mat takmer 2 roky v tej dobe. More je daleko, v aute tolko nevydrzi. Nasli sme pri Neusiedl jazere Podobeach + Podoplay a velmi nas to oslovilo. Tak idem pozriet tie spomenute este.

@diskuterka22 ja som tam bola viac krat an Neusiedl, krasne na bike a prechadzku, inak ta voda je hnoj, pachne to po sire. Balaton mi teda nepachol ked uz sme pri tom. Ja som na Neusiedl mala kurz paddlingu, smrdeli sme z toho ako tchor

bubinko1506
Dnes o 10:50

Neusiedl fakt nie, ta voda smrdi. Podobeach je sice fajn pre deti, ale na kupanie sa mi ovela viac paci Wörthersee, Attersee. V okoli tych jazier je aj kopu atrakcii pre deti

anonym_6c2ab4
Dnes o 11:09

na kupanie asi balaton, a ked si vyberiete nieco zo zapadnej strany, napr. Keszthely (na moj vkus na kupanie moc zbahnene), tak mozete skocit aj k majaku k Podersdorf k Neziderskému jazeru na prechadzku a fotky, a zastavit sa cestou aj v Sopron napr.
Ale aj Fured je pekny alebo aj Siofok