icon

Balaton alebo Neusiedl See

diskuterka22
Dnes o 10:07

Ahojte, kto ma skusenost, prosim poradte, kde je voda lepsia na kupanie s dietatom? Viem, ze z hladiska hygieny su OK obe.

kiki68
Dnes o 10:11

@diskuterka22 neusiedl nie, to tak smrdi ta voda, akoze ked uz nejake ine jazero- Attersee, Wörthersee, Mondsee, Fakkersee, Jazzer mame v Rakusku fakt vela.

diskuterka22
autor
Dnes o 10:23
@kiki68

@diskuterka22 neusiedl nie, to tak smrdi ta voda, akoze ked uz nejake ine jazero- Attersee, Wörthersee, Mondsee, Fakkersee, Jazzer mame v Rakusku fakt vela.

@kiki68 ach, tak to nezneje dobre.. vdaka. Chceme ist s dietatom, co bude mat takmer 2 roky v tej dobe. More je daleko, v aute tolko nevydrzi. Nasli sme pri Neusiedl jazere Podobeach + Podoplay a velmi nas to oslovilo. Tak idem pozriet tie spomenute este.

magdalienka11
Dnes o 10:24

@diskuterka22 Balaton je lepší s deťmi. Balatonfured ideálne.

kiki68
Dnes o 10:32
@diskuterka22

@kiki68 ach, tak to nezneje dobre.. vdaka. Chceme ist s dietatom, co bude mat takmer 2 roky v tej dobe. More je daleko, v aute tolko nevydrzi. Nasli sme pri Neusiedl jazere Podobeach + Podoplay a velmi nas to oslovilo. Tak idem pozriet tie spomenute este.

@diskuterka22 ja som tam bola viac krat an Neusiedl, krasne na bike a prechadzku, inak ta voda je hnoj, pachne to po sire. Balaton mi teda nepachol ked uz sme pri tom. Ja som na Neusiedl mala kurz paddlingu, smrdeli sme z toho ako tchor

bubinko1506
Dnes o 10:50

Neusiedl fakt nie, ta voda smrdi. Podobeach je sice fajn pre deti, ale na kupanie sa mi ovela viac paci Wörthersee, Attersee. V okoli tych jazier je aj kopu atrakcii pre deti

anonym_6c2ab4
Dnes o 11:09

na kupanie asi balaton, a ked si vyberiete nieco zo zapadnej strany, napr. Keszthely (na moj vkus na kupanie moc zbahnene), tak mozete skocit aj k majaku k Podersdorf k Neziderskému jazeru na prechadzku a fotky, a zastavit sa cestou aj v Sopron napr.
Ale aj Fured je pekny alebo aj Siofok

elenajezova
Dnes o 16:36
@kiki68

@kiki68 Attersee je moja srdcovka.😍

elenajezova
Dnes o 16:40
@bubinko1506

Neusiedl fakt nie, ta voda smrdi. Podobeach je sice fajn pre deti, ale na kupanie sa mi ovela viac paci Wörthersee, Attersee. V okoli tych jazier je aj kopu atrakcii pre deti

@bubinko1506 máte prosim tip, ako sa dostať bez auta k Attersee teda vlak, autobus z Bratislavy. A na ubytovanie pri Attersee napríklad cez Booking? Ja som tam bola raz so zájazdom po ceste do Hallstattu a neviem naň zabudnúť. Bolo úžasné a veľmi túžim sa tam ešte vrátiť...

domix147
Dnes o 16:50

@diskuterka22 Balaton?ak sa chceš kúpať v kačacích a vtáčích hovnach tak odporúčam …my sme tam jednu noc prespali počas cesty na dovolenka dieťa by som tam nikdy nepustila …predstáv si že tam ľudia normálne boli asi 300 metrov od brehu vo vode po kolena a tam sa kúpali v blate …
Ale tak máme rôzne hygienické štandardy asi preto

anonym_58fb06
Dnes o 17:52

Neusiedler - Podobeach - nic nesmrdi,je tam vela atrakcii pre deti a nalepsie,ze mozes ist aj 2 km od brehu a vodu mas stale po pas. Navyse je ta voda aj lieciva.

martina_11
Dnes o 18:03

@diskuterka22 ahoj, my sme nenáročné socky 🙂 a s takým malým dieťaťom kľudne môžes aj tam, aj tam - v Podersdorfe sa vyhra aj na ihrisku aj s kamienkami na pláži, v Neusiedl am See je aj detský bazén (ale v lete dosť obsadeny)- sú tam vodné prvky, takýchto malých detičiek je tam veľa. Aj Balaton bol fajn - vyber si podľa vzdialenosti kľudne. Samozrejme, su aj krajšie jazera, ale nič nesmrdi, žiadne katastrofy sa nedejú, pre takých krpcov sú perfektné obe, lebo voda je dlho plytká.

anonym_46d16e
Dnes o 18:14
@diskuterka22

@diskuterka22 Wörthersee je krasne, ale samozrejme ovela dalej, ale okrem kupania v jazere sa tam da ist pozriet zo strany Klagenfurtu Minimundus, je tam krasny Europa park a Pyramiden kogel vyhliadkova veza, pod nou je aj detske ihrisko. Ak vyjde pocasie, tak je krasny vylet lodou po jazere, ma zastavky na viacerych miestach, daju sa robit prechadzky v tych mesteckach, po promenade. S bicyklami a vozikom pre deti sa da pobehat cele okolie.

20erika07
Dnes o 18:26

Za mňa ani jedno, aj ked dieta sa kúpalo a v pohode, ja som len vošla po kolena a rovno aj vyšla . Ako dospelá sa na take vody pozerám inak, ale tym netvrdím, ze nie su ok.

ria_sprout
Dnes o 18:29

K Neusiedl See chodíme pravidelne a nikdy tam nič nesmrdelo 😏 voda je pozostatok z mora, je veľmi mierne slaná a služby okolo napríklad v podensdorfe sú super, najmä pre deti. Balaton je samozrejme tiež super a dajú sa tam nájsť krásne miesta - najradšej mám keszthely, my sme tam boli s deťmi keď boli malé dokonca dva krát. Obe jazerá sú super a je už len na vás ktoré si vyberiete.