Baška Voda
poprosila by som čo najviac info o pláži a ubytovaní. ak by ste mali podaktorá aj konkrétne ubytovanie, maximálne do 50 eur na noc/ apartmán pre 4osoby, poprípade 7 osôb/.Ideme so sestrinou rodinou. Veľmi pekne ďakujem za všetky príspevky....
@bizuka
fuuh maximum 50€ noc a iste myslis nie na osobu,ale na cely apartman pre 4 osoby. 😕 no zelam ti vela stastia pri hladani a ked take najdes, daj mi vediet. tiez sa tam chystame a v takej cene beriem vsetkymi desiatimi a to ideme takmer uz po sezone a neverim, ze take najdeme. sice za 60€ uz sa da najst a mozno aj spustia v septembri. ale pokial to chces teraz cez sezonu, neverim. ale mozno budete mat stastie.zelam vam to. 😉
ďakujem kočky, no my sme zatiaľ každý rok našli ubytko za 50/na noc. dúfajme , že aj tento rok budeme mať šťastie. a pláž je kamienková????
juj aj my sme tam boli 5rokov dozadu a už vtedy bolo 15€dospelý a 12€ deti,potom sme boli na makarskej a tento rok už štvrtý krát za tučepi v podgore a je tam super
my sme mali šťastie každý rok. super ubytovanie maximálne za pol hodinu. / Pakoštane, Murter, Omiš-Duče, Petrčane/, tento rok sme platili 500eur/10 nocí/4 osoby.
to nikto nemyslí na leto 2014 😎 ☹ 😎 ☹ 😎 ☹ .nemá niekto kontakt na bašku vodu pre 4 osoby čo najbližšie k moru
@audiova veru nie. ved leto iba teraz skoncilo a to dalsie je este dalekoooo. naco dumat uz teraz nad dvl v lete 2014? 😕dovtedy treba dozit. to vazne uz teraz si chces rezervovat dvl? rok dopredu? uf. naco?
@959touareg ja to robím každý rok takto.aby sme mali najlepší flek 😀 oni potom tie apartmány čo sú úpne blízko pri mori sú hneď vypredané
@audiova jasne, chapem. ved ako je kazdemu najlepsie tak nech robi. 😉
Sice nie Chorvatsko, ale Grecko a tiez vyberame dovolenku na dalsie leto tak zac. november, december najneskor.
Nie je na tom nic cudne, tiez sme pomerne narocni co sa tyka polohy a zaroven nas to vyjde lacno (first moment letenky, chodime po vlastnej ose), taky last uz nebyva co sa tyka pomeru kvalita/cena.
Co viem nie je nic vynimocne zajednat si dobry flek aj rok dopredu, preco by nie? Zvlast o Baske som toto aj pocula ze prva rada domov pri vode vacsina si rezervuje dokonca uz na konci leta na dalsie leto uz. Ved aky je rodziel ci si to zajednate teraz alebo marec/april? To tiez este neviete ake leto bude, co budete mat..je to uplne rovnake, akurat ten vyber uz moze byt trosku zuzeny...
ahojte! s dlhoročnou praxou v chorvátskych internetových cestovkách môžem len potvrdiť, ak chcete v Chorvátsku ubytko hneď na pláži, najlepšie je rezervovať na jeseň, prípadne začiatkom kalendárneho roka. Najmä samotní majitelia čakajú začiatkom roka potvrdenie termínu a zálohu od svojich stálych hostí, takže približne v polovičke januára máme najpresnejšie informácie o obsadenosti apartmánov. Takže kto chce dobrý flek a nemá problém s termínom dovolenky, neváhať a začať hľadať čím skôr 🙂
Ahojte, v auguste sa chystáme do Bašky Vody, kto ešte ide alebo kto sa už vrátil a vie, koľko stojí plavba na lodi BIBE a čo všetko je v cene zahrnuté? 😝 radi by sme šli na takýto výlet, tak zháňam infošky, a nie len o tomto výlete ale celkovo, čo je tam zaujímavé, čo si pozrieť, nevynechať a aké atrakcie skúsiť? Či sa oplatí aj tá plavba ponorkou, čo je vidieť morské dno, či tam vôbec sú vidieť aj nejaké živočíchy a tak... Budem rada za každú info 😉 vďaka
Zdravím Vás, aj my plánujeme tento rok dovolenku na Baške vode. Viete mi poradiť nejakú stránku, kde sú tie výlety loďou? Nemusí byť konkrétne bibe, akékoľvek iné info sú vítané. Čo je dobré navštíviť na Baške a v okolí s deťmi.
Ďakujem.

@bizuka ubytko neporadim ale bola som tam vela rokov dozadu,plaz mala ale nebola taka hrozne preplnena ako na makarskej ci Tucepi...mne sa Baska velmi pacila