Batožina do lietadla Ryanair
Dobrý den, za týden letim poprvé sama z dětma letadlem. Můžu si vzít batožinu max. Rozměry 40x25x20. Můj ruksak má 46x25x16 ( nebude uplně narvaný). Myslíte že projdem bez problemů? Děkuji za každou radu 🙂
Ak ma pevny rozmer tych 46 cm tak to kludne moze byt problem. Oni tam maju taky hranaty merac kam sa to musi v pohode zmestit. Ide o to, ze sa to musi zmestit do ich uloznych priestorov, a nebudes v leitadle sama. Ma to byt tvoja jefina batozina ci prirucna?
Priprav si ked tak doplatok... Hadam aj 50 eur.. Mozu ti ho supnut aj do batozinoveho priestoru, tiez za doplatok. Ja by som to neriskovala
@kitycat ano iba ruksak. Dekuji, asi si radsi dojdu kupit mensi 🙈 nez platit 50€
@petamich dekuji 🙂
@anickabartosova25 Lietam viackrát do roka. V pohode prejdes, toto ti merať nebudú .
@79zuzana děkuji za uklidnění 🙂
@anickabartosova25 naozaj nestresuj. Moji chlapci majú batohy takmer väčšie než môj kufrík a v živote im to nikto nekontroloval. Ak kontrolujú tak len prirucne kufríky aj to oni už majú v oku. Tých 5 cm im prekážať nebude a ako si písala, batoh nebude narvany, takže 100% buď v pohode.
@anickabartosova25 ruksaky som ešte nevidels merat, sem tam kufre keď boli viditeľné väčšie. Kľudne choď s týmto
@79zuzana dobre, ještě raz děkuji za odpovede.
@blondinka95 děkuji za odpověd
@kitycat pevný neni, nemá polstrovanie na chrbat, je celý "měký"
@anickabartosova25 s tym by som sa nestresovala, to bude ok, ak ho nebudes mat narvaty a nahodou ta poziadaju, aby si ho tam dala, tak ho zapucis. On by mal vojst pod sedadlo pred tebou, cize by si ho mala mat pred svojimi honami zastrceny. Ak je makky, tak tam vlezie. Hore nad sedadlo sa dava ta vacsia prirucna batozina, ktoru si vies doplatit bud cez "Priority boarding & cabin bag", alebo aj samostatne dodatocne, ale vtedy myslim, ze ide dole do batozinoveho priestoru lietadla, kde idu aj velke odovzdane batoziny.
Btw odkial odlietas?
@vikusjk bratislava
@anickabartosova25 daju ti to zaplatit, to je proste ryanair
@anickabartosova25 tak tu u nas neviem, ale leteli sme s nimi z Viedne pred tyzdnom a nam nekontrolovali ani jednu batozinu (mali sme dve taketo male pod sedadlo a tri kufriky nad hlavu) Tak je to na tebe. Ak si chces byt ista, tak v tom obchode v Avione maju taku tasku, co ma presne tieto rozmery, stoji 17 €. Kupovali sme ju a druhu sme mali tiez ruksak a tie tri kufre. Je to obchodik tam smerom ku klzisku
@darkswan ak to natlaci do sizera - co makke tasky v pohode ak nie su uplne full - tak platit nebude…
Kazdopadne skusit dopredu ci ho stlacis
@anickabartosova25 (pracujem v BTS na letisku)
@kacusik69 dakujem
@darkswan nie su ani tu 🙂 tiez musime dodrziavat podmienky atd., ale ak to tam da tak nie je nijaky dovod dat to cestujucemu zaplatit… 6 cm je dost ale pri “poloprazdnej” taske uplne bezpredmetne a zanedbatelne, obzvlast pri makkych, nevystuzenych typoch batoziny… a taku autorka ma, takze s istotou sa neda povedat ze jej to daju zaplatit (tak ako sa neda s istotou povedat ze nedaju - ale v suvislosti s tym som napisala odporucanie z pohladu staffu a nech sa zariadi)

ak si opticky vsimnu, ze je vacsi, tak ta poziadaju, aby si ho dala do toho ich "meraca" a nesmie trcat, ak sa ti to podari, tym, ze nebude narvaty, tak v pohode, ak nie, zaplatis poplatok
niekedy proste kazdeho kontroluju, lebo je koniec ich sledovaneho obdobia, kedy musia splnit nejaky target na dodatocne poplatky a vtedy je to celkom zaujimave ako sa snazia kazdeho nachytat
takze 50/50 🤷♀️