icon

Boli ste na dovolenke v Tunise s malými deťmi?

monika76
6. mar 2012

Ja by som chcela vediet či naozaj Tunis je taký ako ho opisujú že je tam veľký problém s vodou .Ked bol niekto poradte bol problém aklimatizovať sa deckám ? aké jedlá ponúkajú ? dá sa aj pre dieťa ktoré bude mat rok a pol.Mám obavy ale zároven sa tešíme 🙂 Ideme do Port El Kantaoui hotel Riviera

Strana
z6
broculka
3. júl 2012

@katarinajurikova Dakujem pekne, si zlata, ze si odpisala. Este sa chcem spytat, ci si si peniaze zmenila uz tu na Sk alebo ci sa daju zmenit aj niekde v hoteli. Izbu mame s vyhladom na more, takze by nemal byt problem. Ideme na 12 dni. Potesila si ma, ze bolo dobre, lebo po precitani niektorych prispevkov som rozmyslala, ci sme nemali ist radsej niekam inam :D

katarinajurikova
3. júl 2012

@broculka Nam zmenili na poslednu chvilu hotel...mali sme ist do Palm in,o ktorom vraveli aj v spravach,ze je zavrety.Ale boli sme spokojny.Peniaze sme si vzdy menili na recepcii,nikdy nebol problem,vzdy tam boli dvaja recepcny.Urcite sa ozvi ,ako ste spokojny 😉 Papa a krasnu dovolenku zelam!

broculka
4. júl 2012

@katarinajurikova Dakujem. My ideme od 26.7 do 6.8. Potom sem napisem 🙂

adkatomik
6. júl 2012

@monika76 Dobry večer,chcem vás poprosit o radu idem za mesiac s malým do tunisu na dovolenku all inclusive a chcem sa vás opytat čítala som si že ste tam išla ako ste to zvládli a ako to prebiehalo,či sa mám bát čo si mám vziat ako prevenciu,keby ste bola taka dobra a napísala by ste mi nejaké info dakujem za odpoved...

monika76
autor
7. júl 2012

@adkatomik žial my sme nikam nešli ,musela som to zrušit 😒 takže vám neviem povedať.

lukris
11. júl 2012

@head Dobrý večer, chcem sa vás spýtat na spomínaný hotel Riviera. My ideme v termíne od 26.7 - 3.8 s 20-mesacným synom. Ako sa vám pácilo?

fubinka
19. mar 2013

@katarinajurikova
ahoje je vhodný tento ohtel aj pre 3ročné dieťanie sme nejako náročné len koli nej sa pýtam, kolko trvá cest z letiska do ohtela?

Strana
z6