icon

Boli ste na dovolenke v Tunise s malými deťmi?

monika76
6. mar 2012

Ja by som chcela vediet či naozaj Tunis je taký ako ho opisujú že je tam veľký problém s vodou .Ked bol niekto poradte bol problém aklimatizovať sa deckám ? aké jedlá ponúkajú ? dá sa aj pre dieťa ktoré bude mat rok a pol.Mám obavy ale zároven sa tešíme 🙂 Ideme do Port El Kantaoui hotel Riviera

katarinajurikova
11. jún 2012

@pralinkaaa
@flori Kocky my ideme prvykrat do Tuniska ,naco sa mam pripravit od domorodcov? 😀 Su v pohode ?Ako ste zjednavali na trhu?A deticky to ako prekonali ?Let a zmenu prostredia?Dakujem za kazdy postreh 🙂
@xsunx

pralinkaaa
11. jún 2012

@katarinajurikova ahoj podľa mňa sú veľmi milí - akože občas samozrejme otravní hlavne teda tí v meste, na trhoch...ale v hoteli boli milí, super. Moje dieťa prekonáva zmeny bez problémov,

katarinajurikova
11. jún 2012

@pralinkaaa aha no nas je taky hyperaktivny,cize tonebude dovca,ale skor behy na dlhe trate 😀 😀 som zvedava ako to prekona vsetko....dakujeem 🙂

pralinkaaa
11. jún 2012

@katarinajurikova ved aj naša ale počas letu našťastie vždy keď sme leteli aj spala...no a tam sa vyblaznila 🙂 a kam presne idete? inak v tom meste je strašna špina...
tak prajem kráásnu dovolenku a tiško závidím hne´d by som šla ku moričku

katarinajurikova
11. jún 2012

@pralinkaaa idmee do Monastiru hotel Palm inn,ma len 3* ale recenzie co som citala tak 50 na 50 ,takze uvidime...dakujem 🙂

adinam
11. jún 2012

@xsunx,@flori-kočky a v ktorých hoteloch ste boli,ak sa môžem opýtať?My sme vybrali Mahdia Palace-teraz po novom Golden Tulip Mahdia Palace,chodí tam prevažne nemecká klientela,tak dúfam,že nesklame. 😉
@flori,my máme tiež za sebou aj Turecko,ale aj nám sa viacej páčilo v Tunisku-boli sme zatiaľ len na DJERBE,tak chceme skúsiť aj pevninu. 😉
Zostáva len dúfať,že tunisania si zachovajú zdravý rozum a nepodľahnú fanatizmu...

xsunx
11. jún 2012
modrofuzik11
11. jún 2012

v tunise som este nebola. bola som v egypte a po tom, co som videla, by som sa tam malymi detmi bala ist. hlavne preto, aby nedostali nejaky brusny virus. more je tam nadherne. prostredie v hoteli detto. len ta pitna voda nie je boh vie co. preto radsej az ked budu starsi...

adinam
11. jún 2012

@flori,prepáč,už som si poriadne prečítala,že ste boli v Mahdia Palace-potešila si ma,že ste boli spokojní. 🙂

katarinajurikova
12. jún 2012

@m.a.r.t.i.n.a uff no pekne...

janina77
12. jún 2012

Ahojte, my sa chystame na dovcu do Tuniska, vybrali sme hotel El Mehdi. Mate niekto skusenost s tymto hotelom? Ma vyborne recenzie, ale rada by som sa opytala na par konkretnych veci, ak tam niekto vlani alebo tento rok bol...

mirka907
13. jún 2012

@m.a.r.t.i.n.a pokracovanie je este lepsie...Teda tie komentare v diskusii http://www.topky.sk/cl/10/1313651/Cestovka-sa-b...

katarinajurikova
14. jún 2012

@mirka907 hmmm a teraz nechapem,ze by to bol boj cestoviek medzi sebou,z ejednu ociernit? 😒

malabiba
14. jún 2012

@monika76 obvykle nezáleží v krajinách ako Tunis, či Egypt, čo jete a pijete, je to významná zmena podnebia, vôbec to nesúvisí so stravou, môžete si dávať pozor koľko chcete, nepomôže to...nie je to ani o tom ktorý hotel to je, my sme boli v 4*, výborná strava, boli sme aj s deťmi šiesti, nik nemal problémy...boli sme na celodennom výlete loďou, v púšti, jedli u beduínov...netreba brať nijaké lieky zo Slovenska, nepomôžu, ani tam kupovať, treba volať delegáta, on všetko zariadi, je to v cestovnom poistení...fungovalo to tak, že delegát klienta previezol na lekárske ošetrenie, pri akútnych prípadoch pomôžu iba infúzie

malabiba
14. jún 2012

Egypt, Tunis, odporúčam zistiť a naštudovať krajinu, zvyky, aby ste sa pripravili a rešpektovať ich kultúru, podľa mňa to bola jedna z najkrajších dovoleniek 🙂

katarinajurikova
14. jún 2012

@malabiba jeej to si ma potesila,ze tam je krasne 😉

katarinajurikova
16. jún 2012

Kocky ktore sa v najblizsich dnoch chystate do Tunisu?

flori
18. jún 2012

@adinam my sme boli v hoteli Thapsus v Mahdii,je to 3+kategoria,ale v podstate je to lepsia trojka,ma aj dost dobre recenzie,je to pekny hotel s velkou zahradou na krasnej plazi,myslim,ze na dobrej urovni
Mahdia Palace Thalasso po novom Golden Tulip Mahdia Place je moj sen na buduci rok,ak bude priazniva situacia,ma vyborne recenzie,nadherny vchod a interier,zahradu....ludia v nom boli velmi spokojni

@malabiba aj pre mna dovolenka v Tunise patrila medzi tie najkrajsie

@katarinajurikova kedy odchadzate?dufam,ze si dovolenku super uzijete,deticky vsetko zvladnu na 1,len sa netreba bat....

katarinajurikova
19. jún 2012

@flori jeej dakujem za to ze si pozitivna,lebo cest.horucka u nas panuje 😀 😀 ideme uz za par dni....

lambertka
19. jún 2012

Ahoj Flori v ktorom hotelis te boli v mahdii a cez aku cestovku ?vdaka

flori
20. jún 2012

@lambertka ahoj,bol to hotel Thapsus 3 a pol hviezdicky mal,bol uplne posledny v kolone hotelov a cestujeme vzdy cez Kartago,akosi maju pre nas lepsie ceny 🙂

julianna78
22. jún 2012

@janina77 ahoj Janina neviem či už ste neni v tunise a nereagujem neskoro 🙂 ,ale v El Mehdi sme boli vlani tak ak ta niečo zaujíma rada poradím,teraz ideme zase do mahdie len o dom dalej Mahdia Pallace Thalasso.

janina77
24. jún 2012

@julianna78 dakujem velmi pekne, ze si sa ozvala. ako sa vam tam pacilo?

julianna78
25. jún 2012

@janina77 máš IP 😀

katarinajurikova
29. jún 2012

Vratili sme sa vcera z Tuniska,hotel Safa 3* perfektny,nikto nemal brusne problemy,vsetko varili a omyvali v balenej vode ,more ciste ,plaze detto...mily ludia usmievavy...vidiet,ze si vazia pracu...neni pravda ,ze Tunisko je spinava krajina,ano videla som aj odpadky,ale ak clovek prejde take stvrte,tak Tunis je nadherny,kraaasne azurove more ,palmy a vsade mily a ochotny ludia.Doporucujem.

broculka
2. júl 2012

@katarinajurikova Aj my ideme do Safy. Takze je to v pohode? Ake stare su tvoje deticky? PO precitani diskusii mam trochu obavy. Dcera ma 4 roky, dufam, ze hnacky nas obidu. Co si treba zabalit, pripadne na co dat pozor? Napis mi prosim nejake tipy 🙂 Dakujem

flori
2. júl 2012

@katarinajurikova velmi ma tesi,ze ste prezili peknu dovolenku v Tunisku a ze vsetko bolo v pohode,super 🙂

katarinajurikova
2. júl 2012

@broculka Ahojky,takze boli se tam od 21.6-28.6 ,napisem ti aspon postrehy,z letiska sa cestuje 1,5 hodky busom do hotela,ale cesta ujde rychlo,delegat vam da karticky ,ktore treba vyplnit a zatial vam rozprava o krajine.Po prichode do hotela ,vam prinesu welcome drink,miesany dzus to bol tusim.Ubytuju vas ,nam dokonca chyzna doniesla detsku postielku pre maleho zadarmo ma 1,9mesiaca a starsi ma 9 rokov.Personal je vynikajuci,chyznej sa nechava na posteli baksis -par dinarov ,snazi sa viac.Stale ta zdravia vsetci fakt taka rodinna atmosferka.
V okoli ,chodili sme najmä na vecerne prechadzky o tej 19,30 je pristav,obchodiky,deti ktore predavaju jasmin,razne im povedz NIE ,lebo vedia dost otravovat,ale to k tomu patri.Hned vedla hotela je supermarket kde su pevne ceny,ak sa vam nechce zjednavat.Dalej je tam Medina ,cize u nas take trhovisko,ale tam sme boli dvakrat a stacilo nam.Lehatka na plazi,treba vstat o 5,00 a hodit si uterak na neho ,lebo potom lezis na piesku.Papanie super,nezacni jest toho vela,ale postupne deti ani my sme nemali hnacky.Inak si zabal lieky na hnacky,horucku,ale je tam pritomny lekar keby daco.Urcite ti doporucujem dat izbu na more,my sme mali k bazenu a do polnoci hukala zabava,ktora je kazdy vecer...aj ked detom to nevadilo,ale ja som si zvykala 3 dni 😝 😀 Ak ta este cosi zaujima kludne sa pytaj.

katarinajurikova
2. júl 2012

@flori aj jaaa 😀 😉