icon

Boli ste niekto v Chorvatsku na ostrove Ugljan-Pašman ?

megyi1711
11. júl 2019

Ahojte boli ste tam niekto na dovci?chcem sa spytat ako tam je?dakujem za info

luciauzus
11. júl 2019

@megyi1711 my sme boli na pasmane asi pred 5 rokmi a mne osobne sa tam nepacilo

megyi1711
autor
11. júl 2019

@luciauzus ano?a kde presne ak sa smiem spytat?my ideme na take zevraj kludne miestecko Dobropoljana,ma to len okolo 720 obyvatelov, ako nevadi mi to,vyhovuje ze nebude cirkus aj na plazi a tak len dufam ze tam bude aspon daka restika a potraviny,zmrzlina a taketo aspon koli malemu 😁

simsalabim
11. júl 2019

@megyi1711 my sme boli na Ugljane niekolkokrat. Mne osobne vyhovovala zaspatost tohto ostrova, klud, ticho, na plazi ziaden natresk.... lisky tam davali dobru noc. Boli sme s kamaratmi, takze aj deti aj my sme mali spolocnost a nic ine nam nechybalo. Ale uz som tam takych 7 rokov nebola. Dobropoljana je na ostrove Pasman, tam sme boli iba raz na vylete...ostrovy su spojene mostom.

martikaus
11. júl 2019

@megyi1711 ak hladas pokoj, klud a malo ludi, poloprazdne plaze, urcite🙂 nam sa pacilo na istrive prave preto!

megyi1711
autor
11. júl 2019

@martikaus super dakujem pekne...hej chceme oddychnut tak dufam ze bude dobre...vdaka za info 🙂

luciauzus
11. júl 2019

@megyi1711 nepamätám si nazov mesta, len viem ze potraviny museli sme ist do dalsej dediny nejake 4 km, restika v tej dedine vobec nebola jedina nejaky bufet na plazi a plaz bola z betonovych platni, uplna hroza, som sa zaprisahala ze uz do hr vobec nepojdem ale nechala som sa nahovorit tento rok tak dufam, ze to bude lepsie

megyi1711
autor
11. júl 2019

@luciauzus no fasa tak dufam ze to nebude to lebo na nete bolo pisane ze obchod by mal byt 150m od ubytka aj daka restika 300m tak dufam ze bude lebo zase na nete sa tiez kadeco popise a potom realita je ina 🙈

bleelka
28. júl 2024

@megyi1711 oživujem tému, nakoľko zvažujeme ostrov Ugljan alebo Pašman na ďalší rok. Ale čo pozerám fotky a videá, všetko pláže väčšinou mestské a betónové a mesta polorozpadnuteé a fakt tam "zdochol pes". Síce preferujem pokoj a kľud, ale toto je už asi príliš. Ako sa vám páčilo? Vďaka za zdieľanie.