Boli ste niekto v Chorvatsku na ostrove Ugljan-Pašman ?
Ahojte boli ste tam niekto na dovci?chcem sa spytat ako tam je?dakujem za info
@luciauzus ano?a kde presne ak sa smiem spytat?my ideme na take zevraj kludne miestecko Dobropoljana,ma to len okolo 720 obyvatelov, ako nevadi mi to,vyhovuje ze nebude cirkus aj na plazi a tak len dufam ze tam bude aspon daka restika a potraviny,zmrzlina a taketo aspon koli malemu 😁
@megyi1711 my sme boli na Ugljane niekolkokrat. Mne osobne vyhovovala zaspatost tohto ostrova, klud, ticho, na plazi ziaden natresk.... lisky tam davali dobru noc. Boli sme s kamaratmi, takze aj deti aj my sme mali spolocnost a nic ine nam nechybalo. Ale uz som tam takych 7 rokov nebola. Dobropoljana je na ostrove Pasman, tam sme boli iba raz na vylete...ostrovy su spojene mostom.
@megyi1711 nepamätám si nazov mesta, len viem ze potraviny museli sme ist do dalsej dediny nejake 4 km, restika v tej dedine vobec nebola jedina nejaky bufet na plazi a plaz bola z betonovych platni, uplna hroza, som sa zaprisahala ze uz do hr vobec nepojdem ale nechala som sa nahovorit tento rok tak dufam, ze to bude lepsie
@megyi1711 oživujem tému, nakoľko zvažujeme ostrov Ugljan alebo Pašman na ďalší rok. Ale čo pozerám fotky a videá, všetko pláže väčšinou mestské a betónové a mesta polorozpadnuteé a fakt tam "zdochol pes". Síce preferujem pokoj a kľud, ale toto je už asi príliš. Ako sa vám páčilo? Vďaka za zdieľanie.

@megyi1711 my sme boli na pasmane asi pred 5 rokmi a mne osobne sa tam nepacilo