icon

Boli ste už na Zakynthose?

kurucka93
12. jan 2014

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ste niektora z Vas boli uz na Zakynthose a ako sa Vam tam pacilo, popripade na inom Greckom ostrove, ktory by ste tiez odporucali, dakujem 🙂

Strana
z4
jana1202
18. aug 2017

@petka73 ahoj a v ktorom hoteli si bola,ja idem o tyzden do Tsilivi-hotel Zante Maris

petka73
20. aug 2017

@jana1202 ahoj, my sme boli v apartmánovom dome vo Vassilikos.

derek19
20. aug 2017

Ahoj, aj ja som bol na Zakynthose, tá loď uviaznutá na pláži je super, odporúčam z hory nad ňou si urobiť fotografie. Dokonca je tam pláž, kde sa liahnu korytnačky (v noci sa táto pláž uzatvára), ale cez deň ked sa tam kúpete, tak je veľká pravdepodobnosť, že tam pripláva velká korytnačka ktorá sa nechá vo vode aj chytať. Bol som tam cez www.last-minute-centrum.sk a tam mi odporučili ktorú časť ostrova mám navštíviť aby som to všetko mal blízko.

celasapremenim
20. aug 2017

Zato o anglanoch a rysoch vracajúcich a hulakajucich v laganas nikomu neporozpravat 🙂 v grécku sú oveľa krajšie ostrovy, ako zakynthos s naaranzovanym hrdzavym vrakom na velanio...tá pláž, čo sa uzatvára je v kalamaki, oblasť vasilikos je najtichsia a tam sú celkom pekné pláže...príjemná dovolenka je tam v alykes, alebo alikanas a cestovať po ostrove...laganas na konci pri kalamaki sa ešte dá, ľuďom, čo nepoznajú iné Grécko.....za tie peniaze je aj krajší výber

isabella22
20. aug 2017

Ahojte aj my sme boli a je to nadhera😉

slimstar
20. aug 2017

@celasapremenim jasne, treba pocestovať toho viac. Grécko má svoje špecifiká, nám sa najviac páčilo na Korfu. 🙂

dynnora
20. aug 2017

@jana1202 ahoj, ja som bola v Tsilivi v júli 🙂 bola to nádherná dovolenka...na Zakynthose je toho čo vidieť 🙂 ...boli sme na plavbe loďou okolo celého ostrova za 23 eur (kupovať v miestnej CK, my sme kupovali v takej, kde pracovali Češky 🙂 ) ...určite odporúčam požičať si auto a prejsť aj iné miesta.....my sme boli autom na pláži Gerakas, kde sa liahnu korytnačky, potom sme boli v Laganas (mne osobne sa nepáčilo to stredisko), na ostrove Cameo, pozreli sme sa na pláž Navagio zhora - nádhera....a tiež sme boli na pláži Xigia beach, ktorá má liečivé účinky - sírnaté pramene a kolagén...dobré na pokožku 🙂 .....jediné mínus dávam tomu, že mi chýbal vetrík :D nám bolo až príliš horúco.....čo sa týka klímy, viac nám vyhovovala Kréta 🙂 ....prajem príjemnú dovolenku, Zakynthos je nádherný ostrov ♥♥♥

lucinka37
20. aug 2017

Ahojte. Rada pridam recenziu z nasej dovolenky na Zakynthose 🙂
Isli sme cez CR cestovku- nakolko odlet z Brna bol lacnejsi ako z BA. Mali sme zajednany hotel Astir palac v sttedisku Laganas. Trosku som sa toho nazaciatku obavala nakolko to je vraj velmi rusne. No hotel je umiestneny na okraji Laganasu takze uplne super 🙂
Hotel cisty- kazdy den upratovali izby. Mali sme sll inclusive, takze co sa tyka jedla tiez fajn. Akurat mi chybalo viac z cohi vyberu aj deti. Kedze sme boli so 4 rocnym synom a celkovo bolo vela deti v hotely. Hotel je priamo na plazi a ma aj bazen. Co nam uplne vyhovovalo. Oplati si pozicat auto a pobehat ostrov - ceny cca 60e na den. Taktiez sme mali vylet na koritnaci ostrov. Mali sme stastie a videli hned 3 ;)
Vylet na navagio hodnotim negativne z mojho pohladu pretoze bol vietor a vlny. Vela ludom bolo zle a nezvladli sme to :D a na navagio sme sa ani nevylodili.
Celkovo hodnotime dovolenku za jednu z nasich najlepsich 🙂 co sa tyka plaze- naozaj cistucka, aj hotel a sluzby. A centrum bolo do 10 minut pesi 🙂

celasapremenim
20. aug 2017

ta korytnacka je mega :D a ten ostrovcek poznam tiez

mamicka1313
25. aug 2017

Ahojte, robim pre nemecku cestovku a prave som nasla SUPER PONUKU
Zakynthos - Amarylis Studios & Apartments, 270€ na osobu, odlet 19.9 z Viedne na 7 dní, transfer tiez v cene.
Super ponuka 🙂 Kľudne sa mi ozvite, aj keď hľadáte inú dovolenku. Častokrát sú naše ceny výhodnejšie ako na Slovensku.

Strana
z4