icon

Boli ste v Chorvátsku koncom júna?

mimkao
18. máj 2013

Chcem sa spýtať, či tak niekto bol, či nebolo ešte moc chladno na kúpanie a koľko ľudí tam cca v tom čase bolo.?Chystáme sa do okolia Primoštenu. Neskôr už neriskujem ísť, aby som tam neporodila, preto chceme tak skoro.

audiova
21. máj 2013

@mimkao my to tiež takto plánujeme.akurát sme včera pozerali trasy.

audiova
21. máj 2013

@stanislavao včera sme s mm pozerali aj tú trasu kde sa nejde cez dialnicu v maďarsku.tak uvidíme.ešte máme 6 týždňov na rozmýšlanie 😀 .ale určite pôjdeme sez maďarsko.to je už isté 😀

stanislavao
21. máj 2013

@audiova my ideme tiez a neni to ani nejak daleko. mm pozeral, ze ked vyrazime o cca 7 vecer, tak pred polnocou budeme na HU-HR hraniciach. tiez sme od GA, ako vy.

audiova
21. máj 2013

@stanislavao a kedy idete.my sme s Košút a ideme 28.6.asi pôjdeme cca o 10-tej večer.idú aj moji rodičia,ale tý idú troška nižšie.my ideme do novalje na Pag.

stanislavao
21. máj 2013

@audiova z pochopitelnych pricin nenapisem, ze kedy ideme. nechcem, aby ktokolvek vedel, ze kedy nebudeme doma. ale ideme az po vas. a mame ubytovanie od stvrtku, cize sa vyhneme aj sobotnej spicke na cestach. ideme az dole na makarsku

82erika
21. máj 2013

My sme boli minulý rok od posledného júnového týždna na 3 týždne išli sme ráno o 6:00 a poobede sme tam už boli boli sme v Senj-Varos a bolo fajn.... išli sme cez Adrialin boli sme 3 dospelí a dve deti mali sme dovolenkový dom a vyšlo nás to 1099 eur čo bolo fajn

audiova
21. máj 2013

@stanislavao u mňa to nie je problém,lebo sa na ten čas čo nebudeme doma k nám nasťahuje svokra 😀

stanislavao
21. máj 2013

@audiova aj u nas bude sestra, ale aj tak, ludia su hrozne zly. a tu sa kradne pradlo zo dvora za bieleho dna a auta zo dvora, cize asi tak

audiova
21. máj 2013

@stanislavao to je inak fakt. človek nikdy nevie.hrozný svet 😠

mimkao
autor
21. máj 2013

@reisi A na hraničných priechodoch sa ešte dá? Lebo min. roku sme tam veľmi dlho čakali.

mimkao
autor
21. máj 2013

@audiova a keď pôjdete už o 10 tej večer, neni to trošku skoro?, keď tam dôjdete o nejakej 5-6 tej, tak kde budete dokiaľ sa ubytujete?

audiova
21. máj 2013

@mimkao zvykli sme chodiť okolo 12-tej,ale potom sme boli celí oťapený,lebo sme zaspali 😀 .a teraz predsa len ideme aj cez trajekt,aj na ten treba určite čakať a zvykneme mať tak 3 zastávky.minulí rok sme boli v Umagu a prišli sme tak cca o ôsmej.tý čo tam boli sa museli vysťahovať do 10-tej ale boli skôr takže už o 9-tej sme boli ubytovaný.chodíme do apartmánov.teraz ideme súkromne do domu a pozerala som tam rezervácie a jeden deň pred nami je volný,takže si myslím že nebude problém sa hneď ubytovať

mimkao
autor
21. máj 2013

@audiova aha, lebo my sme práve rozmýšľali, že o koľkej pôjdeme my. Min. roku sme šli o jednej v noci a došli sme na miesto o 10-tej, s tým, že hodinku sme spali na parkovisku tesne za HU/HR hranicami.
Teraz tiež chce ísť manžel skôr, len mne sa zdá, že by sme tam došli príliš skoro a potom museli čakať.
A vy idete na PAG trajektom? My sme šli až po Posedarje po dialnici a stade po moste. Koľko vás bude stáť trajekt?

matozazzo
21. máj 2013

@mimkao Boli sme severnejsie, posledny junovy tyzden a bolo super, neboli az take velke horucavy, ale more uz bolo teple, bolo viacej cudzincov, nez slovakov a cechov... 🙂

audiova
21. máj 2013

@mimkao ideme trajektom,lebo ideme do novalje.a pozerala som na nete že nič neušetríš,lebo to čo dáš za trajekt minieš na cestu.my by sme mali velkú obkluku.ale tajekty chodia každú hodinu,tak si myslím že to nebude až také zlé.

audiova
21. máj 2013

@mimkao pozerala som ceny trajektu bude to cca 20€ tam za auto 3X dospelý,lebo syn už má 16 rokv a 1x dieta lebo druhý má 10.

mimkao
autor
21. máj 2013

@audiova jáj, tak to je v pohode, myslela som že bude stáť viacej, tak ja som vtedy ceny ani nekukala. Aspoň budem vedieť, že keď ešte raz na PAG, tak sa oplatí trajektom.

@matozazzo ďakujem za povzbudenie, ž to máme zabookované, tak už na tom aj tak bič nezmením, ale verím, že aj toho roku bude super počasie. Aj keď u nás sa teraz ochladilo, ale do vtedy sa to iste zmení.

reisi
21. máj 2013

@mimkao este minuly tyzden vsade ludoprazdno, my ideme teraz okolo 7.6. tak ratame , ze uz to bude trochu zhustene. A 30.juna ked pojdeme to uz sezona 😝 ale zas odpadnu kontroly kedze 1.jula idu do EU.

alenkalienka
Odpoveď bola odstránená
mita30
7. jún 2013

jeee žienky vidím, že už plánujete 😉 my ideme 15.7: na Rab a mám normálne strach či bude teplo, ked to to vidím 😖 Ideme na 15 dní a mám normálne des, že čo si zoberieme, aby sme sa nenudili, neviete ako to tam vyzerá s počasím 😕 Ked si dám aj na internete dlhodobú tiež to nie je bohviečo 😢

jazminn
11. jún 2013

my ideme 26.júna do Vodice-Vilky hotela Imperiál, nebol tam niekto?

reisi
11. jún 2013

Domaci hovoria, ze takyto studeny rok nebol davno, vlani jun okolie Sibeniku cca 40st. Teraz sa kupat mozu len otuzulci. My sme teraz tyzden a leto nepokrocilo , more je take iste studene ako 2 tyzdne dozadu. Deti sa clapkaju po kolena.

mita30
11. jún 2013

@reisi no to nezávidím, a to je len more studené, či aj ovzdušie ešte stále nič moc? ☹ Hlavná vec ked pozeram správy, tak more cca 23, síce tým im predpovediam sa nedá veriť! 😢

reisi
11. jún 2013

@mita30 pocitovo je teplo,opaluje sa kopec ludi( aj kupe ). Len ked teraz ma niekto tyzdnovu akoze hlavnu dovolenku a je teplomil velmi sa neokupe. V podstate teraz taka pohoda na plazach, nie masovky, nne sa napr. rata ze v kaviarni mozem vzdy sediet na "svojom" mieste kde mam vyhlad na more a deti. V hlavnej sezone sa mi tam urcite neujde 😝

mita30
11. jún 2013

@reisi no ved to ja som teplomil 😀 a z druhej strany sa bojím toho davu tam, ale čo už, no len dúfam, že aspoň to počasie nám vyjde ☹

ivetkabab
11. jún 2013

@mimkao Kazdy rok chodime posledny junovy tyzden.Vzdy tam bolo teplo aj voda.no tento rok to vypada na chanejsie more.teraz ma 20 st. brrrrr....

mita30
11. jún 2013

@ivetkabab a možno sa ešte oteplí 😢

ivetkabab
11. jún 2013

@mita30 uz by sa mohlo.ved co je toto za leto...

amatas
11. jún 2013

vidím že sa bavíte o počasí, nebojte sa koncom júna bude teplo .. tu je predpoveď

zemruska
11. jún 2013

my ideme uz teraz asi v sobotu alebo v nedelu do chorvatska iba hore na istriu tiez stale pozeram pocaie ...vyzera to na 30-34 stupnov ale more len 19-20 stupnov ....a este ma zaujma aak mi viete poradit kocky aka je normalna cena za ubytko pre 2 osoby nejaky apartman myslim ...