Boli ste v Chorvátsku koncom júna?
Chcem sa spýtať, či tak niekto bol, či nebolo ešte moc chladno na kúpanie a koľko ľudí tam cca v tom čase bolo.?Chystáme sa do okolia Primoštenu. Neskôr už neriskujem ísť, aby som tam neporodila, preto chceme tak skoro.
@stanislavao včera sme s mm pozerali aj tú trasu kde sa nejde cez dialnicu v maďarsku.tak uvidíme.ešte máme 6 týždňov na rozmýšlanie 😀 .ale určite pôjdeme sez maďarsko.to je už isté 😀
@audiova my ideme tiez a neni to ani nejak daleko. mm pozeral, ze ked vyrazime o cca 7 vecer, tak pred polnocou budeme na HU-HR hraniciach. tiez sme od GA, ako vy.
@stanislavao a kedy idete.my sme s Košút a ideme 28.6.asi pôjdeme cca o 10-tej večer.idú aj moji rodičia,ale tý idú troška nižšie.my ideme do novalje na Pag.
@audiova z pochopitelnych pricin nenapisem, ze kedy ideme. nechcem, aby ktokolvek vedel, ze kedy nebudeme doma. ale ideme az po vas. a mame ubytovanie od stvrtku, cize sa vyhneme aj sobotnej spicke na cestach. ideme az dole na makarsku
My sme boli minulý rok od posledného júnového týždna na 3 týždne išli sme ráno o 6:00 a poobede sme tam už boli boli sme v Senj-Varos a bolo fajn.... išli sme cez Adrialin boli sme 3 dospelí a dve deti mali sme dovolenkový dom a vyšlo nás to 1099 eur čo bolo fajn
@stanislavao u mňa to nie je problém,lebo sa na ten čas čo nebudeme doma k nám nasťahuje svokra 😀
@audiova aj u nas bude sestra, ale aj tak, ludia su hrozne zly. a tu sa kradne pradlo zo dvora za bieleho dna a auta zo dvora, cize asi tak
@stanislavao to je inak fakt. človek nikdy nevie.hrozný svet 😠
@mimkao zvykli sme chodiť okolo 12-tej,ale potom sme boli celí oťapený,lebo sme zaspali 😀 .a teraz predsa len ideme aj cez trajekt,aj na ten treba určite čakať a zvykneme mať tak 3 zastávky.minulí rok sme boli v Umagu a prišli sme tak cca o ôsmej.tý čo tam boli sa museli vysťahovať do 10-tej ale boli skôr takže už o 9-tej sme boli ubytovaný.chodíme do apartmánov.teraz ideme súkromne do domu a pozerala som tam rezervácie a jeden deň pred nami je volný,takže si myslím že nebude problém sa hneď ubytovať
@audiova aha, lebo my sme práve rozmýšľali, že o koľkej pôjdeme my. Min. roku sme šli o jednej v noci a došli sme na miesto o 10-tej, s tým, že hodinku sme spali na parkovisku tesne za HU/HR hranicami.
Teraz tiež chce ísť manžel skôr, len mne sa zdá, že by sme tam došli príliš skoro a potom museli čakať.
A vy idete na PAG trajektom? My sme šli až po Posedarje po dialnici a stade po moste. Koľko vás bude stáť trajekt?
@audiova jáj, tak to je v pohode, myslela som že bude stáť viacej, tak ja som vtedy ceny ani nekukala. Aspoň budem vedieť, že keď ešte raz na PAG, tak sa oplatí trajektom.
@matozazzo ďakujem za povzbudenie, ž to máme zabookované, tak už na tom aj tak bič nezmením, ale verím, že aj toho roku bude super počasie. Aj keď u nás sa teraz ochladilo, ale do vtedy sa to iste zmení.
jeee žienky vidím, že už plánujete 😉 my ideme 15.7: na Rab a mám normálne strach či bude teplo, ked to to vidím 😖 Ideme na 15 dní a mám normálne des, že čo si zoberieme, aby sme sa nenudili, neviete ako to tam vyzerá s počasím 😕 Ked si dám aj na internete dlhodobú tiež to nie je bohviečo 😢
my ideme 26.júna do Vodice-Vilky hotela Imperiál, nebol tam niekto?
Domaci hovoria, ze takyto studeny rok nebol davno, vlani jun okolie Sibeniku cca 40st. Teraz sa kupat mozu len otuzulci. My sme teraz tyzden a leto nepokrocilo , more je take iste studene ako 2 tyzdne dozadu. Deti sa clapkaju po kolena.
@mita30 pocitovo je teplo,opaluje sa kopec ludi( aj kupe ). Len ked teraz ma niekto tyzdnovu akoze hlavnu dovolenku a je teplomil velmi sa neokupe. V podstate teraz taka pohoda na plazach, nie masovky, nne sa napr. rata ze v kaviarni mozem vzdy sediet na "svojom" mieste kde mam vyhlad na more a deti. V hlavnej sezone sa mi tam urcite neujde 😝
my ideme uz teraz asi v sobotu alebo v nedelu do chorvatska iba hore na istriu tiez stale pozeram pocaie ...vyzera to na 30-34 stupnov ale more len 19-20 stupnov ....a este ma zaujma aak mi viete poradit kocky aka je normalna cena za ubytko pre 2 osoby nejaky apartman myslim ...

@mimkao my to tiež takto plánujeme.akurát sme včera pozerali trasy.