icon

Boli ste v kúpeľoch Horný Smokovec?

bugajka
1. mar 2013

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s kupeľami v Hornom Smokovci, poprosila by som o bližšie info, moc by mi to pomohlo. Dakujem

salonka9
15. mar 2013

podrobne je to popísané v téme skúsenosti s detským liečebným domov v Smokovci + kúpele majú aj svoju web stránku s diskusiami
My sme sa minulý týždeň vrátili z kúpeloch.

ludka140281
15. mar 2013

idem tento rok asi v juni :ň na 21 dní,sestra chdí a im to pekne naštartovalo imunitu..tieto su konkretne na dychacie cesty..idem s oboma kočkami,,rada sa pridam k nejakej mamči do partie 🙂

michaelamilan
15. mar 2013

My sme boli s detmi pred 3rokmi a musím si vynachváliť.....každé ráno sme chodili na procedúry, raňajky, potom sme mali voľný priestor, obed a zasa velný priestor.....je tam krásne, skvelý personál a aj vynikajúco varia 🙂 Nudiť sa určite nebudete!!!! Neviem kedy idete, my sme boli v lete, tekže sme pochodili čo sa len dalo.......Ak máš nejaké otázky tak mi napíš IP.......

lea125
4. nov 2021

@michaelamilan dobrý deň ja mám ísť tiež len že nemám kde nehat druhú dcérku mohla by som zobrať aj tu druhú.

xadriana
2. máj 2024

Poprosím informácie ako je to s vyšetrením deti v kúpeľoch. Robí sa len vstupná prehliadka ale im počas pobytu robia vyšetrenia a testy napr. na reflux alebo upravujú užívanie liekov...

jaerikaa
20. aug 2024

Ahojte chcem sa spýtať tie čo ste tam boli ako doprovod dieťaťa počas školského roka a mali ste predškoláka či tam chodil do predškolskej a ak áno bolo to povinné? Ako to fungovalo procedúri a školka?Ďakujem