Bude sa dariť snežienkam vo vnútri?
Ahojte, vonku v kvetinaci mi zacinaju kvitnut snezienky. Rozmyslala som, ze by som ich presunula dovnutra, aby sme sa mohli viac vynadivat ich krasou. Myslite, ze by to bolo ok? Nemate niekto skusenost?
ak ich presuies z zimy do vyhriateho bytu pravdepodobne dlho nevydrzia... potrebuju chladnejsie prostredie
Ak mrzlo v nocí, tak som ich cez deň nechala vonku na okne a na noc som ich dávala do chodby, kde sa nekúri.
No na jednej strane, vonku sa ochladilo,zacalo zase mrznut, neviem ci nezmrznu. Na druhej strane vnutri mame dost teplo 🤔 rozmyslam, ze ich prisuniem na terase uplne k oknu, aby sme ich mali na ociach a zaroven je tam trosku teplejsie, ze nezmrznu
Snežienky proste von. To nie je izbový kvet
Snežienky nechaj kde sú a choďte sa kochať von.
Snezienky mozu zmrznut? 🤔
snezienka nezmrzne ako vypliva aj z nazvu rastie spopod snehu ... presuvat ich tam kde sa zazimovali nieje rozumne .. nechapem na co ich presuvat ...ale aj tak ich presunies ...
Snežienky nechaj vonku, bude sa im dariť. Keď chceš aby skapali, presuň ich dnu, dlho krásne nebudú. Príroda vie čo robí.
Rychlejsie ti vniutri odkvitnu, ale na tych par dni ich dn mozes dat. Potom vylozit vonku. A nie, nezamrzn ani ked kvitnu, Su na to od prirody usposobene
Snežienky sú prvý poslovia jari a určite nezamrznú a patria von. Treba sa pokochať vonku nimi.Nech Vám robia radosť tam kde sú.
@cukroska nakoniec zostali vonku na terase, rovno za oknom. Su nadherne, kazdy den ich obdivujeme
Verím vám, je to radosť, užite si ch kým kvitnú ❣ Ah ja sa každý deň chodím vonku kochať nimi a už čakám jar.

nechaj ich tam, s tym ako kvitnu sa vdaka teplejsim zimam zaroven budia/rodia aj prve hmyzy a su odkazane prave na snezienkovy nektar.