icon

Budem "pípať" na letisku kvôli teniskám Converse?

26. júl 2023

Mala som v pláne si dať šľapky ale toto počasie u nás čistá katastrofa. Momentálne rozmýšľam čo si večer obujem a mám tu len conversky a rozmýšľam že či nebude pipat. Pipali ste?😄😄

Strana
z2
luckajozko21
26. júl 2023

akoze kvoli comu prosim ta :D. Nie nepipala, bezne som v nich lietala a uplne bezne ma z hocijakych topanok aj nechali vyzut este pred kontrolou. Neries.

autor
26. júl 2023

@luckajozko21 sa mi zdá že keď sme boli 1 krát na dovolenke lietadlom tak jedna predomnou pipala😁 no som dosť v strese prvýkrát idem sama s priateľom letecky na dovolenku tak je všetko na mne 🤣. Ale si ma ukludnila ďakujem

cookie29
26. júl 2023

keep cool. Zvycajne pipaju zimne topanky a to Ta poziadaju, aby si si ich vyzula. Hele ja chodim sama s 2 malymi detmi 🙂 a nie som sama, tak sa nevzrusuj kvoli nejakemu pipaniu... obcas clovek zabudne mincu, obcas zapipa spona na podprsenke (hej uz sa mi stalo) obcas hadzu detsku potravu do pristroja a mas pocit, ze mas tam namiesanu namiesto obycajnej vody a presnidavky nejaku vybusninu.... a kamos kedysi letel tiez a on je chemik a manipuloval nieco podobne vybusninam, vies si predstavit tu "srandu" na letisku? 🙂

slavomira236
26. júl 2023

Ked som lietaz z a do londyne stae povedali sa vyzut

autor
26. júl 2023

@slavomira236 a mala si conversky ? Ja som mala minulý rok s veľkou kovovou Brošnou šľapky a nepípala som ani som sa nemusela vyzuť😄

pralinka25
26. júl 2023

a mas na tych converskach nieco kovove? nechapem preco by mali prave conversky pipat. teda aspon tie co mam ja nepipaju. neviem ake mas ty. nikdy ma to ani nenapadlo riesit.
lietam 19 rokov a nikdy ma nikto nevyzliekal ani nevyzuval. ak som pipala prebehli ma rucnym zariadenim a povedali co si mam dat dolu. vacsinou sponka alebo minca.

abbey1
26. júl 2023

Máš nejakú špeciálnu edíciu vyrobenie kovu? Tenisky ti určite pípať nebudú. Bolo by fajn používať rozum.
Môžu ťa požiadať vyzuť sa, ak máš vyššie topánky, čižmy a podobne.

lindous
26. júl 2023

Nemyslím si, ale aj keby, čo horšie ako že sa budeš musieť vyzuť sa stane? 😅 pohoda, kľud, užite si dovolenku 🙂

autor
26. júl 2023

Mám klasické conversky biele obyčajne len tie krúžky sú tam kovové žiadna limitky😂

yoxinka
26. júl 2023

Prosím ťa, upokoj sa. Keď zapípaš, nechajú ťa vyzuť, prejdeš znova a vybavené 🤷‍♀️. Nechápem, čo z toho tak strašne stresuješ. My s mužom chodíme pravidelne na striedačku na kontrolu na výbušniny 🤣🤣🤣. Na každom letisku je jeden z nás vyzvaný na túto kontrolu. Nechápem 🤷‍♀️.

medyna
26. júl 2023

och, ja som už bola vyzutá, opasok z nohavíc von, pomaly vyzlečená a vkuse ma testujú na pušný prach ... celý ruksak vyhádzaný a raz nám aj fľašu zhabali (naša chyba) ... už som zvyknutá, nič sa nedeje, veď neprenášam nič nekalé ...

abbey1
26. júl 2023

To aby začalo pípať i zapínanie na podprsenke a zipsy na nohaviciach.
A keby aj niečo pípalo, tak čo? Skontrolujú ťa a ideš ďalej.
K nám raz zavolali i letiskových detektívov, všetku možnú kontrolu, odstavili pás, vypratali ľudí do bezpečnej vzdialenosti a vypočúvali asi 30 minút. Lebo nevedeli identifikovať gumovú naťahovaciu mrkvu, ktorú si kúpila moja dcéra a ja som už aj zabudla, že je v taške s miliónom ďalších vianočných darčekov. Ale to čestne priznám, že som sa okamžite v lietadle následne celá prezliekla, taká som bola spotená a vynervačená.

autor
26. júl 2023

@abbey1 no tak to si neviem predstaviť ja neviem dobre po anglicky a ani priateľ tak ak nás zastavia tak ďakujem pekne asi nohami rukami 🤣..

vulka
26. júl 2023

Prečo by Ti mali trampky pípať? Nestresuj.
Alebo sa duševne priprav aj na prípadnú kontrolu na drogy. Raz mi tak skontrolovali 5ročnú dcéru aj s jej príručnou batožinou🙂

simca06022011
26. júl 2023

aj keby si pipala tak sa nic nedeje.. a nemaj stres ani kvoli jazyku, ukazu ti, zvyknuti su. Okolo vas tiez budu ludia, a je dost mozne ze aj rovnakym jazykom budete s niektorymi hovorit a pomozu. KLUD.
Kontorlova mozu hocico hocikde.. prost eber to tak, ze je to niekoho praca. Kolkokrat som pipala niekde v shoppingoch, skor je to vsetkym smiesne uz. Kolkokrat ma kontrolovali na kompletku napr. v tescu a pod :D urady a pod ani nehovorim. proste deje sa to vsade, hocikedy. Neries.

yoxinka
26. júl 2023

Aaaaale prosím ťa. Kedysi dávno som letela do Londýna. Anglicky som vedela tak “yes”, “no” … a na letisku na mňa začala teta mleť … som kukala na ňu, ona pozrela na môj pas a že ok s potom ruky nohy štýl. Ona dvihla ruky … ja som dvihla a tak … vôbec nerieš.

marcellka32
26. júl 2023

Môj muž je potmavsi, keď je opálený a hneď ho berú nabok vždy🙂

jeanne14
26. júl 2023

Prejdeš vyzutá. Letela som do USA a naspäť niekoľkokrát, opasok, topánky atď dole

sickynickyobsadene
26. júl 2023

Ja som minule rozmýšľala nad strojčekom na zuby. Ten pipa ci ako?

brusnatanecnica
26. júl 2023

Naposledy ma uz ani nevyzuvali. Mala som nohy po jednom aj s topankou vylozit na policku v takom pristroji. Zasvietil na zeleno a hotovo.
Ani elektroniku a kozmetiku som uz nemala vykladat. Ako kde...

autor
26. júl 2023

@brusnatanecnica jj mne dnes mama vravela tiež išli že už nič nevyhľadáva z kabelky len ju položila na pas

sissy27
26. júl 2023

A keby si aj pipala tak co? Myslis, ze su za to 3 roky natvrdo, verejna poprava alebo ta nepustia do lietadla?

kacusik69
26. júl 2023

topanky zakryvajuce clenky zvycajne treba aj tak vyzut… tenisky same o sebe nemaju dovod pipat pokial nemas ocelovu spicku

minesasubu
26. júl 2023

Ved na letisku pri kontrole sa treba vyzut a dat obuv na pas , nechapem co riesis 🤷‍♀️

autor
26. júl 2023

@minesasubu nikdy som nedávala na pas obuv 😃

minesasubu
26. júl 2023

tak ich teraz daj a budes mat pokoj 🙂

kacusik69
26. júl 2023

Ak zakryvaju clenky, budes musiet… k dispozicii su navleky, tenisky pojdu do prepravky cez rontgen a po kontrole sa obujes

prasiatko30
26. júl 2023

Nadclenkove topanky zvycajne davaju vyzuvat a topanky s plnymi opatkami - tie espadrilky co su na tom vyplnenom opatku tie sa tiez davaju skanovat

tykat
26. júl 2023

Dcera pipa vzdy ked ma tenisky mustangy. Nikto to neriesi, max ju poziadaju vyzut sa resp.jej prejdu niecim po rukach a chodidlach (kontrola na pusny prach?).

yoxinka
26. júl 2023

@tykat
Áno. Robí sa kontrola na pozostatky výbušnín. Takým papierikom ti pobehá po oblečení a po dlaniach a potom sa ten papierik strčí do stroja, ktorý za pár sekúnd vyhodnotí, či sú na tebe nejaké reziduá výbušnín (pušného prachu). Ja s mužom vyzerám asi nejako extra podozrivo, lebo už nás kontrolovali na viacerých letiskách na výbušniny.

Strana
z2