Bulharsko,Grecko alebo Turecko. Kam na rodinnú dovolenku v júni?
Prosim vas,kde by ste mi odporucali ist konocm juna,doTurecka, Bulharska alebo Grécka.?Sme dvaja dospelí a dve deti 6 a 11.
Za mňa Grécko
z tychto troch grecko bez ohladu na termin 🙂
Úprimne, tam kde ti ostane :D už je to dost rozchytane :D
Za mňa tiež Grécko, Bulharsko býva niekedy v júny troška chladnejšie. Keby v lete tak volím Bulharsko.
@marfka3 my sme boli minuly rok bulharsko od 26.6 a bolo teplo fajne. Jeden den som sa rozhodla ze ideme niekde dalsi kupila dalsi balila a dalsi sme leteli
Z tychto vyberam Grecko a Turecko. My ideme uz 2x za sebou do Turecka 😁 roky som ho bojkotovala, ale minuly rok sa nam pacilo.
Aj Grecko je ale krasne, tam sme boli na Chalkidiky a tiez bolo super … ono vsetko zavisi od vasich financnych moznosti a preferncii
Ak vám je dôležitá teplota mora, tak spomínané krajiny v takomto poradí: 1.Turecko, 2. Grécko, 3. Bulharsko. To isté platí pri pomere ceny a služieb, ktoré dostanete. Ak chcete niečo objavovať, výlety a podobne dá sa to všade, ale kvôli teplu počas dňa je skôr vhodné BG, Grécko a až potom Turecko. Ale v júni to ešte bude v pohode.
Záleží aj, či chcete AI alebo sa sami stravovať. V Turecko je skôr na AI a v Grécku sme bývali častejšie v apartmánoch a väčšinou sme sa sami stravovali. Tie ich tržnice s ponukou ovocia a zeleniny sú top- či v Grécku alebo Turecku.
este k tym krajinam - zavisi od toho, co chcete. ak pekne more, tak grecko.

Turecko- Bodrum alebo Side